Podkłady

Essence #Insta Perfect, Liquid Make up Matujący, wodoodporny podkład do twarzy

ESSENCE Insta Perfect Liquid Make up Podkład do twarzy 10 Cool Porcelain

Nasi użytkownicy zostawili 61 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 12 maja 2024 o 17:52
    Nie zachwycił
    Podkład nie był trwały, szybko się wyświecał. Bardzo ciemne kolory. Najjaśniejszy robił maskę na twarzy. Miałam dość wymagającą cerę - tłustą z widocznymi niedoskonałościami i nie radził sobie zbyt dobrze. Miałam wrażenie, że stan skóry jeszcze się pogarszał. Na plus zasługiwała leista, wodnista konsystencja. Jednak krycie nie było oszałamiające. Mimo tego, że to tanioszka drogeryjna nie przypadł mi do gustu i nie kupiłam go ponownie.
    Drogeria Natura
  • 21 marca 2023 o 9:08
    Idealny do lekkiego makijażu
    Podkład dorwałam przy okazji promocji w hebe. Jestem zdecydowanie fajną "naturalnych" makijaży. Ten podkład nadaje się do takich idealnie. Wygładza, wyrównuje koloryt i nie nadaję sztucznego efektu maski na buzi. Dodatkowym atutem tego podkładu jest dozownik w postaci kropel. Mnie osobiście urzekł ten sposób ponieważ można nałożyć odpowiednią ilość bez nadmiaru. Niestety jego wodoodporności nie miałam okazji jeszcze przetestować.
  • 8 lutego 2023 o 10:08
    Do codziennego makijażu
    Podkład kupiła kiedyś siostra i zostawiła go na półce. Jakoś opakowanie nie zwracało nigdy mojej uwagi, tym bardziej że kolor buteleczki wydawał mi się ciemny, więc bałam się go użyć. Któregoś dnia stwierdziłam że czas wykorzystać wszystkie zapasy i wzięłam w ręce właśnie ten podkład. Opakowanie nie zachwyca, aplikator jest największą wadą, szyjka często się zasysa, najpierw trzeba potrząsnąć aplikatorem w dół aby produkt zleciał do dozownika. Nawet przy delikatnym naciskaniu, zdarza mi się że niewiadomo kiedy wyleci zbyt duża ilość i połowa idzie na zmarnowanie... Co do samego podkładu - konsystencja jest lekko lejąca ale nie rzadka. Ja nakładam go na krem nawilżający. Rozprowadza się łatwo i szybko. Szybko wchłania się w cerę I wyrównuje koloryt. Nie wchodzi też za bardzo w zmarszczki, więc twarz wygląda zdrowo, świeżo i młodo ;) Po utrwaleniu go pudrem, wytrzymuje cały dzień na twarzy. Kolor nie utlenia się, nawet po południu wygląda dobrze. Podkład radzi sobie nawet podczas mocnego treningu, więc latem także powinien się trzymać. Co ważne, nie powoduje u mnie wyprysków, nie zapycha porów i nie uczula. Warto go przetestować, chociaż przyda się cierpliwość przy wydostawaniu go z opakowania. Szkoda też że butelka nie jest przezroczysta - ciężko określić ile jest go jeszcze w opakowaniu. Do codziennego makijażu szczerze polecam, bo nie powoduje maski.
    Zalety:
    • Idealny na dzień
    • Dobrze się rozprowadza
    • Kolor nie zmienia się w trakcie dnia
    • Nie zapycha
    • Nie podrażnia
    Wady:
    • Dozownik
  • 3 lutego 2023 o 18:19
    Podkład
    Stan cery: Mieszana Skłonna do podrażnień Lekkie przebarwienia Cera trądzikowa Skłonna do alergii DOSTĘPNOŚĆ – kupiłam go za granicą, w Polsce go nie widziałam OPAKOWANIE – plastikowa buteleczka z kroplomierzem SZATA GRAFICZNA – czarny napis na buteleczce w kolorze podkładu SKŁAD – bardzo długi ale zaskakująco dobry WYDAJNOŚĆ – wystarczał na ponad miesiąc regularnego używania, a dzięki kroplomierzowi nie sposób było przesadzić TRWAŁOŚĆ – nie był trwały, odbijał się na ubraniu, a już z pewnością nie sprawdził się jako wodoodporny produkt ZAPACH – niewyczuwalny jak dla mnie KONSYSTENCJA – lekko wodnista, dobrze się rozprowadzało zarówno pędzlem jak i gąbeczką KOLOR – dość szeroka gama, ale trudno było dobrać odpowiedni, nie ciemniał na twarzy EFEKT – zbierał się w kącikach, nie był wodoodporny, odbijał się na ubraniu ZESTAW – nie widziałam PODRÓŻ – mała buteleczka więc sprawdza się w podróży idealnie, do tego plastikowa więc nie ma ryzyka stłuczenia CENA – około 20 zł
    Zalety:
    • kolor
    • efekt
  • 3 czerwca 2022 o 17:48
    Wyrównanie kolorytu
    Lekki podkład, dosyć płynny. Dobrze jest go wstrząsnąć przed użyciem. Wklepanie go zajmuje dwie minuty. Opakowanie niestety nie jest najwygodniejsze, bardziej sprawdziłoby się takie z pompką. Nie zakrywa pieprzyków i znamion, ale z przebarwieniami i lekkimi piegami dobrze sobie radzi. Nie zauważyłam, żeby się ścierał ani mocno wyświecał. Utrwalam go tylko pudrem matującym z powodu cery mieszanej, gdzie w strefie T zazwyczaj świecę się po kilku minutach na słońcu jak folia aluminiowa.