Podkłady

Christian Dior Diorskin, Forever Undercover, 24h Full Coverage Fluid Foundation Kryjący podkład do twarzy

notino.pl
Dior Christian Christian Forever Skin Glow 24H Radiant Foundation SPF20 podkład 30 ml 2W Warm
Sephora
Dior - Dior Forever Skin Glow 24h Hydrating Radiant Foundation - Podkład - Diorskin Forever Skin Glow 2w - Dla Kobiet

Nasi użytkownicy zostawili 17 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 15 października 2021 o 12:48
    Zapycha!
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Długotrwały podkład o bardzo wysokim stopniu krycia. Niestety mocno wysusza, powoduje wysyp zaskórników. Skóra po regularnym użytkowaniu jest przeciążona, wygląda znacznie gorzej. Może sprawdzi się na większe wyjścia i/lub dla osób o skórze normalnej/tłustej? ZALETY: - Opakowanie - wygodne, nic się nie wylewa, miła dla oka szata graficzna. - Dostępność. - Cena. - Wydajność - wystarczy niewielka ilość do pokrycia twarzy. - Dobrze napigmentowany. - Dostępność. - Spora gama kolorystyczna. - Utrzymuje się na skórze w stanie nienaruszonym przez wiele godzin. WADY: - Skład. - Zapycha. Już po kilku dniach użytkowania pojawiają się krostki i zaskórniki. - Podrażnia skórę - po demakijażu skóra jest sucha, ściągnięta, pojawiają się zaczerwienione miejsca. - Sztuczny, przerysowany efekt. - Szybko zastyga. - Nieprzyjemny zapach. - Oksyduje.
  • 6 maja 2021 o 21:26
    Fajny
    Podkład jest naprawdę bardzo dobry. Faktycznie kryje bez efektu maski, ładnie wygląda na skórze, wygładza, nie wchodzi w zmarszczki i dobrze wygląda cały dzień na mojej mieszanej cerze. Jest to dobry produkt, natomiast za tę cenę można kupić co najmniej kilka produktów o podobnym działaniu, ładnym wykończeniu. Po prostu brakuje tego efektu WOW, którego możnaby się spodziewać w tym przedziale cenowym.
  • 6 maja 2021 o 13:26
    nie to czego sie spodziewalam!
    jestem nim odrobine rozczarowana i już wyjaśniam dlaczego, niestety nie ma pełnego krycia jak obiecuje producent oraz dość krótko utrzymuje się na skórze. Pomimo zapewnień ze wytrzymuje 24 godziny nie jest to prawda. Faktem jest że bardzo dobrze mi się z nim pracuje, za każdym razem, udało mi się znaleźć idealny odcien podkładu ( co nie jest częste) i jest bardzo wydajny niestety cena jak za ten podkład jest wygórowana
    Zalety:
    • brak trwalosi
    TaLoyd
    1 marca 2021 o 20:49
    Gdy dzień pracy to 16h to najlepszy podkład
    Ten podkład potrafi wyglądać jak szpachla. Wystarczy jednak lekka nawilżająca i mamy ultra trwałe cudo o wykończeniu dużo lżejszym niż Double Wear. Ten podkład przetrwał u mnie 16 godziny dzień pracy w 30 stopniowym wilgotnym środowisku. Wyglądał nienagannie, ładnie i świeżo. Nie wiem czy tak by się rozwinął w warunkach biurowych. Chyba już nie tak dobrze bo jest to produkt bardzo suchy. Prawdopodobnie rewelacja dla cery tłustej. Na suchej może przeciezac , może wyglądać źle ALE da się go ograć. Krycie jest wysokie. Dla mnie nawet za wysokie . Generalnie podkład nie jest dla mnie na dłuższą metę . Fakt jednak pozostaje faktem. Ten podkład ma wiele do zaoferowania.
  • 1 stycznia 2020 o 14:36
    Luksusowy bubel
    Pani w Sephorze intensywnie reklamowała produkt, więc chyba muszę przestać słuchać konsultantek. Mam odcień 005, więc teoretycznie najjaśniejszy, praktycznie ledwie pasujący do mojej cery. Smierdzi alkoholem - który jest na 3 miejscu w składzie (serio Dior?). Cera nie wygląda w nim dobrze, pokreśli każdą skórkę i suchy obszar, na obszarach z większą ilościa sebum może się slizgać nawet po zastygnieciu, na pewno nie wytrzyma 24h, krycie ledwie umiarkowane. Porażka, większość drogeryjnych podkładów bije go na łeb, na szyję. Za tę cenę? Nie. Za 5 złotych? Też nie.
    Zalety:
    • dla niektórych platikowe opakowanie może być zaletą (brak ryzyka rozbicia),
    • łatwodostępny,
    • w miarę łątwo się nakłada, ale dość szybko zastyga,
    • skóra dobrze wygląda na zdjęciach (zarówno z lampą, jak i bez)
    Wady:
    • sprawia, że skóra na żywo wygląda z nim gorzej niż bez!
    • alkohol na 3 miejscu w składzie, przez co produkt w pierwszym kontakcie nim śmierdzi, nie dla wrażliwej/suchej cery, w sumie to nie wiem dla jakiej,
    • mało odcieni dla bladolicych,
    • plastikowe opakowanie,
    • oksyduje na pomarańczowo,
    • cena nieadekwatna do jakości/ działania.