Wszystkie składniki:
skin cycling maseczka 0,15% proretinol:
aqua, caprylic/capric triglyceride, cetearyl alcohol, glycerin, dimethicone, hydroxyethyl acrylate/sodium acryloyldimethyl taurate copolymer, isohexadecane, cetearyl glucoside, pistacia vera seed oil, retinyl palmitate, helianthus annuus seed oil, sodium hyaluronate, tocopherol, sodium hydroxide, hydroxyacetophenone, phenoxyethanol,disodium edta, dipotassium glycyrrhizate, sorbitan isostearate, polysorbate 60, octadecyl di-t-butyl-4-hydroxyhydrocinnamate, propylene glycol, parfum, ci 15985.
skin cycling maseczka 3% kolagen:
aqua, dicaprylyl ether, glycerin, caprylic/capric triglyceride, cetearyl alcohol, collagen amino acids, squalane, behenyl alcohol, leuconostoc/radish root ferment filtrate, sericin, sodium polyacrylate, cetearyl glucoside, phenoxyethanol, octadecyl di-t-butyl-4-hydroxyhydrocinnamate, disodium edta, hydroxyacetophenone, tocopherol, parfum, linalool, benzyl alcohol, geraniol, citral, limonene.
skin cycling maseczka 3% kwasy aha:
aqua, glycerin, propanediol, dicaprylyl ether, hydroxyethyl acrylate/sodium acryloyldimethyl taurate copolymer, macadamia integrifolia seed oil, , mangifera indica fruit extract, ocimum basilicum leaf extract, tocopherol, lactic acid, glycolic acid, polysorbate 60, hydroxyacetophenone, phenoxyethanol, citric acid, malic acid, salicylic acid, sorbitan isostearate, octadecyl di-t-butyl-4-hydroxyhydrocinnamate, disodium edta, sodium hydroxide, sodium benzoate, propylene glycol, parfum, hexyl cinnamal, limonene, eugenol, linalool, citral, citronellol, geraniol, farnesol, sodium sulfate, ci 14720.
skin cycling maseczka 5% repair ceramide complex:
aqua, butyrospermum parkii butter, pentylene glycol, sodium acrylates copolymer, c12-15 alkyl benzoate, glycerin, lecithin, tribehenin, citrus junos fruit extract, ceramide ng, lactic acid, palmitoyl hexapeptide-12, butylene glycol, propylene glycol, phenoxyethanol, hydroxyacetophenone, parfum, ci 15985, ci 19140.