Podkłady

Perfecta Bubble Tea Podkład do twarzy Natural
Perfecta Bubble Tea

• 7 maja 2024 o 12:38
    Leciutki jak bąbelki ;)
    Pierwszy raz tego podkładu używałam w zeszły roku przez okres wakacyjny. Kupiłam w hebe za około 20 zł. Lekki, świetnie się sprawdził w tamtym czasie. Będąc jakiś czas temu w biedronce zauważyłam go na półce za niecałe 13 zł. Trzy kolory do wyboru. Wrzuciłam do koszyka natural. Kolorowa tubka o pojemności 30 ml. Konsystencja gęsta ale lekka, dobrze się rozprowadza. Świetnie się sprawdza na moim ciężkim kremie z SPF, na którym podkład kryjący się rolował. Delikatnie wyrównuje koloryt skóry. Dobrze się wtapia. Nawilża, nie podkreśla zmarszczek ani suchych skórek. Buzia wygląda naturalnie i promiennie. Po uzupełnieniu makijażu pudrem w kamieniu prezentuje się dobrze przez większą część dnia. Podsumowując, moja sucha skóra bardzo go lubi. Nie wysusza, nie podrażnia, delikatnie rozświetla, pięknie pachnie, za tą cenę rewelacja. Jeśli nie potrzebujemy mocnego krycia to dobry wybór na cieplejsze miesiące.
  • 2 maja 2024 o 7:43
    Swietny
    Produkt zamknięty w smukłej, kolorowej tubce- więc od razu zwrócił moja uwagę. Pojemność produktu 30 ml. Ma gęsta konsystencję, krycie raczej słabe- idealne na okres wiosna- lato. Ladnie wyrównuje koloryt, wygląda naturalnie na twarzy. Jest trwały. No i wspomnę, że pachnie przepięknie. Idealny do cery suchej, nie podkreślił mi suchych skórek. Produkt wzbogacony witaminami (C, B5) dba o naszą cerę.
    • Ladnie wyrównuje koloryt
    • Wzbogacony witaminami dba o naszą skórę
  • 11 kwietnia 2024 o 14:25
    LEKKI, WAKACYJNY podkład za MAŁE pieniądze
    Podkład zamknięty jest w plastikowej tubce z odkręcaną nakrętką. Zakup całkowicie przypadkowy, ale od pierwszego wejrzenia na półce w Biedronce mnie zaintrygował. Z tej firmy i serii Bubble Tea do tej pory używałam żelu pod prysznic i z chęcią po niego wracałam, więc byłam bardzo pozytywnie nastawiona do testu. Zazwyczaj sięgam po matujące i mocno kryjące podkłady, ale te nie zawsze sprawdzają się latem, kiedy chcemy żeby skóra wyglądała promiennie. Bubble Tea nie dość, że w niskiej cenie (12,99 zł) to jeszcze dostępny w 3 kolorach. Wybrałam najjaśniejszy i ruszyłam testować w domu. Nawilżenie czuć od momentu pierwszego wklepania go gąbeczką, aż do zmycia makijażu. Jest bardzo lekki i pięknie osiada na skórze nie podkreślając przy tym widocznych u mnie porów. Krycie jest bardzo słabe, ale w końcu nigdzie producent nie obiecuje wysokiego. Lubię go zarówno solo na buzi, jak i mieszając ze swoim codziennym podkładem matującym.
    • Nawilżenie
    • Nie ciastkuje się
    • Nie uwidacznia porów
    Wady:
    • Dostępność
  • 3 kwietnia 2024 o 13:59
    Idealny dla cery suchej.
    Pdkłąd ma lekką konsystencję, bardzo ładnie pachnie. Super nawilża. Nie kryje więc nie sprawdzi się w ukryciu niedoskonałości. Bardzo dobrze wyrównuje koloryt. Delikatnie rozświetla. Jest tani
    Zalety:
    • działanie
    Wady:
    • brak krycia
  • 24 marca 2024 o 22:13
    Super podkład!
    Jak dla mnie podkład warty polecenia! Zawsze szukam podkładu bardzo lekkiego i prawie w ogóle nie kryjącego, dla mnie sztos! Pięknie pachnie, na pewno do niego wrócę????
    • Kolor
    • Naturalny wygląd
    Wady:
    • Troszkę zbyt ciężko się rozprowadza, ale warto się pomęczyć