Serum do twarzy

Nacomi Yoga, Skin Glow Face Serum Serum do twarzy

Nacomi Yoga Skin Glow Serum do Twarzy 40ml
Nacomi Yoga

• 17 kwietnia 2024 o 22:52
    Nie dało żadnych wymiernych efektów, ale też nie zaszkodziło
    Lubię produkty Nacomi i bylam bardzo ciekawa tej serii. Postanowiłam wypróbować serum- to mój ulubiony etap pielęgnacji. Serum, które zamknięte jest w szklanej buteleczce z pipetą jest takie trochę mętne, ma konsystencję jogurtową. Nie zauważyłam, żeby rozświetlało skórę i dawało efekt glass skin. Daje jakieś tam delikatne nawilżenie, przy dłuższym stosowaniu może delikatnie wygładza, ale nie ma efektu wow. Moja normalna skóra 30+ nie zachwyciła się nim. Nie wrócę już do niego.
    Wady:
    • nie zauważam wymiernych efektów stosowania
  • 1 listopada 2023 o 21:07
    Kosmetyki od marki Nacomi bardzo często mi towarzyszą ponieważ naprawdę lubię te propozycję i zazwyczaj dość dobrze mi się sprawdzają podczas mojej codziennej, standardowej pielęgnacji. Moja cera z natury jest dość sucha, a przy tym reaktywna oraz wrażliwa, dlatego staram się dobierać do niej takie produkty, które posiadać będą działanie nawilżające, odżywcze czy kojące, natomiast dobrym rozświetleniem również nie pogardzę. Tym razem zdecydowałam się na kosmetyk z jednej z nowszych serii Yoga. Ostatecznie, z potrzeby chwili, padło na serum, które zakupić mi się udało na stronie jednej z drogerii internetowych. Serum zostało zamknięte w opakowaniu w formie szklanej butelki o pojemności 40 ml. Wygląda bardzo elegancko, wykonane jest z matowego szkła. Na opakowaniu umieszczone zostały wszystkie niezbędne informacje odnośnie kosmetyku, takie jak jego nazwa, logo producenta, skład, opis czy zalecany sposób użytku. W rolę aplikatora wciela się tutaj bardzo dobrze działająca pipeta. Cena regularna produktu wynosi około trzydziestu trzech złotych. Kosmetyk posiada formę leciutkiego mleczka o jasnofioletowej barwie. Pachnie naprawdę bardzo ładnie, trochę słodko, natomiast nie za mdląco. W składzie produktu umieszczono między innymi wyciąg z kwiatu wiśni piłkowanej, z kwiatu gorzkiej pomarańczy, z lawendy czy nawet z jaśminu, ale także wszelkiego rodzaju bogate olejki, między innymi różany. Produkt dzięki swojej lekkiej konsystencji naprawdę szybko się wchłania. Idealnie nadaje się pod krem i pod makijaż. Nadaje skórze bardzo przyjemniej miękkości oraz jedwabistości. Sprawia, że jest bardziej elastyczna i gładka. Dodatkowo kosmetyk zwiększa jej poziom rozświetlenia, sprawia, że prezentuje się jako bardziej wypoczęta. Oczywiście bardzo dobrze nawilża, odżywia czy regeneruje. Serum od marki Nacomi okazało się strzałem w dziesiątkę. Niesamowicie dobrze sprawdziło się mojej suchej oraz wrażliwej cerze, jednocześnie doskonale prezentuje się pod makijażem. Zdecydowanie mogę polecić ten kosmetyk każdemu.
    Zalety:
    • Wygładza
    • Koi
  • 17 lutego 2023 o 15:10
    Dobre serum
    Serum znajduje się w szklanej buteleczce i aplikuje się je za pomocą pipetki. Tutaj już niewielki minus, ponieważ według mnie pipeta mogłaby być lekko dłuższa, bo nie da się wyciągnąć resztki produktu. Serum ma super konsystencje i piękny jasno fioletowy kolor! Świetnie wchłania się w skórę i fajnie wchłaniają się dzięki niemu kremy. Nadaje skórze blask, nawilżenie i zmiękczenie skóry. Jest łagodne i nie powoduje żadnych podrażnień.
    Zalety:
    • lekka formuła
    • lekki zapach
    Wady:
    • zbyt krótka pipeta
  • 31 grudnia 2022 o 9:09
    Rytuał dla twarzy.
    Od roku regularnie ćwiczę jogę, więc kiedy zobaczyłam tę serię w sklepach sięgnęłam po 1 z 3 kosmetyków z serii "yoga" czyli serum do twarzy. Polubiłam je od pierwszego użycia. Ale od początku. Serum zamknięte jest w szklanej buteleczce z pipetą. Konsystencja produktu jest specyficzna. Niby lekka, ale czasem zbija się w takie jakby grudki, porównałabym do jogurtu, jednak nie przeszkadza to w żaden sposób. Rozprowadza się lekko, wchłania bardzo dobrze. A po wchłonięciu cera ma piękny glow (absolutnie żadnych drobin :)), wygląda zdrowo, promiennie. Kremy aplikują się na nie wzorowo, choć dla osób nie lubiących kremów to serum mogłoby być ich zastępcą, bowiem jak dla mnie kosmetyk jest naprawdę odżywczy. Przepięknie wygładza, daje nawilżenie, zmiękcza naskórek. Ja zaczęłam je stosować w czasie wzmożonego przesuszania cery i powiem szczerze, że jest to jeden z 2 produktów, które od miesiąca uratowały mi twarz. Samo serum jest ultra łagodne - żadnych podrażnień cery ani oczu, wręcz czuję duże ukojenie. Naprawdę bardzo przyjemny kosmetyk, na pewno sięgnę po krem i maseczkę z tej serii. Zapach jest hmmm jakby owocowy? Ale przyjemny dla nosa i dla skóry, bo nie lubię chamsko perfumowanych kosmetyków. Cena nie jest wygórowana, a myślę, że z czasem będzie można dorwać je na promocjach, póki co to chyba jeszcze dość nowy produkt.
  • 14 października 2022 o 17:27
    Bardzo fajne serum
    U mnie sprawdza się zarówno na dzień jak i na noc. Szybko się wchłania, skóra jest miękka w dotyku, nawilżona i elastyczna.Wygląda na zdrowszą i bardziej promienną. Ma przyjemną, kremową konsystencję, ładny zapach i większą pojemność niż standardowe sera.

Zobacz także inne Serum do twarzy