Mleczka do ciała

Nacomi Next Lvl.Dermo, Protein Patch Face Cream for Atopic Skin Proteinowy plaster-krem do skóry atopowej

Nacomi Next LvL Dermo Atopic Skin Proteinowy Plaster Krem do Skóry Atopowej 50ml
Nacomi Next Level Dermo

• 18 kwietnia 2025 o 12:27
    Dobra opcja
    Krem Nacomi nie bez powodu nazywa się „plaster” – daje dokładnie takie uczucie na skórze, jakby coś ją otulało i chroniło. Dobrze nawilża, nie ma zapachu i nie zapycha. Myślę, że wrócę do niego jesienią. Ogólnie 4.5/5 gwiazdek!
    Zalety:
    • Dobrze nawilża
    • Nie mam po nim wysypu
    Wady:
    • Ma zapach
    • Mała pojemność
    • Uczucie lekko przytkanej skóry
  • 12 listopada 2024 o 13:40
    Intensywne ukojenie dla skóry atopowej
    Nacomi Next Lvl Dermo, Protein Patch Face Cream to prawdziwe wybawienie dla mojej wrażliwej, atopowej skóry. Ten krem działa jak ochronna tarcza, zapewniając długotrwałe nawilżenie oraz ukojenie dla podrażnionej cery. Jego bogata, ale delikatna formuła natychmiast przynosi ulgę, redukując uczucie napięcia i suchości, z którymi często się zmagam. Krem został opracowany z myślą o skórze atopowej, więc zawiera proteiny i składniki o właściwościach regenerujących, które pomagają odbudować naturalną barierę ochronną skóry. Dzięki temu staje się bardziej odporna na podrażnienia i mniej reaktywna na czynniki zewnętrzne. Co więcej, produkt nie zawiera drażniących substancji chemicznych ani sztucznych zapachów, co jest dużym plusem dla osób z wrażliwą cerą. Konsystencja kremu jest idealna – nie za ciężka, ale wystarczająco odżywcza, aby skóra była dobrze nawilżona przez cały dzień. Krem świetnie sprawdza się zarówno jako baza pod makijaż, jak i na noc, zapewniając skórze ochronę i regenerację.
  • 8 września 2024 o 15:37
    Dobry krem, ale raczej nie wrócę do niego ponownie
    Sięgnęłam po niego, ponieważ zawiera ceramidy, masło shea czy niacynamid. Ma ładną minimalistyczną szatę graficzną i wygodne opakowanie typu airless z higienicznym aplikatorem. Jeśli chodzi o konsystencję to jest dość treściwy. Według mnie nie jest to wybitnie nawilżający krem, ale mi jako osobie ze skórą suchą sprawdził się latem na noc. Myślę że może być strzałem w dziesiątkę dla osób ze skórą normalną na zimę na noc. Gdy zaaplikowałam go na mocno podrażnioną skórę to okropnie piekł. Pozostawia satynowe wykończenie na skórze. Myślę, że osoby z większymi problemami skórnymi powinny sięgnąć po bardziej specjalistyczne kremy niż ten.
    Zalety:
    • Estetyczne, higieniczne opakowanie
    • Przystępna cena
  • 28 czerwca 2024 o 10:38
    Poprawny
    Krem poprawny , dobrze się wchłania . Nawilżenie jest średnie a moja skóra potrzebuje zdecydowanie czegos mocniejszego . Przy stosowaniu składników aktywnych nie sprawdzi się gdyż jest po prostu za słaby
  • 28 lutego 2024 o 22:10
    Zawód
    Mam skórę suchą, w zimę mocno skręcającą w atopową. Krem ma dość lekką konsystencję, jak na krem dla atopowej skóry. Ma neutralny, kosmetyczny zapach. Na plus opakowanie. Dzięki elastycznej tubce z pompką, produkt się nie zmarnuje. Dozuje odpowiednią ilość. No i nie trzeba pakować brudnych paluchów do słoiczka. Jeśli chodzi o działanie, to krem nie nada się dla atopowej skóry. Nie nawilża/natluszcza dostatecznie. Skóra jest tępa i bez życia. Krem pozostawia suche skórki na moich atopowych "plamach". Pomimo że zostawia lekki film, to plamy nadal gryzą. Zawiodłam się bo skład genialny. Wysoko oleje, Shea, niacynamid. No i ceramidy. Cena ok. Nie kupię ponownie.
    • Skład
    Wady:
    • Nie spełnia zadania