Podkłady

Avon Make Up +Care, Serum Fundation SPF30 Podkład serum 3w1

• 19 czerwca 2024 o 10:39
    Mieszane odczucia
    Moją uwagę przyciągnęła szata graficzna, prosta, estetyczna i dość odmienna biorąc pod uwagę dotychczas znane mi produkty z Avonu, na przestrzeni lat. Niestety produkt mnie nie zachwycił, a raczej mojej suchej skóry. Wymagał poprawek w ciągu dnia, produkt bardzo lekki - aż za, po prostu produkt nie dla mnie :)
    Zalety:
    • aplikator - produkt bez problemu można zużyć do końca
    • zapach - dość neutralny jak na tego typu produkty
    • lekka konsystencja
    Wady:
    • cena - bardzo zróżnicowana w sieci, trudno więc określić ile rzeczywiście ten produkt jest warty
    • wydajność - trudno określić ile tego produktu by trzeba było zużyć, żeby uzyskać jakiś zadowalający efekt
    • brak efektów
    • wymagał poprawek w ciągu dnia
    Agafii
    5 maja 2024 o 20:35
    Nie dla jasnej cery
    Podkład serum miał być strzałem w dziesiątkę. Niestety okazał się niewypałem. Po pierwsze, ciężko było mi go dłużej testować, bo najjaśniejszy kolor był za ciemny do mojej jasnej karnacji. Podkład miał nie tylko wyrównywać koloryt, ale także pielęgnować twarz. Niestety, nie sprawdził się na mojej tłustej skórze. Twarz wyswiecala się już po godzinie i podkład rolował się w problematycznych miejscach. Niestety, nie polubiłam się z tym produktem i mimo ciekawej koncepcji okazał się nie stworzony dla mojej skóry.
    Zalety:
    • Koncepcja
    Wady:
    • Ciemne kolory
    • Wyświęcanie się twarzy