Maski do włosów

Pantene Pro-V, Keratin Protect Mask Intensive Repair Intensywnie odbudowująca keratynowa maska do włosów

notino.pl
Pantene Intensywna maska do włosów słabych i zniszczonych - Pro-V Intensive Repair Intensive Mask Intensywna maska do włosów słabych i zniszczonych - Pro-V Intensive Repair Intensive Mask
Pantene Maska do włosów Repair&Protect 300 ml
Pantene Pro-V Intensive Repair Keratin Protect

• 10 kwietnia 2025 o 20:42
    Wzmacnia włosy, oraz dogłębnie je nawilża i wygładza
    ◾️Zacznę od tego, że jestem posiadaczką włosów z tzw. przeszłością ;) wcześniej latami rozjaśniane i gorąca prostownicą codziennie traktowane teraz farbowane na jeden kolor więc możecie sobie sami wyobrazić, w jakiej są one kondycji. ◾️Moje włosy są w fatalnym stanie są suche, zniszczone, pozbawione blasku i puszące się, a że zależy mi, aby je jakoś zapuścić i nie ścinać to staram się ratować je drogeryjnymi kosmetykami i muszę wam powiedzieć, że dzięki tej masce odzyskałam wiarę w to, że moje włosy mogą jeszcze pięknie wyglądać. ◾️Opakowanie: ➖️Maska została zamknięta w plastikowym opakowaniu typu słoiczek uważam, że tego rodzaju opakowanie jest bardzo funkcjonalne. ➖️Słoiczek w beżowo złotym kolorze. ➖️Etykieta na opakowaniu o bardzo efektywnej szacie graficznej dominuje na niej kolor złoty i metaliczny złoty (posiadam edycję limitowaną in Paris). ➖️Na etykiecie znajduje się również fuksjowy rysunek eleganckiej kobiety. ➖️Napisy na opakowaniu czytelne szczegółowe w kolorze czarnym. ➖️Napisy w różnych językach, w tym w języku polskim. ◾️Pojemność: ➖️Opakowanie o pojemności 300ml ◾️Data ważności: Maskę należy zużyć w ciągu 12 miesięcy od otwarcia. ◾️Ważne informacje: ➖️Maska zawiera bogatą formułę z mikrocząsteczkami odżywczymi. ➖️Maska posiada również formułą PRO-V i technologią ACTIVE NUTRII-PLEX. ◾️Konsystencja-kolor-zapach : ➖️Maska o gęstej treściwej konsystencji. ➖️Maska w kolorze białym i o przepięknym niczym francuskie perfumy zapachu. ◾️Użytkowanie: ➖️Maskę nakładam na wilgotne włosy i pozostawiam ja na ok. 5 minut następnie ja spłukuję. ➖️Wystarczy dosłownie odrobina, aby pokryć nią włosy. ➖️Maskę dobrze się spłukuję. ➖️Maska nie spływa również włosów, gdyż jej ➖️Konsystencja sprawia, że przylega ona jak budyń:). ◾️Efekty: ➖️Ta maska działa na moje włosy jak leczniczy plasterek, gdyż moje włosy niemal natychmiast stają się po niej piękniejsze. ➖️Moje włosy stały się nawilżone i odżywione oraz mega błyszczące. ➖️Nie mam również problemu z ich rozczesaniem moja szczotka sunie po nich jak po maśle. ➖️Maska regeneruje włosy oraz scala końcówki i co najważniejsze nie obciąża moich włosów ja jestem nią zachwycona.
    Zalety:
    • Konsystencja
    • Przepiękny zapach
    • Nawilża
    • Odżywia
    • Regeneruje
    • Ułatwia rozczesywanie
    • Scala końcówki
    • Nie obciąża włosów
    Wady:
    • Brak wad
    neylia
    17 października 2024 o 20:14
    Słabe
    Dla mnie nic nie zrobiła. Ani nie puszyła, wlosow, nie wygładza także. Jak dla mnie zmarnowane pieniądze. Nie widzę żadnych zmian po zastosowaniu produktu, plusem jest to, że ma termoochrone.
    Zalety:
    • Termoochrona
    Wady:
    • Nic nie robi
  • 23 czerwca 2024 o 23:20
    Wydajna i przydatna
    Ta maska świetnie się u mnie sprawdziła, miałam długie i bardzo zniszczone włosy, po użyciu były miękkie i wygładzone. Oczywiście ten efekt nie utrzymywał się w nieskończoność, bo włosów nie można zregenerować, ale zdecydowanie ten produkt poprawia ich wygląd. Zapach moim zdaniem zbyt intensywny i pod koniec używania mam już go dość. Ale maska jest bardzo wydajna i pomimo że używałam jej mając bardzo długie włosy to starczyła na kilka miesięcy.
    Zalety:
    • Wygładza włosy
    • Wydajna
    Wady:
    • Za mocny zapach
    1975m
    12 lutego 2024 o 10:42
    Intensywne działanie
    Świetna maska w wygodnym słoiku, o dużej pojemności. świetnie się sprawdza na włosach o różnej porowatości - używamy jej całą rodziną. Maska widocznie odbudowuje strukturę włosów, zostawia je zdrowsze i lśniące. Maska nie obciąża włosów, nadaje się do częstego stosowania.
    Zalety:
    • prawdziwie regeneruje włosy
    • można często stosować
    • duża pojemność
    Drogeria Super-Pharm
  • 3 lutego 2024 o 12:54
    Moje włosy przez wiele lat były rozjaśniane chemicznie dlatego naprawdę długo starałam się doprowadzić je do dobrego stanu, w którym nie będą się puszyć i wyglądać na bardzo suche. Zainteresowałam się świadomą pielęgnacją włosów oraz zaczęłam je farbować za pomocą naturalnych środków. Dodatkowo dość często testuję najróżniejsze maski czy odżywki do włosów z różnymi składami i tym razem zdecydowałam się na propozycję od marki Pantene. Kosmetyk ten jest bardzo łatwo dostępny w wielu drogeriach internetowych oraz stacjonarnych. Dodatkowo producent oferuje kilka różnych wersji swoich masek do włosów, ja wybrałam tę keratynową. Kosmetyk został zamknięty w opakowaniu w formie słoika o pojemności trzystu mililitrów wykonanego z plastiku. Design utrzymany jest w odcieniach złota o różnych tonacjach. Na opakowaniu umieszczone zostały wszelkie, najważniejsze informacje na temat kosmetyku, takie jak jego nazwa, logo producenta, skład, opis stosowania czy najważniejsze właściwości. Cena regularna maski wynosi około dwudziestu dwóch złotych. Produkt posiada nie za gęstą, kremową formułę i bardzo ładnie pachnie, niesamowicie elegancko jak na kosmetyk do włosów. Dobrze rozkłada się po kosmykach. Szybko nadaje im miękkości oraz wygładzenia. Sprawia, że włosy są bardzo wygładzone, ożywione oraz elastyczne. Prezentują się przecudownie, są pełne blasku i bardzo nawilżone. Zdecydowanie łatwiej się rozczesują oraz stylizują. Maska do włosów od marki Pantene okazała się naprawdę udanym kosmetykiem o proteinowym składzie. Zdecydowanie mogę polecić ją osobą, których włosy wymagają szczególnej opieki tak jak moje. Jestem bardzo zadowolona z tego kosmetyku i bez wątpienia jeszcze po niego sięgnę.
    • Konsystencja
    • Skład