Wszystkie składniki:
ice cream ingredients: talc, synthetic fluorphlogopite, magnesium myristate, boron nitride, nylon-12, octyldodecyl stearoyl stearate, methicone, diisostearyl malate, hydrogenated polyisobutene, phenoxyethanol, caprylyl glycol, ci 77891, benzyl alcohol, hexylene glycol, dimethicone, ci 77491, ci 77492, dehydroacetic acid, aqua, ci 77499. tiramisu ingredients: talc, synthetic fluorphlogopite, magnesium myristate, octyldodecyl stearoyl stearate, boron nitride, nylon-12, methicone, ci 77891, diisostearyl malate, ci 77491, hydrogenated polyisobutene, ci 77499, phenoxyethanol, ci 77492, caprylyl glycol, ci 77007, benzyl alcohol, hexylene glycol, dimethicone, dehydroacetic acid, aqua. peach pie ingredients: talc, synthetic fluorphlogopite, magnesium myristate, boron nitride, nylon-12, octyldodecyl stearoyl stearate, diisostearyl malate, methicone, ci 77742, hydrogenated polyisobutene, phenoxyethanol, caprylyl glycol, ci 77492, ci 77491, ci 75470, benzyl alcohol, dimethicone, hexylene glycol, maltodextrin, dehydroacetic acid, aqua. cocoa fudge ingredients: talc, synthetic fluorphlogopite, magnesium myristate, boron nitride, octyldodecyl stearoyl stearate, nylon-12, ci 77499, ci 77491, diisostearyl malate, methicone, ci 77492, hydrogenated polyisobutene, phenoxyethanol, caprylyl glycol, benzyl alcohol, hexylene glycol, dimethicone, dehydroacetic acid, aqua. pink sugar ingredients: mica, ci 77891, copernicia cerifera cera, octyldodecyl stearoyl stearate, diisostearyl malate, hydrogenated polyisobutene, phenoxyethanol, synthetic fluorphlogopite, caprylyl glycol, ci 77491, ci 75470, tin oxide, hexylene glycol, benzyl alcohol, dehydroacetic acid, aqua. apple pie ingredients: mica, ci 77891, octyldodecyl stearoyl stearate, copernicia cerifera cera, diisostearyl malate, ci 77491, hydrogenated polyisobutene, phenoxyethanol, ci 77000, caprylyl glycol, ci 77742, ci 77499, hexylene glycol, benzyl alcohol, silica, tin oxide, dehydroacetic acid, aqua. liquorice ingredients: mica, ci 77491, ci 77891, octyldodecyl stearoyl stearate, copernicia cerifera cera, diisostearyl malate, ci 77499, hydrogenated polyisobutene, phenoxyethanol, caprylyl glycol, benzyl alcohol, hexylene glycol, tin oxide, dehydroacetic acid, aqua. chocolate mousse ingredients: ci 77499, mica, octyldodecyl stearoyl stearate, copernicia cerifera cera,diisostearyl malate, ci 77891, hydrogenated polyisobutene,ci 77000, synthetic fluorphlogopite, phenoxyethanol, caprylyl glycol, ci 77491, silica, hexylene glycol, benzyl alcohol, tin oxide, dehydroacetic acid, aqua