Podkłady

Avon True, Nutra Effects, Matte BB Cream SPF 15 Matujący krem BB 5 w 1

• 27 lutego 2023 o 17:23
    Jak dla mnie kiepski
    Może być, że po prostu moja skóra nie lubi kremów BB albo jeszcze na żaden dobry nie trafiła. Sam krem u mnie tak naprawdę nic nie zrobił. Przy nakładaniu skórę mam suchą, a po nałożeniu produktu widać i tak gdzie są niedoskonałości. Mało tego widać na krostach kropki od produktu. Sprawa następna to skład, który w ogóle nie jest bogaty. Mamy płatki owsiane, ale proteiny ryżowe już na samym końcu składu. Nie dla mnie niestety ten krem.
    Zalety:
    Wady:
    • brak działania
    • wysusza
    • skład
    • brak matu
  • 1 lutego 2023 o 15:57
    Bardzo fajny lekki produkt
    Najczęściej używam ten krem w lato jak jest gorąco. Świetnie wyrównuje koloryt skóry, nawilża i poprawia wygląd skóry. Delikatnie kryje i świetnie matuje. Super sprawdza mi się na codzień aby na szybko poprawić urodę. Polecam
    Zalety:
    • Lekkość
  • 23 maja 2022 o 15:47
    W porządku
    Krem BB idealny jako podkład do lekkiego makijażu na co dzień. Nawet trwały po przypudrowaniu. Ma SPF, który okazał się działać na słońcu, za co duży plus. Krem jest bardzo tani, łatwo dostępny, ma fajny skład, nie ma co prawda jakiegoś spektakularnego efektu nawilżenia, ale nie podrażnia, chroni skórę lekko i ją koloryzuje.
    • lekkie krycie
    • po przypudrowaniu trwały
    • chroni lekko przed słońcem
    Wady:
    • niewiele działa w kwestii nawilżenia
  • 4 maja 2021 o 19:22
    Totalnie zawiedziona
    Jestem posiadaczką cery mieszanej i chcąc kupić lekki podkład na lato zdecydowałam się nie krem BB w odcieniu Extra light. Jakie było moje zaskoczenie kiedy konsystencja produktu była idealna, podkład matowił tak jak powinien, ale ten odcień ?! Całkowicie różnił się od tego który zastałam w katalogu. Chcąc wyrównać odcienie zakupiłam drugi taki sam w odcieniu Light, który również różnił się kolorem od tego podanym w katalogu. Uważam że produkt mógłby być naprawdę dobry bo trzymał się na buzi idealnie, ale te odcienie które wpadają w różowe tony całkowicie psują cały efekt.
    Zalety:
    • konsystencja produktu
    • matowe wykończenie
    Wady:
    • okropne odcienie różu
  • 27 maja 2020 o 17:52
    Pachnący mat
    Pamiętam ,że po raz pierwszy sięgnęłam po ten krem gdy jeszcze nie stosowałam podkładów i o dziwo od razu przypadł mi do gustu. Lekka , kremowa konsystencja i ten przyjemny zapach..... Mmmmmm.... Kremik świetnie matuje i wygładza skórę twarzy, która jest wręcz aksamitna. Na buzi wygląda bardzo naturalnie. Świetnie sprawdza się latem ze względu na swoją lekkość. Bardzo lubię ten kosmetyk.
    • formułą
    • dobrze matuje