Samoopalacze do ciała

Dove Summer Glow Deep Care Complex Balsam do ciała z samoopalaczem - jasna i ciemna karnacja (nowa wersja)

Nasi użytkownicy zostawili 241 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 12 sierpnia 2024 o 11:27
    Mam mieszane uczucia.
    Balsam z samoopalaczem od Dove kupiła ze względu na dobre opinie w internecie. Kosmetyk ma tradycyjne opakowanie. Konsystencja jest dość gęsta. Mam wrażenie, że w produkcie jest więcej balsamu niż samoopalacza. Opalanie nie jest natychmiastowe. Przy regularnym stosowaniu widać minimalną różnicę. Mam średnią karnację, więc może dlatego nie zadziałał spektakularnie. Kosmetyk posiada drobinki co ładnie rozświetla skórę. Zapach bardzo przyjemny jak zdecydowana większość od firmy dove.
  • 1 lipca 2024 o 10:03
    Promienna skóra przez cały rok
    Opis produktu: Dove Summer Glow Deep Care Complex to balsam do ciała z dodatkiem samoopalacza, dostępny w wersjach dla jasnej i ciemnej karnacji. Produkt ma na celu nawilżenie skóry oraz nadanie jej naturalnego, zdrowego wyglądu z subtelnym efektem opalenizny. Obietnice producenta: Subtelny efekt opalenizny. Głębokie nawilżenie dzięki kompleksowi Deep Care. Naturalny wygląd skóry. Dostępność wersji dla jasnej i ciemnej karnacji. Moje wrażenia: Przetestowałam balsam Dove Summer Glow Deep Care Complex i muszę przyznać, że jest to jeden z najlepszych produktów tego typu, jakie miałam okazję używać.
    Zalety:
    • Efekt opalenizny: Balsam daje bardzo naturalny i subtelny efekt opalenizny, który można stopniować w zależności od częstotliwości aplikacji.
    • Nawilżenie: Skóra jest intensywnie nawilżona i miękka w dotyku, co jest zasługą kompleksu Deep Care.
    • Zapach: Delikatny, przyjemny zapach, który nie jest przytłaczający.
    • Równomierność: Balsam łatwo się rozprowadza, nie pozostawia smug ani plam.
    • Uniwersalność: Dostępność wersji dla jasnej i ciemnej karnacji pozwala dobrać produkt odpowiedni do swojego typu skóry.
    Wady:
    • Czas wchłaniania: Balsam potrzebuje chwilę, aby się wchłonąć, co może być niewielkim utrudnieniem w porannym pośpiechu.
  • 23 lutego 2024 o 15:17
    Idealny dla cery jasnej
    Mój skóra zawsze ma problem z odpalaniem dlatego na wiosnę zaczynam zawsze przygodę z Dove summer aby do lata wyglądać na letnie opalanko . Balsam świetnie się rozprowadza po ciele nie pozostawiając smug czy zabrudzeń jak to przy samoopalaczu . Stosuje go zawsze po kąpieli czyli co drugi dzień. Efekt jest bardzo naturalny . Skóra nie jest wysuszona ani narażona na AZS . Co najważniejsze .
  • 22 stycznia 2024 o 14:02
    swietny cover do jasnej karnacji
    Dove uwielbiam od dawna zwlaszcza za ich mocną kremowość i fajny kremowy nie sztuczny zapach. Zainwestowalam więc wcale niewielkie pieniadze za balsam samoopalajacy. I musze przyznac ze to nie moj pierwszy zakup tego balsamu, cudownie nawilza i otula cialo, ktore czuje sie glęboko nawodnione i zregenerowane. FOrmula oplajaca działa juz po dwukrotnym uzyciu, zwlaszcza nogi przy jasnej karnacji sa widocznie "ciemniejsze" z kazdym kolejnym uzyciem. bardzo bardzo jestem zadowolona, głównie również dlatego, że balsam jest baaardzo wydajny i pachnie niesamowicie jak typowy stary dobry dove!
  • 15 sierpnia 2023 o 12:41
    Ulubieniec
    Obecnie - mój ulubiony samoopalacz. Używam co drugi dzień, nie wysusza skóry, nie ma przykrego zapachu (wręcz przeciwnie), nadaje skórze delikatną opaleniznę (raczej ciepły odcień), polecam. Nie robi plam, nie pozostawia smug, niczego mi nie ufarbował.
    Drogeria Super-Pharm