Żele do ciała

Dove Derma Spa, Ujędrniający żel do ciała z masującym roll - onem

m4rlenn
    8 maja 2017 o 13:02
    Bez efektu WOW ale znośny
    Dostałam go w prezencie, nie od razu zaczęłam go używać, a przynajmniej nie regularnie. Gdy już zebrałam się do tego zaskoczył mnie przyjemnym zapachem i ciekawą konsystencją. Stosując go codziennie zauważyłam, że skóra jest bardziej napięta, a kuleczki masujące rozbijają grudki tłuszczu (skupiłam się na udach) Tak więc przynosi jakieś efekty ale wydaje mi się, ze trzeba go ciągle stosować żeby utrzymać efekt. (Tak. Ja, geniusz). Jest wydajny, roll-on blokuje nadmierne zużywanie produktu, nie zalewa nas :) Ogólnie na plus.
  • 6 marca 2016 o 8:41
    Rozczarowanie
    Produkt mało wydajny. Słabo się wchłania i pozostawia na skórze uczucie lepkości. Trudno ocenić jego działanie, ale efekty raczej mało widoczne. Do zakupu skusiło mnie przede wszystkim ładne opakowanie. Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: 1