Kosmetyki antycellulitowe

Soraya Body Diet, Dwuzafowy nawilżający olejek antycellulitowy

• 11 grudnia 2022 o 20:35
    Lubię jego
    Jakiś czas temu został kupiony przeze mnie olejek antycellulitowy za jakieś około 3 zł. ✅Olejek znajduje się w plastikowym opakowaniu, a do tego bardzo zgrabnym o pojemności 150 ml. Dużym plusem dla mnie jest to że ten olejek ma artomizer, który jeszcze nigdy mi się nie zaciął a do tego idealnie rozpyla. ✅Odrazu po rozpyleniu czuć olejku zapach cytrusowy, dla mnie jest on przepiękny. Ale tylko przez jakiś czas utrzymuje się na ciele. ✅Tak jak zostało napisane że szybko się wchłania jak dla mnie to po prostu błyskawicznie. ✅Nie zauważyłam żeby działał antycellulitowo ale za to mam wrażenie że skóra jak by była ujędrniona. Jak dla mnie olejek antycellulitowy jest bardzo wydajny, starczyła ma około jakieś pare miesięcy a do tego cena bardzo niska.
  • 10 marca 2019 o 10:00
    na pewno nawilża
    Olejek ma dość mocny cytrusowy zapach, powiedziałabym, że nawet nieco sztuczny. Mnie akurat nie drażnił, ale bardziej wrażliwym nosom może przeszkadzać. Bardzo szybko się wchłania, nie zostawia tłustego filmu na skórze, bardzo dobrze ją nawilża. Czy działa antycellulitowo ? Zużyłam całe opakowanie, ale jakoś zmniejszenia cellulitu nie zauważyłam. Dość wydajny, a do tego buteleczka z wygodnym atomizerem. Cena regularna zawyżona, kupiłam za kilka złoty (5-6).
    Zalety:
    • nawilżenie
    • szybko się wchłania
    • nie tłuści
    • atomizer
    Wady:
  • 21 czerwca 2018 o 12:59
    Dobra alternatywa dla balsamów
    Olejek świetnie sprawdza się jako zamiennik balsamów antycellulitowych, a to wszystko dzięki jego szybko wchłaniającej się, nie tłustej konsystencji, posiada świetny orzeźwiający zapach, po jego dłuższym zastosowaniu skóra wygląda na wyraźnie ujędrnioną.
    Zalety:
    • Konsystencja
  • 4 maja 2017 o 13:54
    Szybko wchłaniający się olejek
    Kupiłam olejek na promocji w Hebe za 7,49 zł. Skusiłam się ze względu na cenę oraz przez pozytywne opinie serii BODY DIET24 Olejek pachnie bardzo cytrusowo, co niestety nie jest dla mnie, ale zapach nie jest mocny więc da się znieść :) Tak jak producent twierdzi olejek wchłania się szybko, powiedziałabym że nawet bardzo szybko. Na razie nie mogę powiedzieć, jak działa antycellulitowo, ale po miesiącu użytkowania na pewno napiszę co i jak :)