Balsamy do ciała

Dove Derma SPA, Goodness, Nawilżający krem do ciała wyrównujący koloryt skóry

Dove Derma Spa Goodness 3 Krem do Ciała 300ml

• 19 marca 2025 o 23:59
    Dość fajny
    Nawilżający krem do ciała jest wydajny, ma lekką konsystencję która się wchłania dość szybko, nie jest za tłusta, ma ładny przyjemny zapach. Skóra po tygodniu stosowania jest znacznie nawilżona, miękka a koloryt dość fajnie wyrównany i optymalnie jakby opalona.
    AKA10
    15 czerwca 2023 o 5:58
    Bardzo, bardzo dobry
    Złego słowa o nim nie mogę napisać. Spełnia wszystkie moje wymagania. Kupuję go od lat. Ma cechy balsamów z wyższej półki cenowej. Piękny zapach, kosmetyczny acz perfumeryjny, śmiało mógłby trafić do działu balsamów perfumeryjnych. Opakowanie w dużym, plastikowym, lekkim ale trwałym, mocnym, dobrze wykonanym okrągłym opakowaniu a'la słoik kremowy. Nie raz towarzyszył mi na wyjazdach, nigdy nie było problemu z transportem w bagażu. Konsystencja lekka, łatwo się nakłada, szybko wchłania. Pozostawia na skórze złotą poświatę. Drobinki małe, subtelnie nabłyszczają, efekt widoczny ale zdecydowanie w innym kierunku niż bijący po oczach brokat. Pomimo złotych drobinek bardzo dobrze tolerowany na wrażliwej, suchej, czy podrażnionej słońcem skórze. Skóra jest nawilżona, gładka, miękka w dotyku, zadbana, pięknie lśni - czego chcieć więcej? Według mnie zasługuje na 5 gwiazdek.
  • 10 maja 2023 o 16:22
    Dobrze nawilża
    Bardzo dobrze i długo nawilża skórę. Dość szybko się wchłania, pozostawiając na skórze lekko tłusty film (nie każdy lubi, mnie nie przeszkadzał). Konsystencje ma w formie lekkiego, delikatnego mleczka, które łatwo rozprowadza się po skórze. Jednak dla mnie jest ona zdecydowanie za rzadka, niemal się rozlewa. W tym miejscu ukłon za wygodny słoiczek, ułatwiający stosowanie, a także za ekonomiczność, zawsze bowiem z takich pojemniczków kosmetyk zużyje się cały. Zapach dla mnie zbyt intensywny, perfumowany wręcz, bardzo długo utrzymuje się na ciele.
    Zalety:
    • Opakowanie, długotrwały efekt
    Wady:
    • Konsystencja, zapach
  • 4 kwietnia 2023 o 22:09
    Nieziemski zapach
    Cześć :) Zima - zostały jeszcze jej jakieś małe podrygi, ale na szczęście już się kończy. Chowasz do szafy ciężkie, grube ubrania. Wymieniasz buty na lżejsze. Zamiast zimowej czapki nakładasz wiosenny, stylowy kapelusz.  To już pewne. Idzie wiosna. Z małym poślizgiem, ale jest tuż za rogiem. Z dnia na dzień będzie coraz cieplej. Otulające promienie słońca wprowadzą Cię w pozytywny nastrój. Będziesz miała ochotę ubrać się świeżo, lekko i odkryć trochę ciała.  Ale tu może pojawić się problem. Zauważyłaś, że Twoje ciało wymaga natychmiastowego nawilżenia. Skóra jest nieprzyjemnie szorstka, sucha i zdecydowanie wymaga regeneracji. Po co sięgasz? Koniecznie po nawilżający krem do ciała DermaSpa Produkt ten został stworzony na bazie specjalnej technologii Cell-Moisturisers.  Co to oznacza? Że zawiera naturalne olejki roślinne, które odpowiadają za intensywne nawilżenie skóry. Kwasy omega są połączone z olejem z rokitnika. Kombinacja ta likwiduje przesuszony naskórek i liczne pęknięcia. Brzmi nieźle, zgodzisz się ze mną, prawda? Jakie są moje wrażenia?  -krem bardzo dobrze nawilża -szybko się wchłania -przepięknie pachnie  -jest bardzo wydajny  -ma cudowną,lekką i kremową konsystencję  -nie pozostawia tłustego filmu  -skóra po aplikacji jest aksamitna i miękka  -pozwala poczuć się jak w prawdziwym salonie SPA  -zapewnia pewnego rodzaju relax i odprężenie  Uwielbiam ten krem. Na pewno sięgnę po więcej. Marka DOVE jest dla mnie jedną z najlepszych - jeżeli chodzi o kosmetyki z zakresu Body Care. Konsystencje, zapachy i działanie idealnie wpasowują się w moje preferencje. Polecam ❤️
    Zalety:
    • kosystencja
    • działanie
  • 8 kwietnia 2022 o 22:35
    Ok
    Przyjemny zapach, ładna szata graficzna i słoik. Konsystencja jakby żel z kremem . Jest ok ale trzeba uważać gdy ma się podrażniona skore bo bardzo piecze . Broń Boże nie używac po depilacji !!! Ja posmarowałam nim dłonie i szybko musiałam zmywac ponieważ spuchly, skóra była gorąca i czerwona... A nie mam jakiejś skłonności do podrażnień.