Tusze do rzęs

Max Factor Masterpiece 2 in 1 Lash Wow Volume & Length Midnight Black Mascara Tusz do rzęs

notino.pl
Max Factor Masterpiece 2w1 Lash Wow Tusz Do Rzęs 7ml
Max Factor Masterpiece 2w1 Lash Wow Tusz Do Rzęs 7ml
Max Factor Masterpiece 2in1 Lash Wow Mascara Midnight Black Midnight Black Max Factor 7 ml
Max Factor Masterpiece 2w1 Tusz do Rzęs Midnight Black

• 2 lutego 2025 o 10:58
    Wadą jest tylko cena.
    Zachęcona działaniem obrotowych szczoteczek sięgnęłam bardzo świadomie po kolejną z nich tym razem po Max Factor Masterpiece 2 in 1 Lash Wow Volume & Length Midnight Black Mascara. To też był prezent i do osoby obdarowującej przesyłam kolejne „dziękuję”, gdyż jest to kolejny strzał w dziesiątkę. Opakowanie Maskara ma innowacyjny design w eleganckich czarno-złotych kolorach. Produkt używa się jej bardzo wygodnie i posiada dodatkową funkcją. Otóż wystarczy od góry przekręcić złote pokrętło w jedynym kierunku, by skrzyżować, albo wyprostować silikonowe włosie. Pierwsza pozycja maskary rozdziela i wydłuża rzęsy. Druga pozycja nadaje objętości rzęsom, są wyraźniej pogrubione i pełniejsze. Działanie Już po pierwszym użyciu rzęsy stają się zauważalnie pogrubione, ale nie sklejone. Efekt można budować, nakładając kolejne warstwy, tym razem bez ryzyka tworzenia grudek. Maskara perfekcyjnie wydłuża rzęsy. Mam dość spore oczy, ale wiadomo z wiekiem przez opadającą powiekę nie są aż tak wyraziste, a dzięki niej moje oczy stają się większe, wyraziste, bardziej otwarte. Trwałość Używam go już 6 tygodni i muszę dać 5 z plusem za trwałość. W ciągu dnia, w sezonie zimowym, nie zauważyłam osypywania się ani rozmazywania, nawet w trudniejszych warunkach pogodowych. Nie wiem, czy dzięki produktom oczyszczającym makijaż, jest bardzo łatwy w usuwaniu. Formuła Produkt ma średnio gęstą formułę i intensywny czarny kolor. Nie powoduje podrażnień ani uczucia ciężkości na rzęsach. Świetnie się sprawdza się zarówno na co dzień, jak i na większe wyjścia. Wydajność Używam go już 6 tygodni (codziennie) i dalej szczoteczka wygląda jak zaraz po otworzeniu. Polecam!!! Wadą jest tylko cena.
    Zalety:
    • intensywnie czarny kolor
    • szata graficzna
    • obrotowa szczoteczka
    • wydłużenie i pogrubieni
    • obrotowa szczoteczka
    • odpowiedni dla wrażliwych oczu
    Wady:
    • tylko cena
  • 27 października 2024 o 9:09
    Max Factor
    Oto moja recenzja: serdecznie polecam tusz do rzęs Max Factor Masterpiece 2 in 1 Lash Wow Volume & Length w kolorze Midnight Black! Odmienił moje spojrzenie – rzęsy są pięknie wydłużone, rozczesane i nieposklejane. Z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że to top 1 w mojej kosmetyczce.
    Wady:
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
  • 1 czerwca 2024 o 12:55
    Super tusz
    Tusz otrzymałam w paczce z kosmetykami. Nie słyszałam o nim wcześniej, jednak w ostatnim czasie zauważyłam, że używa go coraz więcej osób. Tusz ma super szczoteczkę, którą można obrócić, aby wydłużyć lub zwiększyć objętość rzęs. Pięknie wygląda na rzęsach. Nie skleja ich. Rzęsy są widocznie wydłużone, a ich objętość jest zwiększona. Nie obsypuje się co jest super. Używam go od ok. tygodnia, ale już po pierwszym użyciu czułam, że mi się spodoba. Spojrzenie po użyciu tego tuszu jest bardzo wyraziste. Polecam
    Zalety:
    • Szczoteczka
    • Objętość
    • Wydłużenie
    Wady:
    • Na razie nie widzę wad, może cena mogłaby być niższa