Emulsje, esencje i boostery

Dermofarm Upgrade, Chronolift Ampoules Przeciwzmarszczkowe ampułki ujędrniające

• 18 lutego 2025 o 9:04
    raczej nie
    Również używałam tego produktu. Zachęcona opisem producenta o działaniu zakupiłam ampułki. Ale niestety zawiodłam się. Po kilku dniach stosowania, skóra zamiast być nawilżona i rozświetlona stała się bardziej sucha i szorstka. Nie dało się stosować na twarz, zaczęły piec oczy. Doszłam do wniosku , że to nie dla mnie. Ale ampułki dość sporo kosztowały, więc zużyłam je do smarowania dekoltu i dłoni. Ampułki szt. 15 zapakowane w czarny kartonik z białymi napisami. W środku każda fiolka o poj. 1,5 ml oddzielnie umieszczona na przezroczystych 3 planszach. Fiolki czarne z plastiku z białym napisem. W środku płyn koloru słomkowego i zapachu róży? może fiołka. Przyjemny . Skóra przez jakiś czas pachnie delikatnie, kwiatowo. Ale pomimo tego ampułki nie spełniły moich oczekiwań, więc myślę , że są nie dla mnie.
    Zalety:
    • duża wydajność;
    • przyjemny zapach
    • płyn dobrze się wchłania;
    • nie zostawia tłustego filmu;
    Wady:
    • zbyt wygórowana cena ;
    • nie spełnia moich oczekiwań;
    • spowodowała u mnie reakcję alergiczną (pieczenie oczu)
    domkep
    23 sierpnia 2020 o 17:57
    Beznadziejne
    Ampułki nie działają, totalnie nie działają. Żadnej z właściwości deklarowanych przez producenta nie zaobserwowałam. Dodatkowo powodują, że po posmarowaniu nimi łzawią oczy. Konsystencja produktu jest typowo ampułkowa, Opakowanie plastikowe- byle jak wykonane. Wydajność: 1 ampułka n 2 razy. Cena nieproporcjonalnie wysoka w stosunku do jakości.
    Zalety:
    • Brak.
    Wady:
    • Brak deklarowanych efektów. Uczulają.