Kremy na noc

Nacomi Beauty Shot 4.0, Serum - krem do twarzy `Zastrzyk piękna`

Nacomi Beauty Shot

• 25 maja 2025 o 11:13
    Kosmetyki Nacomi bardzo dobrze współgrają z moją pielęgnacją koreańską
    Kosmetyki Nacomi bardzo dobrze współgrają z moją pielęgnacją koreańską – dobrze się uzupełniają i nie powodują konfliktów między warstwami. Idealnie się sprawdza zarówno na noc jak i na dzień kiedy mam wolne.
  • 29 maja 2021 o 15:26
    Idealne bez względu na porę roku!
    Beauty Shot 4.0 posiada wszystkie cechy, które powinno mieć serum. Konsystencja lekka, blyskawicznie wchłaniająca się w skóre, nieoklejająca, nie potęgująca błyszczenia. Nadaje się do stosowania na dzień, na noc, a także pod maseczki płachtowe (sheet masks). Konsystencja nieobciąża skóry, daje uczucie lekkiego nawilżenia. Twarz po nałożeniu serum wygląda jak po jakimś dobrym zabiegu kondycjonującym, a uwielbiam ten moment pielęgnacji... Zapach nienachalny, a jednocześnie bardzo luksusowy, dający odprężeni
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
  • 9 września 2019 o 10:39
    krem na czwórkę
    Bardzo lubię firmę Nacomi. Mam bardzo wiele jej produktów i z większości jestem zadowolona. Moim zdaniem firma łączy całkiem dobre składy kosmetyków z rozsądną ceną. Ten krem kupiłam właśnie ze względu na sentyment do Nacomi i jego przyzwoity skład. Aksamitna konsystencja kremu i jego delikatny, naturalny zapach (kojarzący mi się trochę z olejkami argnowym i makadamia) bardzo mi odpowiadają. Produkt dobrze rozprowadza się na skórze. Po naniesieniu na skórę, jakby trochę się roztapia pod wpływem jej ciepła. Niestety pozostawia na niej delikatnie tłustą warstwę, podobną do tej, która pozostawiają olejki, ale subtelniejszą. Ponieważ mam skórę normalną, z tendencją do przesuszania, nie jest to dla mnie wielkim problemem, a makijaż utrzymuje mi się na kremie dość dobrze (choć nie perfekcyjnie!). Jednak częściej używam produktu na noc, kiedy tłustość nie tylko mi nie przeszkadza, ale wręcz jest zaletą. Działanie kremu jest przyzwoite. Nawilża on skórę i delikatnie ją wygładza. Zauważyłam, że gdy używam go na noc, rano skóra jest bardziej miękka i promienna. Eliminacji przebarwień, ujędrnienia i liftingu skóry, które obiecuje producent, nie stwierdziłam. Krem jest dość drogi jak na swoje działanie. Należy wziąć po uwagę, że w opakowaniu znajdziemy nie standardowe 50 ml, lecz zaledwie 30 ml. Moim zdaniem podczas dobrej promocji, warto się nim zainteresować. Mam jednak wątpliwości czy warto go kupić za pełną cenę.

Zobacz także inne Kremy na noc