Preparaty punktowe

Bioliq Dermo, Serum punktowe na trądzik

• 1 listopada 2023 o 15:50
    Może nie hit ale zdecydowanie jeden z lepszych opcji na trądzik, którą stosuje się punktowo
    Bioliq dermo, serum punktowe na trądzik to dobry wybór na punktowe problemy. Poleciła mi to osoba u której serum nałożone punktowo (nakładane przez 3 dni) zadziałało. Uporczywe I bolesne podskórne wypryski nawet nie pokazały główki a same zniknęły nie zostawiając po sobie nic (szczególnie blizny czy przebarwienia) dodatkowo na stare ranki ( po drapaniu ) szybciej regenerowały skórę i pozostawiały ją bez śladu wyprysku. Zachwycona taką rekomendacja czym prędzej kupiłam serum . Niestety na moje wypryski nie działa aż tak czarująco. Nie giną po 2-3 dniach ALE szybciej się wchłaniają niż przy innych produktach. Dodatkowo nie pozostawiają śladu po wyprysku. No i działają fenomenalnie na ranki po wypryskach ( wiem że się nie powinno naruszać wyprysków - niestety przy moich doświadczeniach z tym preparatem szybsze efekty mam po naruszeniu - lepiej się goi, nie zostawia blizn, no i znika wyprysk.). Myślę że kupię ponownie i sam produkt jest wart swojej ceny i polecenia.
    Zalety:
    • Szybka regeneracja skóry
    • Bez blizny bez przebarwień
    • Może działać na podskórne problemy i zachować ich wzrost (pojawienie się główki)
    • Całkowita eliminacja wyprysku
    Wady:
    • Myślę że jest dość trudno dostępny
    Drogeria Super-Pharm
  • 4 kwietnia 2023 o 16:57
    Mój hit!
    Wszystkie maści na trądzik, podskórne bulwy czasem przynosiły efekty i to dopiero po ponad 1-2 tyg stosowania. To serum wszystko zmieniło. U mnie świetnie się sprawdza, 2 dni i po problemie. Zmiany skórne nie pojawiają się też już tak często jak kiedyś :) Dla mnie to serum to hit!
  • 30 września 2021 o 19:46
    Całkiem skuteczny
    Serum zamknięte jest w niewielkim opakowaniu w postaci tubki. Pod zakrętką znajduje się cienki wylot, który dozuje niewielką ilość serum. Opakowanie wykonane jest z miękkiego plastiku, dzięki czemu łatwo dostosować siłę nacisku podczas aplikacji. Serum ma postać delikatnego, ale treściwego kremu. Aplikuje się je bezpośrednio na pojawiający się wyprysk. Stosuję go po wieczornej pielęgnacji, gdy kosmetyki się już wchłoną. Aplikuję wtedy po małej kropeczce na każdy wyprysk. Wyglądam śmiesznie, ponieważ moja twarz jest wtedy w białych kropkach, ale jest to konieczność dla osiągnięcia celu. Muszę przyznać, że serum okazało się całkiem skutecznie. Zmniejsza on aktywność wyprysków, sprawia, że szybciej się one goją. Przestają boleć i szybciej znikają z mojej twarzy. Serum koi także miejsca, w których wyciskałam wypryski. Dzięki niemu moja twarz wraca do normalności.
  • 20 listopada 2020 o 14:39
    Nie zauważam efektu
    Kiedyś stosowałam je na niedoskonałości, ale niestety nie zauważałam żadnych efektów, zmiany goiły się zawsze tak samo długo i od dawna przestałam stosować. Ostatnio zauważam, że skład ma niefajny co dodatkowo powinno dać znak ostrzegawczy dla osób, które rozważają jego zakup. Nie polecam.
    Wady:
    • Brak efektu
    • Skład (edta)
  • 15 kwietnia 2020 o 23:39
    Nie zaszkodzi
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Używam serum od jakiegoś tygodnia na punktowe zmiany, jedyne co zauważyłam to delikatne rozjasnienie zmian oraz złagodzenie stanu zapalnego. Co dla mnie jest na plus. Zakupione za 12zl,więc za taką cenę zdecydowanie produkt jest ok