WIZAŻ logo
Kremy BB, CC i DD

SKIN79 VIP Gold, Super+ Beblesh Balm Cream Original B.B Anti-wrinkle Whitening SPF 30 PA +++ Krem BB

4,3 (30)
6 hitów!

allegro

star fullstar fullstar fullstar fullstar full
Nasi użytkownicy zostawili 31 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
    Dzisiaj o 16:18
    Jeden z ulubieńców
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW perfumerii
    Świetny krem BB, ale jego kolor zostawia wiele do życzenia. Jak to bywa z azjatyckimi bb, ma odcień lekko szary, wręcz wypłowiały. O ile zima wygląda to super, pięknie wtapia się w cerę to latem odcina się i widać smutną grobową poświatę na twarzy. Dlaczego więc to mój ulubieniec? Bo cera po nim jest jak z porcelany, porów nie ma, błyszczy, zmarszczki znikają, świetnie współgra z każdym pudrem jakiego używałam. Ma dość mocne krycie, trwałość ok 7h i ściera się z twarzy w bardzo kontrolowany sposób. Można go budować, dokładać i nic się nie dzieje. Używam go w połączeniu z innymi podkładami/ bazami. Ostatnio świetnie sprawdza mi się z podkładem Hebe, mieszam 1:1 i dostaję piękny odcień, neutralny, mocniejsze krycie, nieco mniejszy glow, ale za to trwałość rośnie do 10h. Bardzo polecam, ale tylko bladziochom. W okresie letni staje się już zbyt jasny.
    Zalety:
    • Wydajny
    • Daję Glow na skórze
    • Wygładza zmarszczki, pory, tafla na skórze
    • Świetna baza
    Wady:
    • Kolor
  • 16 maja 2026 o 17:38
    Królewskie wygładzenie i pielęgnacja w jednym
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Słuchajcie, ten krem BB to jest zupełnie inny poziom krycia niż to, co zazwyczaj kojarzymy z lekkimi produktami tonującymi z drogerii. Skin79 VIP Gold ma genialną, kremową i dość bogatą konsystencję, która po nałożeniu dosłownie wtapia się w skórę, dając efekt "blur" :D To, co uwielbiam w nim najbardziej, to wykończenie. Buzia wygląda po nim niesamowicie zdrowo, promiennie i jest przepięknie rozświetlona, ale w taki nienachalny, elegancki sposób. Krem ma świetne krycie – na spokojnie wyrównuje koloryt skóry, kryje mniejsze niedoskonałości czy zaczerwienienia, a przy tym nie tworzy efektu maski ani nie obciąża cery. Dodatkowo ogromnym plusem jest filtr SPF 30, który daje mi to super poczucie, że moja skóra jest chroniona przed słońcem w ciągu dnia. Dla mnie to idealny produkt na co dzień, zwłaszcza gdy rano zależy mi na czasie. Łączy w sobie porządny krem nawilżający, ochronę przeciwsłoneczną i podkład. W ciągu dnia nosi się super komfortowo, nie wchodzi w załamania, nie podkreśla suchych skórek i sprawia, że skóra przez wiele godzin jest nawilżona, miękka i po prostu wygląda na wypoczętą.
    Zalety:
    • Łączy intensywną pielęgnację przeciwzmarszczkową, rozjaśnianie przebarwień i makijaż
    • Jak na krem BB, kryje rewelacyjnie, potrafi zastąpić tradycyjny podkład
    • Piękne, zdrowe wykończenie
    • Ochrona przeciwsłoneczna
    • Zawiera luksusowe składniki aktywne, które realnie dbają o barierę nawilżenia skóry w ciągu dnia
    Wady:
    • Krem ma jeden, dość jasny odcień o lekko szarawych tonach (typowy dla azjatyckich kremów BB), który choć ładnie dopasowuje się do cery, może być za jasny lub zbyt chłodny dla osób z ciemniejszą lub oliwkową karnacją
    • Jest to produkt droższy, z wyższej półki cenowej, przez co najlepiej polować na niego na promocjach w drogeriach internetowych
    • Przez swoją bogatą, odżywczą formułę, w strefie T może wymagać przypudrowania w ciągu dnia, żeby uniknąć nadmiernego wyświecania
      star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
  • star fullstar fullstar fullstar emptystar empty
    25 kwietnia 2026 o 10:28
    Nie mój kolor.
    Kupi ponownieNie
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Po przetestowaniu wielu innych kremów bb od Skin79 przyszedł czas na ten. Na mój gust jest on bardzo podobny i konsystencją, i sposobem jak się rozprowadza na skórze i końcowym wykończeniem do większości pozostałych które miałam tzn. różowego i pomarańczowego i tego z pandą. Ogólnie krem ładnie się rozprowadza i wpasowuje w skórę i jej odcień nawet zwyczajnie nakładany palcami. Niestety na mojej 45letniej skórze akurat ten odcień bardzo odcina się od szyi. Pomarańczowy był pod tym względem lepszy. Dlaczego postanowiłam przetestować ten? Liczyłam na większą gladkosc i lepszy wygląd na dojrzałej cerze, ale efekt jest ten sam. Krem nie wygładza optycznie faktury skóry, wygląda na niej ciężkawo, a w połączeniu z kolorem który daje na mojej cerze sinawy odcień no to niestety nie jest to wybór na plus. Krem jest niesamowicie wydajny więc raczej nie będę się z nim męczyć tylko puszczę w świat bo kupiłam duże opakowanie, które mnie zazwyczaj starcza na jakieś pół roku. Ale przy chłodnych typach cery może okazać się dobry zwłaszcza że ma wysoki spf.
      star fullstar fullstar fullstar emptystar empty
      star fullstar fullstar fullstar emptystar empty
  • 3 stycznia 2026 o 22:40
    Świetny odcień
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w prezencie
    Dostałam od mamy, ponieważ jej nie pasował kolor. Produkt dostępny w drogeriach online, stacjonarnie w Hebe. Ma ładne, proste, wytrzymałe opakowanie. Średnio odpowiada mi ten dozownik, bo zdarza mu się strzelać na boki. Dla mnie kolor był akurat największym plusem. Mało kremów bb ma chłodny odcień, raczej żółtawe albo neutralne. Tutaj dokladnie doskonale dopasowuje się do mojej jasnej cery i nie ciemnieje. Mała ilość kremu wystarcza na pokrycie całej twarzy. Malując się codziennie, starczył na 3 miesiące. Ma przyjemną, kremową konsystencję, łatwo nakłada sie na twarz, nie ciastkuje sie. Dobrze współpracuje z moimi bazami i pudrami. Lubię niezłe krycie z naturalnym efektem. Tutaj zostały spełnione wszystkie moje oczekiwania. Krem ma ładne, satynowe wykończenie, które nadaje skórze zdrowy, promienny wygląd. Mam przebarwienia potrądzikowe, drobne zaczerwienienia. Krem potrafi je zakryć, pozwala budować krycie. Chociaż mam cerę mieszaną z przetłuszczającą się strefą T, nie wyświeca się jakoś bardzo szybko. Nie podkreśla porów, nie zaznacza suchych skórek. Trwałość też nie wypada najgorzej. Wymaga poprawek w ciągu dnia, ale ściera się dosyć równomiernie.
    • Konsystencja
    • Krycie
    • Naturalny efekt z samochodowym wykończeniem
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    21 listopada 2025 o 19:57
    Lubię go! Turbo wydajny!
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Od dawna jestem zachwycona tym kremem BB. Już po pierwszym użyciu wiedziałam, że to będzie mój ulubieniec i chętnie do niego wracam od lat. Kolor produktu jest w chłodnych tonach, ale świetnie dopasowuje się do mojego koloru – początkowo wydaje się dość jasny, ale po chwili idealnie stapia się ze skórą i wyrównuje koloryt bez efektu maski. Taki kameleon - w pozytywnym znaczeniu! Opakowanie również zasługuje na duży plus. Jest solidne, eleganckie i bardzo wygodne w użyciu, a pompka dozuje idealną ilość kremu, dzięki czemu nic się nie marnuje. Konsystencja jest kremowa, gładka i łatwa do rozprowadzenia. Produkt nie jest ani za ciężki, ani zbyt wodnisty – dobrze rozprowadza się po skórze i szybko się wchłania, nie pozostawiając tłustej warstwy. Efekt na twarzy jest naprawdę świetny! Skóra wygląda świeżo, promiennie i zdrowo. Krem delikatnie rozświetla, wygładza i maskuje drobne niedoskonałości. Dodatkowo wspomnę, że skóra pozostaje miękka i nawilżona przez cały dzień. Filtr SPF 30 to bardzo przydatny bonus, aczkolwiek ja i tak używam każdorazowo SPF 50. Polecam każdej osobie, która chce połączyć pielęgnację i makijaż w jednym produkcie – dla mnie to strzał w dziesiątkę.

szukaj