Kremy pod oczy

Innisfree Orchid, Eye Cream Krem pod oczy z wyciągiem ze storczyków

• 22 lutego 2023 o 11:38
    Ten jedyny
    Testowałam pod oczy chyba wszystko, ponieważ mam skórę skłonną do przesuszania się, co sprawia, że łatwo uwidaczniają się zmarszczki pod oczami. Tak bardzo zachwalane kremy (z półki premium) nie umywają się do tego od Innisfree. Używam go od kilku lat i smuci mnie tylko, że jest tak trudno dostępny. Skóra jest doskonale nawilżona. Krem ma masełkową konsystencję, ale nie obciąża skóry. Zmarszczki pod oczami są zdecydowanie wygładzone, powieka dolna jest gładka i pięknie napięta.
    Zalety:
    • przyjemna konsystencja
    • nie obciąża skóry, nie "zakleja" jej
    • rewelacyjnie nawilża
    • działa przeciwzmarszczkowo
    • podwójne opakowanie - 30 g
    • super cena za produkt tej jakości
    Wady:
    • trudno dostępny, trzeba kupować online
  • 2 kwietnia 2020 o 12:39
    Najlepszy
    Super działanie - nawilża, redukuje płytkie zmarszczki, jest bardzo wydajny (używam go ponad rok, a jeszcze zostało go ok. 1/4). Ma piękny zapach :) Zdecydowanie mój nr 1.
    • nawilżenie
    • redukcja płytkich zmarszczek
    Wady:
    • opakowanie - jest dość głębokie i pod koniec stosowania przypadkiem można nabrać zbyt dużo produktu
  • 18 marca 2018 o 16:24
    Pierwszy krem pod oczy który działa
    Miałam wątpliwości co do tego kremu - czy na pewno działa czy nie, na szczęście przy pomocy analizera do nawilżenia skóry uzyskałam odpowiedź, ale zacznijmy od początku Krem ma lekki zapach i formułę, mimo swej lekkości jest to dobry nawilżacz, który zrobił nie lada karierę wśród osób używających azjatyckich produktów. Niewielka ilość wystarczy aby pokryć calą powierzchnię. Lekko tupiemy palcem po skórze, aby produkt się wchłonął i tutaj przy aplikacji spostrzegłam jedyną niewielką wadę kremu - jeśli użyjemy zbyt dużej ilości produktu to krem po prostu się... zroluje. Dlatego warto uważać i nie przesadzać z ilością zużywanego produktu na jedną aplikacje. Pudełeczko jest małe i wygodne, niestety produkt nie posiada szpatułki co jest troszkę nie do przyjęcia - przy takich opakowaniach szpatłuka zapewnia większą sterylność. Krem starczył mi na pół roku używania codziennie rano i na noc, uważam że wart jest swej ceny, zwłaszcza że pomógł mi z opuchniętymi oczami przy pracy na komputerze, nie uczulił oraz nie podrażnił oczu.
    • działanie
    • design opakowania
    • lekka formuła
    Wady:
    • lekko się roluje, jeśli użyjemy zbyt dużej ilości produktu na raz
    • brak szpatułki