Kremy na dzień

Oriflame Essentials, Moisturising Day Cream Nawilżający krem na dzień

Elienna
    7 maja 2021 o 21:53
    Krem na dzień
    Lekki krem na dzień. Można użyć go pod makijaż . Ładnie nawilża i delikatnie rozświetla cerę. Zapach ma subtelny, po wchłonięciu kremu, praktycznie jest nie wyczuwalny.
  • 27 października 2020 o 23:20
    Nie, dziękuję.
    Ja: Mam cerę suchą i odwodnioną. Naczyniową, wrażliwą i skłonną do podrażnień. Oczekiwania: Długotrwałe nawilżenie skóry, dobra wydajność. Brak podrażnień i uczuleń. Opakowanie: Plastikowe, odkręcane. Łatwo można kontrolować zużycie produktu. Łatwo się odkręca nawet tłustymi czy mokrymi rękami. Minimalistyczna grafika, nazwa kremu i delikatne logo u góry. Od spodu skład i informacje z instrukcją stosowania. Wrażenia: Krem bardzo delikatnie pachnie, świeżo i nienachlanie. Jest delikatny, dobrze się komponuje z innymi kosmetykami, ze skóry dość szybko się ulatnia. Ma delikatną, trochę lejącą konsystencję. Szybko się wchłania, nie pozostawia na twarzy żadnego filmu. Rozprowadza się i nakłada dość dobrze. Dobrze współpracuje z kosmetykami kolorowymi – nada się bez problemu pod podkład. Efekty nawilżające są krótkotrwałe, krem nie ma właściwości regenerujących i nie działa długofalowo. Nie podrażnia i nie uczula. Na pewno lepiej sprawdzi się jako lekki krem na lato niż porządna ochrona zimą. Ten krem po prostu jest. Czy go stosuję czy nie, nie widzę różnicy. Jego największym atutem jest niewygórowana cena. Minus za dostępność tylko u konsultantki i w wybranych katalogach. Kupiłam, zużyłam, nie wrócę. Również nie polecę, bo to zwyczajnie słaby kosmetyk.
  • 27 października 2019 o 18:42
    lekki i przyjemny
    Krem ma lekka konsystencje i dobrze sie wchlania. Nawilzenie jedt wystarczajace i spokojnie mozemy nalozyc na niego podklad i bedzie git. Tani.. wydajny i neutralnie pachnacy. Poprawny krem na dzien nie czyni cudow i nie robi nic przykrego.
    Zalety:
    • lekki
    • szybko sie wchlania
    • nadaje sie pod makijaz
  • 22 sierpnia 2019 o 9:31
    Zakochasz się
    Jeżeli chodzi o ten krem, to... zakochałam się. Kończę już drugie opakowanie i jestem zachwycona, zresztą nie tylko ja, bo i moja córka, i mąż ( podkrada po goleniu). U mnie sprawdza się rewelacyjnie. Krem jest bardzo lekki, szybko się wchłania i stanowi super bazę po makijaż. Skóra po użyciu jest odpowiednio nawilżona, miękka w dotyku, promienna i niesamowicie gładka. Super na lato. Krem kupiłam w promocji u konsultantki za 9.99zł - 75 ml . Opakowanie estetyczne, białe pudełko z niebieską nakrętką. Kosmetyk jest bardzo wydajny , korzystały trzy osoby, a starczył na miesiąc. Z jego dostępnością też nie ma większego problemu, co jakiś czas jest w sprzedaży w atrakcyjnej , przyjaznej dla kieszeni cenie. Polecam.
    Zalety:
    • lekka konsystencja;
    • delikatny zapach;
    • bardzo dobrze się wchłania;
    • świetny po makijaż;
    • nie uczula;
    • dla całej rodziny.
    sellenn
    1 maja 2019 o 10:21
    Wspanialy
    Moj ukochany krem Oriflame. Leciutki, dobrze nawilzajacy, swietnie sie wchlania. Zuzylam juz x opakowan i bede zuzywac nastepne. Bardzo, bardzo polecam.