Kremy z filtrem do twarzy

Korres Yoghurt Sunscreen Face Cream- Gel SPF30 Krem - żel ochronny do twarzy SPF30

KORRES Joghurt Krem-Żel Ochronny do Twarzy i Okolic Oczu SPF30+ 40ml
Sephora
Korres - Yoghurt Krem - Żel Ochronny Do Twarzy Spf30 - Sun Yog. Face Cream Spf30 - Dla Kobiet
Korres Yoghurt

• 28 kwietnia 2024 o 21:21
    Bardzo dobrze sprawdził się na cerze mieszanej
    Stosuję SPFy całorocznie. Latem wybieram produkty bardziej matujące, a zima bardziej nawilżające. Problemem przy wyborze kremów z SPFem są moje bardzo wrażliwe oczy - tylko nieliczne produkty nie powoduję szczypania czy łzawienia. Zachęcona pozytywnymi opiniami zdecydowałam się na zakup produktu od Koressa. Mam cerę mieszaną, w stronę tłustej w strefie T. Bardzo dbam o skórę, regularnie odwiedzam kosmetyczkę, stosuje retinol, nawilżam, piję dużo wody itd. Krem sprawdził się u mnie bardzo dobrze zarówno solo jak i pod makijażem. Dobrze nawilża, nie szczypie w oczy, nie powoduje podrażnień ani wysypu. Jest też bardzo wydajny - przy codziennym stosowaniu wystarczył mi na ok. 4 miesiące. Jedną gwiazdkę odejmuje za szybkie wyświecanie się - skóra po jakiś 3h świeci się i trzeba ją matowić np. bibułką. Polecam, bardzo dobry produkt.
    Zalety:
    • SPF 30
    • nawilża
    • nie podrażnia
    • nie powoduje wysypu
    • nie szczypie w oczy
    • nie uczula
    • przyjemna konsystencja
    Wady:
    • dość szybko skóra się po nim świeci
    Nati299
    27 października 2023 o 8:16
    Fajny
    Filtr ten kupiłam będąc na Krecie. Szukałam innego filtra, ponieważ ten co wzięłam że sobą wysypał mnie niemiłosiernie. Zostało jednoopakowanie 1+1 za cenę 21 €, czyli super promocja. Jest to lekki żelo-kremik o bardzo fajnym zapachuNie lubię mocno perfumowanych filtrów. Pompka działa bardzo dobrze. Po nałozeniu pozostawia lekki film nawilżający ale nie jest to typowo tłusta warstwa. Fajnie współgra z minerałami. Nawet załagodzil mi nawrót trądziku różowatego. Ma w składzie grecki jogurt co mnie też zachęciło do zakupu. Dla mnie jest to filtr jak na razie bez wad. Miałam wiele innych filtrów ponieważ usulywam ich przez cały rok dla mnie to podstawa Nawet te droższe jak La mer nie podobały mi się tak jak ten. Polecam
    Zalety:
    • Super delikatny zapach
    • Dobre nawilżanie bez rolowania się pod minerałami
    • Nie bieli
    Wady:
    • Na razie mnie znalazłam nic