Kremy na dzień

Eucerin Hyaluron - Filler + Elasticity Day Cream SPF 15 Krem na dzień SPF 15 do skóry dojrzałej

Eucerin Hyaluron Filler + Elasticity krem na dzień SPF15 50 ml

Cairo
    3 kwietnia 2023 o 7:16
    Świetny krem dla dojrzałej skóry
    Jak w tytule. Dla skóry dojrzałej to znakomity krem. Wygładzenia głębokich zmarszczek wprawdzie nie zauważyłam, ale drobne rzeczywiście stają się mniej widoczne. Cera jest jak po liftingu - napięta i bardziej jędrna oraz dobrze nawilżona. Poza tym ten kosmetyk rozjaśnia przebarwienia, nowe, dzięki filtrom, się nie pojawiają. Ma lekką konsystencję, dobrze się wchłania i rozprowadza, świetnie nadaje się pod makijaż. Nie zapycha skóry, nie uczula. Ma delikatny, przyjemny zapach. Jest wydajny. Preparat zamknięty jest w eleganckim słoiczku Śmiało mogę polecić go innym paniom, zwłaszcza w dojrzałym wieku.
  • 3 kwietnia 2023 o 2:00
    Dobry krem jeśli nie uczulają cię filtry
    Krem ma przyjemną konsystencję, dobrze się rozprowadza i wchłania, jest bezzapachowy, a opakowanie estetyczne. Moja skóra jest dojrzała, wiotka, ma zmarszczki i przebarwienia. Krem poprawił jakość mojej skóry, ale niestety uczula mnie filtr.
  • 31 marca 2023 o 23:48
    Najlepszy Krem na dzień jaki miałam do tej pory
    Konsystencja kremu jest nie za lekka, nie za ciężka. Produkt szybko się wchłania. Zapach ma bardzo przyjemny. Pomimo tego, iż Hyaluron-Filler + Elasticity Krem na dzień SPF 15 jest stosunkowo drogi jak na moją kieszeń, to sięgnę po niego ponownie. Będę wiedziała za co płacę i wiem, że się nie zawiodę. Miałam problem przede wszystkim z głębokimi zmarszczkami i z wieloma przebarwieniami. Krem poradził sobie z nimi jak żaden inny. Krem mogę z czystym sumieniem polecić
    gosiab_
    31 marca 2023 o 21:28
    Idealny dla dojrzałej skóry
    Krem jest delikatny o lekkiej konsystencji i ładnym subtelnym zapachu. Rozjaśnia i niweluje drobne niedoskonałości i przebarwienia skóry, przy tym hamuje powstawanie nowych. Skóra jest odżywiona i gołym okiem widać efekt wygładzenia. Poprawia elastyczność skóry. Jest idealny dla dojrzałej kobiety.
    debrzak
    31 marca 2023 o 16:37
    Bardzo dobry krem dla dojrzałej skóry
    Hyaluron-Filler + Elasticity Krem na dzień SPF 15 Krem ma delikatną konsystencję, delikatny zapach, dobrze się rozprowadza. Nie ma zastrzeżeń do pudełka, szata graficzna opakowania jest klasyczna, stonowana. Krem wygładził drobne zmarszczki oraz zmniejszył głębokość zmarszczek utrwalonych i głębszych. Oczywiście nie zlikwidował wszystkich zmarszczek całkowice, ale efekt i tak jest bardzo dobry. Twarz wydaje się gładsza a większe zmarszczki są lekko "rozprasowane". Dużo lepiej wygląda także po nałożeniu makijażu, a podkład i puder dużo lepiej się rozprowadza i nie zbiera się w zagłębieniach i bruzdach. Krem poprawia jędrność skóry twarzy i szyi. Skóra wydaje się bardziej zdrowa, sprężysta, elastyczna. W dotyku można wyczuć, że nieco poprawiła się jej "miąższość". Owal twarzy wydaje się lekko podniesiony. Zmarszczki wydają się jakby "wypchnięte" od środka, a skóra wokół tych mocno już utrwalonych jest wygładzona. Nie mam dużo przebarwień na twarzy, ale te, na które zapracowałam przez lata: drobne piegi, ślady po wypryskach, drobne przebarwienia hormonalne prawie całkowicie zniknęły. Zniknęły też drobne zaczerwienienia, które pojawiały mi się czasem w różnych miejscach twarzy. Całą twarz wydaje się rozjaśniona, bardziej promienna, a skóra nabrała jednolitego koloru. Jestem bardzo zadowolona z działania Hyaluron-Filler + Elasticity Krem na dzień SPF 15. Zdecydowanie spełnił wymagania mojej dojrzałej skóry, która po miesiącu stosowania wydaje się młodsza, jędrniejsza, bardziej promienna i wygładzona. To bardzo dobry kosmetyk, dobrze współgra z innymi kosmetykami, makijażem. Krem zagości na mojej półce na dłużej, a na pewno sięgnę po niego jesienią, kiedy moja skóra będzie potrzebować pielęgnacji po lecie.