Kremy na noc

Ziaja Naturalnie Nawilżamy, C.B3 Niacynamid, Nocny krem-maska

Bodyland.pl
Ziaja Witamina C.B3 Niacynamid krem - maska na noc 50 ml
Ziaja Witamina C.B3
Ziaja Witamina C.B3 Niacynamid Naturalnie nawilżamy Nocny krem-maska do twarzy 50ml 50 ml
e-ZikoApteka.pl
Ziaja Witamina C.B3 Niacynamid krem - maska na noc 50 ml

• 2 czerwca 2025 o 11:41
    Hit!
    Naprawde nie spodziewałam się aż tak świetnego produktu za tak małe pieniądze! Dużo masek na noc niestety zapycha mnie a ta nigdy, świetnie nawilża i koi buzie! Po nocy budzę się z tak bardzo miękką cerą taką promienną. Jestem totalnie zakochana w tym produkcie, jest bardzo wydajny i ma świetną cenę, moge nawet stwierdzić że bardzo dorównuje kosmetykom z wyższej półki. Polecam każdemu!
    Zalety:
    • Wydajny
    • Nie zapycha
    • Świetnie spełnia swoją rolę
    • Atrakcyjna cena
    Wady:
  • 31 maja 2025 o 14:33
    Intensywne nawilżenie podczas snu
    Krem kupiłam w sklepie Ziaja za ok.12 zł poszukując czegoś do nawilżenia twarzy w nocy, gdyż rano moja buzia była strasznie wyschnięta. Skłoniło mnie to że zawiera on 93% składników pochodzenia naturalnego oraz szereg witamin z grupy B. Krem ma lekką formułę, przyjemny zapach i jest wydajny. Szybko się wchłania i dobrze nawilża. Nie podrażnia. Rano cera wygląda świeżo. Jest ukojona, odżywiona i wypoczęta, bez uczucia ściągnięcia. Idealny dla suchej skóry.
    Zalety:
    • Skład
  • 17 maja 2025 o 13:58
    Krem na noc
    Pierwszy raz ten krem kupiłam ponad rok temu. Bardzo mi się sprawdza, wygodnie się go rozprowadza, wchłania się szybko, gdy nałoży się cieniutką warstwę. Jednak gdy dostał mi się niechcąco do oka poczułam pieczenie, ale myślę, że to występuje przy każdym kremie tego typu. Zapach jest znośny, jednak to indywidualna kwestia każdego. Ogólnie polecam! Spełnił wszystkie swoje zadania.
  • 17 maja 2025 o 11:32
    fajny kremik
    Nie zliczę ile opakowań tego kremu już zużyłam. Wychodzi super cenowo, ma delikatny ale przyjemny zapach i mnie nie podrażnia. Używam według zaleceń jako maska na noc i rano zawsze buźka jest fajnie nawilżona i promienna. Uwielbiam go!
  • 14 maja 2025 o 23:23
    Mam mieszane uczucia
    Po kilku miesiącach stosowania produktu i w formie maski i jako krem, nie jestem w stanie bezpośrednio określić czy produkt jest zadowalający czy nie. Mam dość mieszane uczucia względem kremu. Dużym plusem jest skład i jego lekka forma oraz przyjemny zapach. Niestety stosowanie go w formie kremu w moim przypadku się absolutnie nie sprawdziło, mimo iż cera była nawilżona, po kolejnych stosowaniach zaczęły pojawiać się u mnie wypryski i delikatne podrażnienia. Mam wrażenie że po dłuższym okresie stosowania krem przestaje w ogóle dawać pozytywne efekty takie jak początkowe nawilżenie.
    Zalety:
    • Wydajny

Zobacz także inne Kremy na noc