Pasty do zębów

Curaprox Be you, Delikatnie wybielająca pasta do zębów do codziennego użytku

stomatologicznysklep.pl
Curaprox pasta do zębów wybielająca - [BE YOU.] RISING STAR 60ml (Grejpfrut + bergamotka Pasta, dzięki której zęby lśnią)
e-ZikoApteka.pl
Curaprox Be You Pasta do zębów Blue 60 ml
Curaprox BeYou

• Dzisiaj o 15:55
    Przyjemny smak
    Pasta zamknięta w klasycznym opakowaniu. Ma bardzo przyjemny owocowy smak, nie jest "Ostra" a przy okazji świetnie myje. Ma się poczucie przyjemnej świeżości w ustach oraz takiej czystości zębów. Moja nastoletnia córka ją pokochała.
  • 14 sierpnia 2023 o 7:47
    Świetny smak i doskonale odświeżenie
    Pasta BE YOU jest o ziołowo owocowym smaku. W jej składzie są same naturalne składniki i zioła. Nie ma żadnego SLSu ani sztucznych tworzyw. Pasta bardzo dokładnie czyści zęby. Po myciu czuć wyraźne odświeżenie w jamie ustnej. Pasta zadziałała również wybielająco na zęby. Smak pasty jest bardzo ciekawy bo z jednej strony słodki owocowy a z drugiej czuć świeżą miętę.
    Zalety:
    • Smak
    • Odświeża
    • Wybiela
    • Skład
  • 10 lipca 2023 o 21:06
    Profesjonalna pasta. Czysta przyjemność ;)
    Pastę dostałam od siostry, a ona kupiła ją u stomatologa, wiec na szczęście nie musiałam płacić tak wysokiej ceny ;) Mam Gin z tonikiem + Persymona. Opakowanie jest mega ;) przykuwa wzrok i cieszy oko. Świetne kolory jak kolory tęczy. Design na pewno zachęca. Konsystencja też super: Mleczno - żelowa z drobinkami, które są w kolorze tuby - one ani nie przeszkadzają, ani nie polepszaja. Nie wiem, po co one są ;) Ścieralność pasty jest niska jak na pasty wybielające, wiec nie niszczy szkliwa, pewnie nawet je mineralizuje. Smak jest pyyszny! Mycie zębów tą pastą do czysta przyjemność ( dosłownie i w przenośni ;) ) Działanie - bardzo dobrze czyści - to przede wszystkim. Daje uczucie świeżości. Zęby są wygładzone i błyszczą. Na początku trochę bolały mnie dziąsła (siostra dała ją właśnie dlatego że ma nadwrażliwe zęby), ale teraz już nic nie boli, a wręcz kojąco działa na dziąsła. Używam jej 2/3 razy dziennie [z akcentem na 2 ;) ] Na pewno dobrze dba o zdrowe zęby i całą jamę ustną. Jeśli chodzi o wybielanie, to lekko rozjaśnia ona szkliwo. Zauważyłam efekt wybielający, ale nie jakiś efekt wow. Powiedziałabym, że bardziej usuwa przebarwienia (np. od papierosów i kawy). W moim wypadku usunęła. Usuwa też płytkę nazębną bardzo dobrze. Cena jest bardzo wysoka, a dostępność praktycznie zerowa. Jedynie chyba u dentysty, przez neta z jakiejś szwajcarskiej strony, aptek internetowych.. warto spróbować ;)
    Zalety:
    • Produkt profesjonalny polecany przez stomatologów, a ci chyba wiedza, co mówią;)
    • Dokładnie czyści zęby
    • Smak
    • Konsystencja
    • Świeży oddech utrzymujący się długo
    • Nie podrażnia
    • Zęby po użyciu pasty naprawdę błyszczą!
    • Czuć takie "doczyszczenie"
    • Świetny design
    • Usuwa płytkę nazębną i przebarwienia
    • Rozjaśnia szkliwo
    Wady:
    • Cena !!
    • Dostępność
  • 19 sierpnia 2022 o 10:08
    Bez rewelacji.
    Ja: Do pasty do zębów nie przywiązuję się zbytnio. Chętnie sięgam po nowości, zwłaszcza te pasty, które nie są typowo miętowe. Dużo testuję, nie mam swojej ulubionej pasty. Oczekiwania: Wybielenie zębów, dobre doczyszczenie jamy ustnej i zębów. Opakowanie: Tubka wykonana z miękkiego tworzywa. Pozwala wydobyć produkt do ostatniej kropli. Piękny, nasycony kolor. Jest odkręcana, co bywa trochę uciążliwe przy stosowaniu codziennym. Decydowanie bardziej wolę rozwiązanie na zatrzask. Z przodu logo marki, na matowej tubce zaznaczone błyszczące kropki, co dodaje uroku opakowaniu. Prosty, lecz efektowy design produktu. Z tyłu zamieszczony skład oraz certyfikat Vegan Wrażenia: Pasta jest dość lejąca, mleczna z mikro drobinkami w kolorze opakowania. Mam wersję ciemnoróżową. Smak jest dość interesujący. Słodki, a zarazem odświeżający. Nie pieni się nadmiernie, dobrze domywa zęby usuwając z nich osad i wszelkie przebarwienia. Delikatnie wybiela, ale nie są to efekty spektakularne. Na pewno atutem jest naturalny skład i wegańska formuła. Na minus cena, u nas jest bardzo wysoka a i dostępność nie jest najlepsza. Pasta jest w porządku, lecz nie spełnia głównej obietnicy producenta – nie wybiela. Jak za tą cenę oczekiwałabym więcej. Nie wrócę po kolejne opakowania. Nie polecę jej, bo uważam, że na rynku jest masa różnych ciekawych past smakowych w o wiele niższych cenach.
  • 27 kwietnia 2022 o 16:02
    Wybielajaca smakowa pasta
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    ja mam akurat wersje pomarańczowa podróżna , mi sie wydaje ze ta pomarańczowa to jest o zapachu pomarańczy . Lekka konsystencja , przezroczysta z delikatnymi drobinami , fajnie domywała zęby i dbała o nie aby nie były podrażnione i tak samo dziąsła . długo utrzymywała świeżość na moich zębach i w ustach . Jest Naturalna
    Zalety:
    • fajnie sie sprawdziła na moich zębach ,
    • o smaku pomarańczy ,
    • lekka konsystencja ,
    • fajnie domywa zęby
    • długo utrzymuje świeżość
    Otrzymałam do testów od marki/producenta