Pianki do włosów

Milk Shake Moisture Plus Whipped Cream Pianka nawilżająca do włosów przesuszonych

wikaat
    28 lipca 2024 o 16:56
    polecam
    mam włosy przesuszone na dlugości, ale chlapnięte na podstawie, więc używam dwóch pianek jedocześnie. jedną z centymetr od skalpu, a drugą na od okolic ucha aż po same końce. używam i włosy są wygładzone, sypkie i miękkie. to jest to czego oczekiwałam. na prawdę jest to czego oczekiwałam. jedynym minusem jest cena i dostępność, ale jestem zdania, że lepiej zamówić sobie raz na jakiś czas coś droższego, ale mieć z tego jakieś efekty. zwłaszcza, ze wydajność jest na prawdę bardzo spoko.
  • 29 maja 2024 o 20:58
    Najlepsza odżywka
    Ten produkt jak i również sama marka jest u mnie numerem jeden! Cena trochę odstrasza, ale naprawdę warto. Opakowanie jest mega wydajne. Pianka ułatwia rozczesywanie włosów oraz je wygładza. Nadaje włosom lekkości oraz sypkości. Przepięknie pachnie.
    • Konsystencja
    • Ułatwia rozczesywanie włosów
  • 1 kwietnia 2024 o 16:50
    Lekka odżywka w formie pianki
    Po wypróbowaniu pianki tej samej marki o zapachu bitej śmietany, która była świetna, tym razem postawiłam na opcję nawilżającą o zapachu papai. Kupiłam ją online i niestety nie jest to tani interes, ceny online oscylują w granicach od 60zł wzwyż. Odżywka jest w formie pianki. Jest bardzo lekka i pięknie owocowo pachnie, ale szkoda, że zapach ten nie pozostaje na włosach na dłużej. Nakładam ją zawsze na wilgotne włosy po myciu. Jeszcze nigdy nie obciążyła, a ani nie posklejała mi włosów. Bardzo dobrze się dozuje i nie ma problemu z tym, że atomizer się psuje, ani nie ma sytuacji, żeby pod koniec opakowania lała się woda - do samego końca utrzymuje formę pianki. Włosy po użyciu są z fajną objętością, ale bez efektu spuszenia. Bardzo łatwo się rozczesują, są nawilżone, miękkie i błyszczące. Idealnie się układają. Dla mnie bomba.
    Zalety:
    • lekka, nie skleja włosów,
    • nabłyszcza, nawilża i dodaje objętości
    Wady:
    • cena,
    • dostępny chyba tylko online
    Joules
    2 września 2022 o 22:24
    Świetna pianka
    Jestem posiadaczką cienkich, puszących się włosów, łatwo ulegających przeciążeniu Pianka ma piękny tropikalny zapach i konsystencję bitej śmietany. Nakładam ją jako ostatni element pielęgnacji na wilgotne włosy. Po wysuszeniu moje włosy są bardzo nawilżone i odżywione. Wyglądają na odżywione, wygładzone i błyszczące. Wszystkie odstające włoski są ujarzmione. Nie zdarzyło mi się przeciążyć włosów, nie zależnie od użytej ilości pianki.
    Zalety:
    • piękny zapach
    • przyjemna formuła pianki
    • włosy są wygładzone, miękkie i błyszczące
    • działanie nawilżające