WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM

Golden Rose Nude Look, Creamy Shine Lipstick Kremowa pomadka do ust w kredce

Golden Rose Nude Look Kremowa Pomadka w Kredce 04 Coral Nude

• 15 listopada 2024 o 16:40
    Nietrwała
    Bardzo lubię pomadki w formie kredek do ust. Uważam,że są zdecydowanie wygodniejsze w obsłudze niż klasyczna pomadka. Niestety ten produkt od GR jest nietrwały i dodatkowo dość specyficznie wygląda na ustach,gdyż podkreśla suche skórki. Zdecydowanie bardziej wolę kredki z serii matte lipstick.
  • 9 grudnia 2020 o 20:23
    Pomadkę z serii Nude Look otrzymałam w prezencie. Ogólnie lubię markę Golden Rose i przeważnie jej produkty dobrze się u mnie sprawdzają. Pomadka ma przepiękny odcień, który jest dość jasnym, ciepłym nudziakiem, jednak pasującym do mojej bladej karnacji. Idealnie sprawdza się w makijażu dziennym jako uzupełnienie go lub element make up no make up. Gdyby była nieco bardziej trwała byłaby stałym bywalcem w mojej kosmetyczce. OPAKOWANIE Jak na pomadkę w kredce to nie wyróżnia się na tle innych - obudowa wykonana jest z białego plastiku ze złotymi napisami oraz zatyczką imitującą kolor pomadki. Całość wygląda prosto i schludnie. Niestety napisy szybko się ścierają, szczególnie jeśli pomadkę nosimy w torebce. Mechanizm wysuwania działa bez zarzutu od początku stosowania. POMADKA Pomadkę mam w kolorze 01 będącym jasnym, ciepłym beżem. Kolor idealnie nadaje się na co dzień do delikatnego makijażu, gdyż jest bardzo uniwersalny. Pomadka ma miękką, aksamitną konsystencję i gładko sunie po ustach podczas nakładania. Wykończenie jest kremowe, lekko połyskujące, ale szminka nie zawiera drobinek. Jest dobrze napigmentowana, równomiernie wypełnia usta kolorem. Efekt końcowy mi się podoba, bo ostatnio odchodzę od wszechobecnych matów. Przy aplikacji łatwo jednak wyjechać poza kontur, więc poprawki czy nawet samo nakładanie nie obejdzie się bez lusterka. Kolejnym minusem jaki widzę to trwałość - pomadka bardzo szybko się ściera i znika, szczególnie ze środkowej części ust. Robi to jednak w sposób dość równomierny i nie tworzy nieestetycznej warstwy na obrzeżach. Przy każdorazowym jedzeniu czy piciuu niezbedne są poprawki, solo kiedy tylko np. mówimy wytrzymuje w dobrym stanie 1-2 godziny, nie więcej, przez co często trzeba po nią sięgać i robić poprawki. Lubie jednak bardziej długotrwałe formuły, bo w pracy nie zawsze mam czas na poprawki i to tak częste. Niemniej jednak pomadka jest komfortowa w noszeniu, daje uczucie nawilżenia ust, co jest niewątpliwym plusem. gdyby nie trwałość zaopatrzyłam się w inne kolory, ale niestety wolę bardziej trwałe kosmetyki do makijażu.  PLUSY piękne kolory nude wygodna metoda aplikacji kremowa, aksamitna konsystencja nawilżenie i wygoda noszenia niska cena dobra dostępność MINUSY napisy szybko się ścierają jest nietrwała i szybko się ściera łatwo wyjechać poza kontur ust konieczność ciągłych poprawek
  • 23 grudnia 2019 o 12:20
    Pół na pół
    Mam mieszane uczucia. Nie jest tak, że jej nie lubię, po prostu z jakiegoś powodu po nią nie sięgam. + Pomadka w formie kredki jet zawsze łatwa do noszenia ze sobą + Łatwo się aplikuje + Bardzo kremowa, nawilżająca + Nie podkreśla suchych skórek - Trwałość raczej średnia - Kolory są bardzo jasne, trochę dziwnie wygląda to na ustach
    aguuess
    10 grudnia 2019 o 11:05
    niesamowicie kremowa
    Super pomadka w kredce. Trzy kolory do wyboru, odcienie nudowe, nie za mocne, widoczne na ustach, bardzo ładne. Pomadka sprawdza się zimą, bo ładnie nawilża usta. Nie wysusza, kolor utrzymuje się kilka godzin. Nie jest supertrwała, ale za taką cenę nie wymagam tego. Bardzo ładnie prezentuje się na ustach.
    Zalety:
    • kolor, konsystencja, opakowanie
  • 7 listopada 2019 o 19:31
    Fajny i tani produkt
    Co tu dużo mówić... tani produkt, który pozwala na wykonanie prostego i uroczego makijażu. Trochę szkoda, że jak zwykle nude oznacza kolory dla jasnych karnacji, więc wszystkie odcienie są o wieeeele za jasne dla osób z opalenizną, jednak należy się pochwała za przyjemną formułę, wydajność i ładne opakowanie.
    Zalety:
    • przyjemna formuła
    • ładne odcienie
    • wygodne opakowania
    Wady:
    • odcienie są zbyt jasne dla osób z opalenizną