Maseczki w płachcie

Dr. Jart+ Dermask Water Jet, Vital Hydra Solution, Deep Hydration Sheet Mask Maseczka głęboko nawilżająca w płacie

Dr.Jart+ Dermask Vital Hydra Solution Pro Nawilżająca maseczka w płachcie

• 20 stycznia 2025 o 17:14
    Kocham !
    Używa od:próbka
    Kocham ta maseczke do twarzy ! Zakochalam sie w niej juz od pierwszego uzycia i wiem , ze kupie ponownie ! Maseczka jest bardzo dobrze nasaczona , wrecz tej esencji wystarczylo na cala szyje i dekolt . Produkt bardzo ładnie przylega do skory , nic sie nie odkleja i nie "zjeżdża" . Skóra po użyciu jest bardzo nawilżona , miękka , zaczerwienienia mniej widoczne . Bardzo polecam !
  • 19 stycznia 2024 o 15:37
    To jest bardzo dobra maska, tylko droga. W sam raz na dzień przed jakąś imprezą czy innym wydarzeniem. :)
    Następnego dnia po użyciu tej maski koleżanka zapytała mnie, czego użyłam, że mam taką piękną wygładzoną skórę ;) oczywiście kosmetyki robiły swoje (podkład i puder, które ładnie odbijają światło), ale trzeba przyznać, że po samym użyciu maski odczułam efekt. Cofając się trochę w czasie - naprawdę fajnie się jej używa. Ma otworzy w odpowiednich miejsach, odpowiednio duże do dopasowania, nie spada ani nie spływa z twarzy, za to ogromny plus, mimo że kosmetyku na płachcie jest dużo. Minusem jest cena - ale w drogeriach internetowych można ją kupić aż 3 razy taniej :) Mimo to koszt (nie udało mi się znaleźć jej taniej niż za 15 zł, ale w Sephorze jest zwykle za ponad 40, więc uważam że to i tak bardzo dobrze). A pamiętajmy, że to jednak kosmetyk do jednorazowego użytku. Mimo to wrócę do niej do używania na specjalne okazje, dzień przed wydarzeniem. To też dobra maska "na ratunek" w kryzysowym wysuszeniu. Przewyższyła moje oczekiwania :)
    Zalety:
    • ma otwory w dobrych miejscach i dobrej wielkości
    • nie spada ani nie spływa z twarzy (mimo że ma dużo substancji na płachcie)
    • daje dobry efekt nawilżenia (a mam ekstremalnie suchą skórę, z AZS)
    • po zdjęciu z twarzy zawsze kładę ją jeszcze na dłonie ;)
    • nie podrażnia ani nie zapycha
    Wady:
    • cena, a może dostępność w akceptowalnej cenie :) ale to i tak duży koszt pojedynczego użycia
    autorma
    2 czerwca 2023 o 10:25
    Odpowiada mi
    Po użyciu tej maseczki skóra twarzy wygląda jakby ktoś wlał nam pod nią butelkę wody. Dawno nie miałem czegoś tak mocno nawilżającego i po czym efekt długo się utrzymuje. Dodatkowy plus to wielkość płachty, jestem facetem i przeważnie zawsze są za małe a ta maseczka idealnie pokrywa cala twarz. Cena trochę na minus jeżeli ktoś chciałby stosować regularnie...dla mnie to ekstra dodatek kiedy chce czegoś super.
  • 24 kwietnia 2022 o 17:59
    jest ok
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Maskę kupiłam za grosze w TK maxx w Niemczech. Użyłam jej po długiej podróży, po której moja cera była odwodniona, sucha i wymagała dodatkowego zastrzyku nawilżenia (mam cerę mieszaną z tendencją do nawrotów trądziku różowatego). Stwierdziłam, że to dobra okazja aby przetestować działanie tej maski. Jest to typowa maska w płachcie. Łatwo się ją aplikuje na twarz ze względu w miarę sztywną folię ochronną. Dopasowanie do twarzy było banalnie proste. Wycięcia na oczy, usta i nos w sam raz, co przy maskach tego typu bywa różnie. Płachta idealnie nasączona, w opakowaniu nie zostało nadmiaru produktu, więc nie musiałam się martwić, że coś się zmarnuje. Producent zaleca trzymanie maski na twarzy 10-20 minut, ja trzymałam ją ponad 20 minut. Aż do momentu, gdy czułam, że materiał się robi suchy. Skóra po zdjęciu maski była nawilżona i rozświetlona. Śmiało mogę powiedzieć, że dała radę i nie czułam, że potrzebuje dodatkowego nawilżenia. Produkt ładnie się wchłonął. Aplikacja spf'u oraz makijażu przebiegła bez problemów. Nie było żadnego rolowania itp. Makijaż mimo zastygającej formuły podkładu wyglądał świetnie, co uważam było zasługą tej maski. Podsumowując maska sprawdziła się u mnie bardzo dobrze. Liczyłam na dobre nawilżenie i tak zadziałała. Makijaż trzymał się po niej świetnie, nie czułam wysuszenia z którym obudziłam się rano.
    Zalety:
    • bardzo dobrze nawilża
    • bezproblemowa aplikacja
    • dobrze wycięte otwory na oczy, nos i usta

Zobacz także inne Maseczki w płachcie