Pielęgnacja biustu

Eveline Cosmetics Slim Extreme 4D Scalpel, Ujędrniająco-wypełniające serum-ampułka do biustu

Eveline
Ujędrniająco-wypełniające serum-ampułka do biustu
Bodyland.pl
Eveline Eveline 175Ml Slim Extreme 4D Scalpel Serum-Ampułka D/Biustu /827
Eveline Slim Extreme 4D Scalpel Serum-Ampułka do Biustu 175ml
notino.pl
Eveline Eveline 175Ml Slim Extreme 4D Scalpel Serum-Ampułka D/Biustu /827

• 17 kwietnia 2025 o 14:59
    Nie jest źle ale ta marka potrafi zrobić to lepiej
    Mam sentyment do różowego serum do biustu tej marki. 18 lat temu chwilkę po porodzie zdecydowałam się wprowadzić do pielęgnacji kosmetyk tego typu i kupiłam właśnie od nich. Oczywiście tyle lat temu to i wybór był okrojony no i sam kosmetyk o odmiennym składzie ale pamiętam, że był świetny i mocno mi wtedy pomógł uporać się z drobnymi rozstępami które po ciąży miałam. Od tego czasu wracam sobie do każdej wersji tego preparatu od tak z sentymentu i dla działania pielęgnacyjnego które zawsze było u mnie naprawdę ok. Gdy jakiś czas temu kompletowałam sobie zamówienie w jednej z drogerii internetowych i zauważyłam tą nową wersję tego serum postanowiłam się skusić. No i nie jest to zły produkt ale musze się zgodzić z recenzją jednej z użytkowniczek która wypowiadała się na temat tego produktu przede mną- kiedyś serio ten produkt działał lepiej. Co nie oznacza, że jest zły. Ja po prostu oczekiwałam więcej. Bardzo mi się podoba opakowanie. I grafika jest bardzo ładna i tuba wykonana z miękkiego plastiku z którym nie trzeba się siłować. Zatyczka nie pęka i nie trzeba się z nią siłować. W składzie znajdziemy innowacyjny (zgodnie z deklaracją marki) kompleks peptydowy oparty na różowym pieprzu. Serum ma postać białego i dość gęstego kremu o lekko świeżym zapachu w którym da się wyczuć delikatną nutkę pieprzu. Zapach wietrzeje dość szybko a sam produkt mimo swojej gęstości nie jest kleisty i nie bieli ciała ani ciemnych staników. Można go dość szybko sobie wmasować i właściwie o nim zapomnieć. W chwilę od użycia czuć nawilżenie i delikatne wygładzenie ale nie tworzy się żadna siateczka napinająca- a miałam preparaty do biustu które taką powłoczkę robiły więc tutaj od razu siada obietnica o niewidzialnym biustonoszu niestety. Jeśli chodzi o regularne stosowanie to wiadomo- jest to kosmetyk nie operacja plastyczna ale dobry kosmetyk faktycznie potrafi poprawić stan skóry. Ten faktycznie wygładza i nawilża. Napięcia nie czuję a i ujędrnienie jest tak znikome, że nie ma tu niestety efektu krąglejszego biustu a na tym mi tak naprawdę najbardziej zależało i tutaj się czuje zawiedziona :(. Nie narzekam ani na cenę ani na wydajność. Tylko te właściwości kuleją. Wcześniejsze formuły tego kosmetyku jakoś tak w moim odczuciu lepsze były. Ale spróbować można jeśli kogoś mocno ten produkt interesuje. Ja sobie poszukam czegoś innego jednak.
    Zalety:
    • konsystencja która się nie lepi
    • rozsądna cena
    • super nawilża
    • delikatnie wygładza
    Wady:
    • nie ma za bardzo ujędrnienia
    • nie napina
  • 18 listopada 2024 o 1:11
    Ujędrnia i nawilża
    Świetny produkt dla osób które chcą zadbać o wygląd swojego biustu i dekoltu za pomocą kosmetyku. Serum-ampułka do biustu od marki Eveline Cosmetics miałam okazje juz kiedys używać, pamiętam opakowanie starszej wersji różniło się troche od tej obecnej ulepszonej. Producent obiecuje nam efekt push up i tak też jest, przy regularnym stosowaniu można zauważyć że biust jest bardziej podniesiony i jędrniejszy a skóra gładsza w dotyku. Produkt można używac rano i wieczorem, mi sie często zdarza używac tylko raz dziennie a i tak efekty są bardzo zadowalające. Kosmetyk ma bardzo fajny skład, mamy tutaj Volufiline który jest odpowiedzialny za wzrost objętości tkanek skóry oprócz tego w składzie znajduje się różowy pieprz, mieszanka 3 peptydów czy kwas hialuronowy. Zaletą tego produktu jest też jego szybka wchłanialność, już po niemal minucie od aplikacji i masażu można sie ubrać. Jedyny minus to opakowanie które mogłoby być w słoiczku albo mieć butelkę z pompką. Pod koniec cięzko jest wydobyć resztki z tubki. Mimo wszystko jest to dla mnie kosmetyk który zostanie u mnie na dłużej. Serdecznie polecam spróbować.
  • 29 września 2023 o 7:55
    Już nie wyobrażam sobie codziennej pielęgnacji bez niego
    Biust jest atutem każdej prawdziwej kobiety.Nie wyobrażam sobie pielęgnacji po prysznicu czy kąpieli bez zastosowania specjalnych ujędrniających oraz modelujących kosmetyków do ciała.Tym bardziej,że regularnie trenuję na siłowni.Używałam kiedyś starej wersji w jasno różowej tubce i byłam z niego zadowolona,tylko że to było ponad dekadę temu...teraz trudno jest mi porównać powyższy kosmetyk do innych tego typu specyfików,dlatego z czasem być może edytuję swoją recenzję.Jednak przy systematycznym stosowaniu dwa razy dziennie w połączeniu z masażem lub szczotkowaniem na sucho,albo obowiązkowym peelingiem gruboziarnistym efekty są.Skóra piersi jest gładka i jędrna.Dekolt wygładzony.Kosmetyk szybko się wchłania iod razu praktycznie można się ubrać.
    Zalety:
    • działanie
    • skuteczność
    • szata graficzna
    Wady:
  • 14 czerwca 2023 o 15:56
    Takie mocno naciągnięte 4*
    Serię Slim Extreme znam i lubię, nie znam skuteczniejszego serum antycellulitowego/ujędrniającego, niż chłodzący w białej tubie. Przyznaję się bez bicia, że jakieś 10 lat temu kupowałam tego dużo i lubiłam testować różne produkty z linii, a to do biustu, a to do ciała. Nie wierzę w cuda, zawsze z dystansem podchodziłam do tego typu kosmetyków, a te 10 lat temu miały zdecydowanie łatwiejsze zadanie, niż dziś :D Od kremu do biustu wymagam dobrego nawilżenia, napięcia skóry, takiego efektu, że zrobiłam coś więcej, niż położyłam zwykły balsam i tego się trzymam, mimo, że po ciąży i karmieniu taki kosmetyk czasem jest już koniecznością. Przewertowałam więc półkę w Rossmannie i w ofercie Eveline miało tylko ten produkt, więc wzięłam. - Opakowanie typowe dla serii Slim Extreme. Wygodna tuba, kolorowa, z ładną modelką i oczywiście full opisów, obietnic, informacji, Eveline minimalistyczna raczej nie jest :D Łatwo się wyciska i dozuje, a cienki plastik bez problemu idzie rozciąć nożyczkami i wydłubać resztki. Mam małe zastrzeżenie do pojemności - kiedyś te balsamy były chyba większe, a cena jest ta sama lub wyższa ;) - Zapach również taki, jak w większości produktów z tej linii, czyli chłodny, mentolowy, ciut morski. Bardzo go lubię i przyznaję, nie obrazilabym się za żel pod prysznic do kompletu ;) - Jeśli chodzi o działanie... Nie wymagam od tego produktu powiększenia, ujędrniania, usunięcia rozstępów, z resztą ich nie mam. Za to obowiązkowo liczę na silne nawilżenie, wygładzenie skóry, może dodania jej nieco powera i zdrowego, wypielęgnowanego wyglądu po ciąży i karmieniu. Balsam ma gęstą konsystencję, z rozprowadzeniem nie ma problemu, szybko się wchłania, nie lepi się i nie klei, po aplikacji można się szybko ubrać co jest dla mnie ogromnym plusem. Właściwości nawilżające są, ale czy jest jakaś różnica między tym serum a zwykłym balsamem? Szczerze, nie zauważyłam, aby to serum dokonało czegoś więcej. Ot, nawilża, lekko wygładza, ale nie jest to pozycja obowiązkowa. Żadna różnica czy będę stosowała codziennie sumiennie, czy posmaruję się z doskoku. Skład pełen ekstraktów, wyciągów, jest bogato, co tylko spotęgowało u mnie oczekiwania, że efekty mogą być większe, niż zakładano. Widzę też, że ze składu zniknęły parabeny, które były bardzo kontrowersyjne w produktach do biustu. Wydajność super, cena też typowo drogeryjna. Jak w tytule, daję takie naciągane 4*, może z sentymentu, a może dlatego, że mimo braku rewolucji i tak się przyjemnie używało, a o to chyba też chodzi? Mam wrażenie, że te 10 lat temu, gdy miałam 20 lat te kremy były skuteczniejsze i dawały lepsze efekty, ale może po prostu "Kiedyś to było!" :D