Spraye do włosów

Joanna Niezłe Ziółko, spray chroni niezależność, termoochronny, 150ml
Joanna Niezłe Ziółko

• 2 listopada 2024 o 10:03
    Świetna termoochrona
    Używam tego sprayu zawsze przed suszeniem włosów i muszę przyznać, że robi dobrą robotę. Przede wszystkim pięknie pachnie – aż przyjemnie spryskać nim włosy, a zapach pozostaje subtelnie wyczuwalny przez jakiś czas. Moje włosy po użyciu nie są klejące, co bardzo sobie cenię. Spray jest wygodny, dobrze się aplikuje i nie zacina, co ułatwia jego używanie. Warto też wspomnieć o atrakcyjnej cenie – na pewno kupię kolejne opakowanie.
    Zalety:
    • Piękny zapach
    • Dobra cena
    • Wygodna aplikacja
    ewciaax
    4 maja 2024 o 16:11
    Dobra ochrona do włosów
    Spray termoochronny z serii "Niezłe Ziółko" od Joanny to ciekawy produkt, który postanowiłam wypróbować, szukając skutecznej ochrony włosów przed ciepłem podczas stylizacji. Używam go od pewnego czasu i chciałam podzielić się moimi wrażeniami. Przede wszystkim, spray ma lekką konsystencję i łatwo się aplikuje. Butelka z atomizerem umożliwia równomierne rozprowadzenie produktu na włosach, co jest kluczowe dla uzyskania jednolitej ochrony. Nie trzeba używać dużej ilości, aby pokryć całe włosy, co czyni go dość wydajnym. Jednym z pierwszych rzeczy, które zauważyłam, jest to, że spray nie pozostawia lepkiej ani tłustej warstwy na włosach. To dla mnie ogromny plus, bo nie lubię produktów, które obciążają włosy lub sprawiają, że wyglądają na przetłuszczone. Po użyciu tego sprayu moje włosy były lekkie i miękkie, co jest bardzo ważne, zwłaszcza podczas korzystania z urządzeń do stylizacji na gorąco, takich jak suszarki czy prostownice. Jeśli chodzi o ochronę przed ciepłem, zauważyłam, że spray naprawdę pomaga minimalizować uszkodzenia spowodowane wysoką temperaturą. Moje włosy po stylizacji były mniej podatne na puszenie się i wyglądały zdrowszo niż wcześniej. To sugeruje, że produkt rzeczywiście działa i chroni włosy przed nadmiernym wysuszeniem i zniszczeniem. Spray ma też przyjemny, ziołowy zapach, który nie jest przytłaczający. Dodaje on włosom delikatnej świeżości, co jest miłym dodatkiem do jego termoochronnych właściwości. Jest to szczególnie fajne, jeśli lubisz delikatne zapachy, które nie kolidują z innymi produktami do stylizacji czy perfumami. Podsumowując, spray termoochronny "Niezłe Ziółko" od Joanny to skuteczny produkt, który spełnia swoje zadanie. Jest lekki, łatwy w użyciu i zapewnia solidną ochronę przed ciepłem. Dodatkowo, nie obciąża włosów i ma przyjemny zapach. Jeśli szukasz sprayu, który ochroni Twoje włosy przed gorącem i jednocześnie zachowa ich lekkość, ten produkt jest zdecydowanie wart wypróbowania.
  • 4 maja 2024 o 15:22
    Termoochrona do włosów
    Bardzo dobry spray ochronny, w korzystnej cenie. Używam go od wielu miesięcy i sprawdza się doskonale, nie przetłuszcza włosów ani nie nadaje im lepkiej tekstury.
  • 19 stycznia 2024 o 16:03
    Spełnia swoją funkcję
    Spray kupiłam spontanicznie podczas wizyty w Rossmannie, co okazało się w rezultacie dobrą decyzją. Sprayu używam na wilgotne włosy tuż przed suszeniem, kilka psików i zabieram się do roboty. Produkt nie obciąża, nie wysusza ani tym bardziej nie przetłuszcza. Włosy po wysuszeniu są miękkie i nie są matowe. Ma przyjemny zapach, jest wydajny, używam go ok. miesiąc, a nie zużyłam jeszcze 1/3 butelki. Mały minusik za to, że na opakowaniu nie ma informacji do jakiej temperatury działa, bo przy prostownicach byłoby to bardzo pomocne, ale gwiazdki za to nie odejmę, 5-.
    Zalety:
    • spełnia swoją funkcję
    • nie przesusza włosów ani ich nie przetłuszcza
    • nawilża
    • nie matowi
    • ma przyjemny zapach