Maseczki klasyczne

Laneige Water Sleeping Mask Nawilżająco-rewitalizująca maseczka nocna

• 31 sierpnia 2024 o 0:00
    skóra wygląda lepiej po nocnym wypoczynku
    Laneige Water Sleeping Mask to absolutny hit w mojej wieczornej rutynie pielęgnacyjnej. Już od pierwszego użycia zauważyłam, jak wyjątkowo dobrze ten produkt wpływa na kondycję mojej skóry, nawet gdy sen nie jest moim sprzymierzeńcem. Na początku zaskoczyła mnie przyjemna, lekka konsystencja maseczki, która łatwo się rozprowadza i wchłania, nie pozostawiając tłustego filmu. Już po nałożeniu czułam, jak skóra zostaje otulona delikatnym, nawilżającym „płaszczem”. To, co naprawdę doceniłam, to technologia SLEEP-TOX. Mimo że nie zawsze udaje mi się dobrze się wyspać, maseczka skutecznie poprawia wygląd mojej skóry, pomagając jej wyglądać na zdrową i wypoczętą. Rano skóra jest widocznie bardziej promienna i świeża, co daje uczucie, jakbym przespała całą noc jak niemowlę. Czuję, że Laneige Water Sleeping Mask rzeczywiście działa nawilżająco dzięki swojemu systemowi MOISTURE WRAP. Maseczka tworzy na skórze lekką barierę, która pomaga utrzymać optymalny poziom nawilżenia przez całą noc. Skóra po obudzeniu jest miękka, gładka i dobrze nawilżona, co jest dla mnie szczególnie ważne, gdy zmagam się z suchymi partiami cery. Dodatkowym plusem jest zawartość środków łagodzących, które działają kojąco na skórę, przynosząc ulgę i komfort po całym dniu. A zapach SLEEPSCENT to prawdziwa uczta dla zmysłów – delikatny, aromatyczny i relaksujący, który sprzyja wieczornemu wyciszeniu i lepszemu zasypianiu. To mały rytuał, który pomaga mi się odprężyć przed snem. Podsumowując, Laneige Water Sleeping Mask to must-have dla każdego, kto pragnie dać swojej skórze odrobinę luksusu i regeneracji. To produkt, który naprawdę sprawia, że skóra wygląda lepiej po nocnym wypoczynku, a przy tym przyjemnie pachnie i działa kojąco. Polecam go każdemu, kto szuka skutecznego sposobu na poprawę kondycji skóry, nawet jeśli sen nie zawsze jest idealny.
  • 11 sierpnia 2024 o 18:18
    must have na wyjazd :)
    opakowanie: laneige ma zawsze pieknie dobrane kolory, no czy ten sloiczek nie jest w kolorze pieknego nieba ? otoz jest, duzy plus za to. lubie ladne opakowania :) zapach: badzo deliaktny, o zapachu jakby morskiej bryzy konsystencja: jest to taki zelowy kremik, jest tam baza wodna ale po nalozeniu zostaje film na skorze, co daje swietne uczucie ukojenia dzialanie: wznosze ochy i ach! to jest nawilzajace otulenie kiedy wracacie wieczorem po calym dniu zwiedzania i wasza skora prosi o dawke nawilzenia. Mozna stosowac i na twrazm na dekolt, na rece. Kosmetyk ratujacy skore pt super hero Ocena: 5
    Zalety:
    • dzialanie
    • wydajnosc
    • delikatny zapach
    • ladne opakowanie :)
    !Sylwia
    10 sierpnia 2024 o 11:50
    ok
    To tak naprawdę lekki żel - bardzo szybko się wchłania. Ma delikatny, kwiatowy zapach, natomiast jedyny minus to cena w stosunku do ilości maseczki. Na ten moment będę testować inne produkty.
    Zalety:
    • Działanie
  • 15 maja 2024 o 11:32
    Idealny produkt do szybkiego nawilżenia skóry
    Maska laneige to strzał w dziesiątkę dla odwodnionych, przesuszonych skór, które potrzebują szybkiej regeneracji i nawilżenia. Maska przeznaczona jest do stosowania na noc, jednak ja stosuję ją również na dzień, jeśli nie noszę tego dnia makijażu i potrzebuje mocniejszego nawilżenia. Stosuję ją jak krem, ponieważ świetnie się wchłania, nie roluje się. Maska pięknie pachnie. Do produktu dołączona jest szpatułka, która umożliwia higieniczne użytkowanie produktu. Przeszłam przez kilka opakowań tego kosmetyku, zaczynając od miniaturowych zestawów, aż zdecydowałam się na pełnowymiarowy produkt. Uważam, że maska jest warta swojej ceny.
    Zalety:
    • przyjemna, żelowa konsystencja
    • szybko się wchłania
    • przyjemny, delikatny zapach
    • świetne, szybkie nawilżenie i regeneracja skóry
    • wygodne opakowanie ze szpatułką
    • wydajna
  • 1 maja 2024 o 9:46
    Zastrzyk nawilżenia
    Żelowa maseczka do twarzy na noc zamknięta jest w słoiczku o pojemności 70ml. Konsystencja żelowa, wodnista, lekka. Zapach wyczuwalny przyjemny. Maseczkę stosuje dwa razy w tygodniu. Smaruje na noc cienką warstwą. Maseczka szybko się wchłania. Tworzy na skórze delikatną lepkość. Nie jest to nieprzyjemne uczucie. Skóra już po jednej nocy jest nawilżona i odżywiona. A po regularnym stosowaniu dwa razy w tygodniu skóra wygląda na bardziej zadbana, promienną. Twarz wygląda na ukojoną, wypoczętą, świeżą i miekka. Nie wiem czy to efekt placebo ale mam wrażenie, że skóra jest delikatnie wygładzona. Nawilżająca maseczka zawiera dużo minerałów, witamin i wyciągów roślinnych. Ogólnie maseczka to taki szybki skuteczny zastrzyk nawilżenia idealny w okresie letnim gdy skóra jest bardziej narażona na wysuszenie. Nie podrażnia skóry. Skóra nabiera młodzieńczego wyglądu. Jest zdecydowanie odżywiona i promienna. Fajna maseczka do której chętnie wrócę. Zalety: Nawilżenie Odżywienie Regeneracja Skóra nabiera młodzieńczego wyglądu Skład Wydajność Wady: Cena