Róże do policzków

GOSH Blush Up Róż w Kremie 002 Rose

Natka_H
    29 maja 2024 o 16:39
    Wygodny
    Ogólnie bardzo wygodny produkt. Łatwo się z niego korzysta, nie jest zbyt lejący się i fajnie się go blenduje. Mam jednak problem z pigmentacją, może zwyczajnie wole bardziej nasycone kolory, ale według mnie pigmentacja jest dość słaba, przez co zużywam go więcej niż bym chciała. Za to zauważam, że skóra wygląda jak lekko nawilżona, więc tutaj bardzo na plus!
    Zalety:
    • wygodny w użyciu
    • uczucie nawilżenia
    Wady:
    • bardzo słaba pigmentacja
  • 23 maja 2024 o 0:10
    Dość kiepsko
    Miałam duże nadzieje względem tego produktu, ale niestety nie pokryły się z rzeczywistością. Największą wadą produktu jest opakowanie, którego odpowiedniego użycia nauczyłam sie przypadkowo (mozna zakrecic produkt pod gąbeczką), przez co duża część wylała sie. Pigmentacja jest dosc kiepska, co tez niekorzystnie wpływa na wydajność różu. Wybór kolorów dosc skromny, ale kolor który wybrałam byl super. Liczylam na efekt “dewy”, za co plus, bo sie udalo.
    Zalety:
    • formulacja
    Wady:
    • trwałość
    • niska pigmentacja
  • 9 grudnia 2023 o 17:49
    Trzeba uważać
    Dobry róż do policzków, przyjemny kolor , dobrze się go aplikuję jednak tutaj trzeba go budować powoli , przy odrazu większej ilości może zrobić rumieńce jak u Jagny;) konsystencja taka lepka ale lekka zastygającą ma policzku . Ładnie pachnie . Trwałość dobra nie zjada się , ładnie trzyma kilka godzin .
    • Aplikacja
    • Konsystencja
    Wady:
    • Dostępność niestety
  • 9 grudnia 2023 o 17:43
    Ciężko się nim pracuje
    Kupiłam na promocji w hebe za około 40 zł. Mam odcień rose - klasyczny odcień delikatnego różu, pasujący praktycznie każdej urodzie. Róż ma błyszczące, drobinki dające efekt zdrowej skóry. Niestety, od samego początku bardzo ciężko się nim pracuje. Nakładając bezpośrednio na podkład szybko zasycha i nie daje się rozblendować. Powstają nieestetyczne placki. Zaczęłam nakładać produkt palcami - było dużo lepiej. Po 4-5 użyciu konsystencja z gęstej kremowej zmieniła się w bardzo wodnistą (jakby produkt się rozwarstwił). Podobnie sytuacja wygląda z bronzerem tej firmy. Straciłam dużo cierpliwości, bo nie raz musiałam zmywać cały makijaż.
    Zalety:
    • Kolor
    Wady:
    • Konsystencja
    an_91
    21 listopada 2023 o 22:45
    Bardzo dobry
    Kupiłam jasny, cukierkowy róż w odcieniu 001 Hot Pink. Opakowanie bardzo wygodne - jest to tubka zakończona "puszkiem", który ma funkcję blokady, więc produkt się nie rozlewa i można kontrolować, ile się go nałoży. Sama konsystencja jest kremowa na tyle, że można spokojnie rozprowadzić po policzku, aplikuje się dobrze palcami i każdym innym akcesorium. Nie ma w sobie żadnych drobin, po czasie lekko się wchłania w podkład i wygląda bardzo dobrze. Nie zauważyłam, żeby kosmetyk podkreślał suche skórki lub pory, obciążał czy wyglądał tłusto. Po utrwaleniu pudrem trochę traci na intensywności, więc trzeba na start nałożyć go odrobinę więcej. Nie zauważyłam, żeby w trakcie noszenia dodatkowo kolor się wytracał albo ścierał, utrzymuje się bardzo dobrze. To mój pierwszy róż w kremie i jestem z niego bardzo zadowolona.
    • łatwa aplikacja
    • wygodne opakowanie
    • trwałość
    • kolor, który da się nabudować i łatwo go kontrolować
    Wady:
    • cena - opakowanie ma 14 ml, w cenie regularnej ok. 50-60 zł