Kremy na noc

Tołpa Dermo Face, Sebio, Regenerujący krem korygujący na noc (nowa wersja)

• 11 grudnia 2022 o 22:47
    Super
    Fajny krem. Cera jest troszkę czystsza, mniej jest wągrów i małych pryszczy. Trochę piecze przy nakładaniu, ale jest skuteczny. Trochę wysusza skórę i ja ściąga, dlatego przydaje się rano krem nawilżający:)
    Zalety:
    • Mniej wągrów,
    • Czysta cera
    • Fajny zapach
    Wady:
    • Wysusza
    • Piecze
  • 22 lutego 2021 o 22:44
    Dobry
    W połączeniu z tonikiem złuszczającym które używam co dzień na noc. Widzę dużą poprawę. Mam cerę mieszaną w kierunku do tłustej. Jest duża poprawa. Fajne opakowanie.
    Zalety:
    • Nie szczypie. Nie podrażnia. Przyjemny zapach.
  • 13 stycznia 2020 o 17:10
    Nigdy mnie nie zawiódł
    Świetny produkt od Tołpy z resztą jak większość. Robi świetna robotę. Nie mam wiele niedoskonałości aczkolwiek po lecie (jesień/zima) mam okres wytwarzania nadmiaru sebum, działa od ręki. Produkt działa właściwie jak nałoży się go na noc tak jak producent pisze w "sposób użycia" trzeba go wmasować w skórę!. Zawsze mogę na niego liczyć, przed imprezą czy jakimś ważnym dniem. Świetnie sobie radzi z sebum. Produkt jest bardzo wydajny i świetnie pachnie. W promocji można kupić w świetnej cenie.
    • niezawodny produkt
    • skuteczność
    • jakość
    • skład
    Wady:
    • Brak wad
  • 6 listopada 2019 o 19:27
    Mieszane uczucia
    Krem zdecydowanie nie działa na trądzik, ale coś ma w sobie przez co chętnie do niego wracałam. Ma genialny cytrusowy zapach, jest lekki ale na twarzy czuć jak bardzo bogaty jest. Na zaczerwienienia również u mnie nie zadziałał, ale jednak pozostaję przy tym że jest świetny
    Zalety:
    • mocne nawilżenie, zapach, bogata formuła
    Wady:
    • nie działa na trądzik ani na zaczerwienienia
    malwi73
    12 września 2019 o 12:13
    Nic nie zrobił
    Krem zakupiłam z ciekawości za kilka zł w Rossmannie. Ale niestety niewiele zrobił na mojej skórze. Producent obiecuje walkę z niedoskonałościami, walkę z sebum i powiększonymi porami. Nie zauważyłam żadnej poprawy w tych aspektach. Plus duży za to że krem jest lekki, nawet w upały wchłaniał się w skórę. Nie zostawiał tłustej powłoki. Zapach nawet przyjemny, dość charakterystyczny dla kosmetyków Tołpy. Opakowanie aluminiowe, przypominające apteczne tubki. Produkt dość wydajny. Niestety nie wrócę do niego, z względu na niespełnione obietnice.

Zobacz także inne Kremy na noc