Serum do twarzy

Eau Thermale Avène PhysioLift, Serum Lissant Repulpant [Smoothing Plumping Serum] Serum wygładzająco-wypełniające zmarszczki

Avene Physiolift - serum wygładzająco-wypełniające 30ml
Avene PHYSIOLIFT Serum wygładzająco-wypełniające zmarszczki 30ml

• 15 września 2023 o 11:38
    Ukochany
    Moj ukochany! Jedyny w swojim rodzaju - idealny na lato. Lekki i rozswietlajacy. Polecam kazdemu przede wszystkim na lato Jedyhny minus to dość wyskoa cena serum
  • 23 listopada 2019 o 17:24
    Wypełnia zmarszczki
    Ma jedwabistą kremową konsystencje i delikatny zapach???? Świetnie nawilżaja skórę???? Przy czym dodatkowo w ekspresowaym tempie wnika w zmarszczki i delikatnie je wypełnia! Jest rewelacyjne! .
    Zalety:
    • Delikatny zapach
    • Działanie
    Nelaaaa
    18 września 2019 o 18:14
    Dobry produkt
    Polecam jak najbardziej ze wzgledu na dzialanie w stosunkowo krotkim czasie, po paru tygodniach widac znaczna poprawę jakosci skóry. Preparat jest wydajny i chociaz cena odstrasza to nic lepszego w tej cenie nie znalazlam. Kupie ponownie
    Zalety:
    • Wszystko
    Wady:
  • 20 czerwca 2019 o 9:57
    Żałuję że go kupiłam
    Zacznę może od tego że producent nie wywiązał się z najważniejszej obietnicy czyli wygładzenia i wypełnienia zmarszczek nawet w minimalnym stopniu. Jedyne co zauważyłam to trochę lepsze nawilżenie skóry ale kupiłam głównie z myślą o spłyceniu zmarszczek mimicznych. Pierwsze rozczarowanie nastąpiło tuż po aplikacji bo moja skóra która generalnie nigdy nie reagowała alergiczne na żaden kosmetyk momentalnie zrobiła się czerwona i zaczela lekko piec. Po 15 min wraca do swojego poprzedniego stanu i tak jest po każdej aplikacji więc nie wiem o co chodzi?? Serum nie wchłania się całkowicie nawet przy mniejszej warstwie więc nałożenie na niego kremu nie jest dobrym pomysłem. Pompka po paru użyciach zaczęła się zacinać.Tylko zapach mi się podoba w tym kosmetyku a to chyba najmniej istotna rzecz. Generalnie szkoda pieniędzy!!
  • 25 marca 2019 o 15:31
    Przyjemny kosmetyk
    Serum Avene, PhysioLift posiada ładne estetyczne opakowanie. Posiada dozownik, który ułatwia korzystanie z produktu. Konsystencja jest bardzo fajna taka lekka, delikatna przyjemnie i bezproblemowo rozprowadza się na skórze. Wchłania się dosyć szybko. Kosmetyk jest wydajny. Zapach jest jak dla mnie taki nijaki ale delikatny i szybko się ulatnia. Serum lubię, bo nie zapchało mnie, nie obciążyło mojej skóry. Serum to nakładałam codziennie rano i wieczorem na oczyszczoną cerę, skóra była miła w dotyku i nawilżona. Po dłuższym stosowaniu skóra jest widocznie wygładzona, zdrowo wygląda. Jest promienna, świeża i nawilżona.Skóra stała się bardziej napięta, pewnie dlatego ze serum trochę ujędrniło skórę. Zmarszczki nie znikły- niestety. Kosmetyk dobry dla wrażliwców, nie podrażnia skóry. Dobre, treściwe serum- na pewno nie zaszkodzi.
    Zalety:
    • wydajne
    • lekka konsystencja
    • widoczny efekt wygładzania
    • nawilżona skóra
    • nie podrażnia
    • ładne opakowanie
    • wygodny dozownik