Kremy pod oczy

Oriflame Optimals, Even Out, Perfecting Eye Cream Krem pod oczy

• 21 marca 2024 o 22:41
    U mnie się sprawdził
    A więc, dzięki temu kremowi miałam nawilżoną okolice oczu. Na początku podchodziłam do tego produktu sceptycznie i tutaj było moje zaskoczenie jak ten krem się u mnie sprawdził. Miałam pięknie nawilżoną okolice oczu
  • 14 grudnia 2023 o 18:46
    Nie polecam
    Krem ten nie za bardzo pomaga. Nie zauważyłam efektów po jego użyciu. Cienie pod oczami nada są i nie zauważyłam różnicę aby się zmniejszyły a kremu używam ponad dwa miesiące. Krem łatwo się rozsmarowuje i moim zdaniem jest bezzapachowy. Drugi raz tego produktu bym nie kupiła. Zero efektów.
  • 14 kwietnia 2020 o 9:59
    Nie Robi nic
    Po zastosowaniu tego kremu pod oczy, nie zauważyłam jakichś dobrych rezultatów tak jak zapewnił producent Mialam wrazenie, że 2miesiace mojej pielegnacji okolic oczu poszlo na marne... Nie kupie ponownie tego produktu choć zapowiadal się obiecujaco,jest wydajny ale niestety nie Skuteczny.
    Zalety:
    • Wymieniłam wyżej
    Wady:
    • Wymieniłam wyżej
    Besya
    20 stycznia 2020 o 13:48
    Bardzo na nie!
    Nie umiem odnieść się do żadnych obietnic producenta, gdyż bezpośrednio po aplikacji kremu spuchła mi cała okolica wokół oczu, czemu towarzyszył okropny ból. Myśląc, że widocznie jestem na jakiś składnik uczulona odstawiłam całkowicie. Koleżanka zainteresowała się produktem, bo niezbyt tani a prawie cały, spróbowała z takim samym efektem - pieczenie, zaczerwienie i obrzęk. Zdecydowanie nie polecam
  • 28 października 2019 o 8:14
    Rzeczywiście rozświetlający , rzekłabym nawet lekko opalizujący
    Dawno temu używałam kremu rozświetlającego i opalizującego z Yves Rocher. Nie ma go już w ofercie , a szkoda bo bardzo go lubiłm. Dawał taki rozświetlająco- opalizujący efekt , który wspaniale sie sprawdzał pod oczami. Cały czas szukam zamiennika tego kremu. Ten kupiłam właśnie z nadzieją na coś podobnego. Spodobało mi się ,że zawiera kofeinę dodatkowo. Kremik jest w szczupłej tubeczce w kolorze perłowó-brązowym z aplikatorem przezroczystym , a w środku biały sztyft dodatkowo więc wyraźnie widać ile kremu aplikujemy. Kremik jest biały i właśnie jakby lekko opalizujący., lekko perłowy? Bardzo dyskretnie pachnie tak kremowo. Konsystencja jest w sam raz. Krem doskonale się rozprowadza i wchłania błyskawicznie. Nigdy nie podrażnił oczu ,a nieraz dostał mi się do worka spojówkowego. Okolice pod oczami mam naprawdę dobrze nawilżoną, elastyczną. Cienie rozjaśnione. Używam go juz dość długo i podczas tego czasu ani razu nie odczułam dyskomfortu pod oczami. Doskonale współgra z każdym korektorem. Służy mi za dnia, gdyż sam fakt ,że rozświetla skłania mnie ku temu by stosować go właśnie na dzień. Polecam serdecznie tym bardziej,że można go kupic w promocji tak jak ja za 15 zł. Normalna jego cena to 50 zł.
    Zalety:
    • bardzo dobrze nawilża skórę pod oczami
    • daje leciutko opalizujący efekt
    • rozświetla spojrzenie
    • nie podrażnia
    • szybko się wchłania i ładnie łączy z korektorami różnej maści
    • bardzo pomysłowa tubka i część aplikatora przezroczysta-widać ile kremu wyciskamy
    U konsultantki

Zobacz także inne Kremy pod oczy