Kremy pod oczy

Lynia Multi Repair Eye Cream Intensywnie regenerujący krem pod oczy

Lynia Pro

saajko
    6 kwietnia 2025 o 15:26
    dobry krem, ale nie wiem czy jest wart swojej ceny
    Ogólnie krem się u mnie sprawdził, robił wszystko to, co krem pod oczy robić powinien i nadawał się też do nałożenia pod makijaż. Nie jestem jednak pewna, czy jego cena jest adekwatna, gdyż uważam, że można znaleźć podobnie działające produkty za mniejsze pieniądze. Nie sprzyja mu również ograniczona dostępność, więc wątpię, że kupię kolejne opakowanie. Natomiast gdyby jakimś sposobem znalazł się w moim posiadaniu to na pewno bym go używała, gdyż pod względem działania nie mam mu nic do zarzucenia.
  • 8 marca 2022 o 17:06
    Niestety nie
    Z zamiarem wypróbowania kremu nosiłam się kila miesięcy, aż pojawiła się promocja, w której krem dodawany był do zamówienia. Wiele się po nim spodziewałam, niestety rozczarował mnie. Mam skórę 40+, więc potrzebuję nawilżenia, natłuszczenia, ujędrnienia, a właściwie to wszystkiego :) Lubię produkty o bogatej konsystencji, zostawiające lekki filtr, inaczej skóra lubi się ściągać i przesuszać. Krem jest dość gęsty, wydaje się masełkowy, ma dziwny niezbyt przyjemny zapach, ale nie nawilżył (mam wrażenie, że nawet przesuszył naskórek), nie natłuścił, nie ujędrnił, nie rozjaśnił cieni... W sumie niczego nie zrobił. Nie uczulił, i to jedyny plus. Z żalem - nie polecam.
    Zalety:
    • nie uczula
    • opakowanie z pompką
    Wady:
    • nie nawilża
    • nie natłuszcza
    • nie ujędrnia
  • 5 lutego 2022 o 10:16
    Nie spełnił oczekiwań
    Krem kupiłam po poleceniu youtuberek. Nie ukrywam, że oczekiwania mialam ogromne. Krem nie pomógł nawet choć w lekkim zminimalizowaniu widoczności cieni pod oczami. Nawilżenie, które dawał nie wystarczało dla mojej młodej skóry. Jakość skóry pod oczami nie uległa poprawie. Uważam, że delikatnie nawilżający krem pod oczy można kupić o wiele taniej i produkt od Lynii nie jest wart swojej ceny. Cena jest po prostu nie współmierna z efektami, które daje na skórze.
    molyiks
    11 stycznia 2022 o 13:13
    Fajny, ciekawy produkt
    Krem kupiłam z polecenia youtuberki Agi Janoszki. Fajny, niemal bezzapachowy produkt. Wydajny, z możliwością dozowania ilości wyciśnięcia produktu. Nie uczula, nie podrażania. Pięknie się wchłania. Super na noc (większa ilość) jak i pod makijaż (odrobinka). Opakowanie próżniowe to duży plus, nie trzeba pchać paluchów do całego pudełeczka ;-) Minimalistyczne, niemal apteczne opakowanie też jest przyjemne dla oka. Szkoda, że nie jest dostępny stacjonarnie. Pięknie nawilża, wygładza i jakby pogrubia skórę pod oczami.
    Zalety:
    • Działanie, nawilżenie, rozprasowuje niewielkie zmiarszczki, próżniowe opakowanie, niemal brak zapachu, super się wchłania, cena, wydajność, świetny na noc i pod makijaż.
    Wady:
    • Brak dostępności stacjonarnie.
  • 23 września 2021 o 21:21
    Średni
    Ja podobnie jak dziewczyny poniżej kupiłam ten krem z polecenia pewnej youtube'rki i ostatecznie nie jestem do końca zadowolona. Z zalet produkt jest wydajny, ma wygodne, higieniczne opakowanie, rzeczywiście nawilża skórę. Jeśli chodzi o zapewnienia producenta może delikatnie rozjaśnia cienie pod oczami, ale nie zauważyłam niestety zwiększenia gęstości skóry. Ja mam młodą skórę, brakuje mi jeszcze sporo do trzydziestki, moja skóra jest generalnie w dobrym stanie, ale mimo wszystko nie zauważyłam specjalnej poprawy moich niewielkich niedoskonałości. Jak dla mnie ten krem jest przereklamowany, nie jest zły, ale z drugiej strony na pewno nie kupię go ponownie.

Zobacz także inne Kremy pod oczy