WIZAŻ logo

Hairmate Kissy Shampoo Szampon do codziennego mycia włosów zniszczonych

3,4 (14)

allegro

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
star fullstar fullstar fullstar fullstar half full
  • star fullstar fullstar fullstar emptystar empty
    10 sierpnia 2026 o 14:54
    Ładne opakowanie, przeciętna zawartość
    Kupi ponownieNie wiem
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Zaczynając od stosunku jakości do ceny, zdecydowanie poleciłabym ten produkt w promocji. Osobiście za pełną cenę bym go nie kupiła. Również ze względu na rozbieżności pomiędzy różnymi partiami produktu - zarówno jeśli chodzi o konsystencję jak i właściwości pielęgnacyjne. Co się tyczy tego pierwszego to trafiłam na kilka opakowań, z których ciężko było wydozować masę, musiałam się wręcz gimnastykować, żeby szampon wyleciał ze sztywnej buteleczki. Co więcej niektóre z zakupionych przeze mnie egzemplarzy miało tendencję do przesuszania włosów. Szampon dobrze się pieni oraz zapewnia cudownych doznań zapachowych, natomiast nie uważam by w drogerii nie znalazły się lepsze produkty. Jeśli chodzi o oczyszczanie to zdecydowanie tu na plus - skóra głowy dobrze oczyszczona.
    Zalety:
    • cena w promocji
    • wydajny
    Wady:
    • ciężko się dozuje z opakowania
    • rozbieżności właściwości pomiędzy partiami
  • 21 czerwca 2026 o 14:19
    Super
    Kupi ponownieNie wiem
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Szampon do włosów ma bardzo ładne opakowanie, różowe które kusi kupieniem, szampon się pieni dość dobrze, włosy są trochę suche po nim niestety, ogólnie nie jest drogi. Mogę polecić
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
    13 czerwca 2026 o 18:58
    🌸 Przyjemny szampon do codziennego mycia
    Kupi ponownieNie
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Szampon dobrze oczyszcza włosy, nie obciąża ich i sprawdza się przy częstym myciu. Włosy po użyciu są miękkie, świeże i łatwo się rozczesują. Dodatkowym plusem jest przyjemny zapach. Nie zauważyłam spektakularnej regeneracji, ale jako szampon do codziennej pielęgnacji sprawdza się bardzo dobrze
    Zalety:
    • dobrze oczyszcza
    • przyjemny zapach
    • nie obciąża włosów
    • nadaje miękkość
    Wady:
    • efekt regeneracji nie jest bardzo widoczny
  • 4 czerwca 2026 o 12:22
    Przyjemny szampon, kiepskie opakowanie.
    Kupi ponownieTak
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Czytałam sporo opinii na temat produktów marki Hairmate i były one skrajne. Najbardziej moją uwagę przykuło ciągłe powtarzanie o kiepskich opakowaniach ponieważ są sztywne i ciężko wydobyć produkt. Długo zastanawiałam się nad kupnem jakiegoś produktu. Trafił się dzień promocji i poszłam do Rossmana poczytałam etykiety i jednak zrezygnowałam z zakupu, kiedy pojawiły się promocje jeszcze raz postanowiłam zaryzykować i kupiłam kilka produktów w mniejszej pojemności min. szampon do włosów, odżywkę, krem wygładzający i olejek do włosów z brokatem. No cóż samo opakowanie jest bardzo ładne, nowoczesna szara graficzna, wytłoczone logo marki Hairmate, wszystkie niezbędne informacje dotyczące produktu zostały poddane na opakowaniu w przystępny sposób min. pojemność, PAO 6 miesięcy od momentu pierwszego otwarcia, produkt wyprodukowany w Polsce, skład, opis dla jakich włosów został przeznaczony, sposób użycia, itp. Wybrałam pojemność 100 ml, butelka wykonana z wysokiej jakości plastiku, który jest bardzo gruby i ciężko wydobyć szampon w szczególności pod koniec opakowania. Szampon w brzoskwiniowym kolorze o przyjemnym delikatnym subtelnym zapachu wystarczy wymieszać z odrobiną wody aby się spienił. Oczyszcza skórę głowy i włosy w delikatny sposób, nie podrażnia skóry głowy, włosy są miękkie, sypkie, błyszczące i nie tracą na objętości - wszystkie obietnice producenta zostały spełnione. Zużycie zależy od intensywności stosowania oraz ilości używanego produktu. Moje włosy ostatnio zostały mocno ścięte, więc szamponu potrzebuję ciut mniej niż zazwyczaj. Opakowanie o pojemności 100 ml wystarczyło mi na siedem zastosowań więc całkiem niezły wynik. Z chęcią sięgnę po kolejne opakowania tym razem pełnowymiarowe. Najchętniej w zmienionych już opakowaniach, które ułatwią wydobycie szamponu. Polecam
  • 19 maja 2026 o 12:22
    Słaby
    Kupi ponownieNie
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Niestety ten szampon kompletnie się u mnie nie sprawdził. Po myciu włosy były bardzo szorstkie, aż skrzypiące i ciężko było je rozczesać. Miałam wrażenie, że mocno przesusza włosy zamiast je pielęgnować. Na plus jedynie odżywka z tej serii, bo trochę ratowała efekt po tym szamponie.
    Zalety:
    • Ładnie pachnie
    Wady:
    • Efekt szorstkich włosów
    • Ciężkie do wyciskania opakowanie
      star fullstar fullstar fullstar emptystar empty
      star fullstar fullstar emptystar emptystar empty

szukaj