Podkłady

Bell HYPOAllergenic, Nude & Moist Make-up Podkład nawilżający z ekstraktem z konopi

notino.pl
Bell Hypoallergenic Nude & Moist Podkład do twarzy nawilżająco-odżywczy nr 01 30g SO_112306
Bodyland.pl
Bell Hypoallergenic Nude & Moist Podkład do twarzy nawilżająco-odżywczy nr 03 30g SO_112308
Bell HYPOAllergenic Nude & Moist
Bell HYPOAllergenic Nude&Moist Make-Up Podkład do Twarzy Nawilżająco-Odżywczy 03 Sand

Nasi użytkownicy zostawili 64 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 11 kwietnia 2025 o 7:27
    niestety nie dla mnie
    Skusiło mnie opakowanie i skład konopi, który jest na topie. Nakłada się go bardzo dobrze chociaż dla mnie ma dość rzadkawa konsystencję ale i z takimi produktami umiem sobie radzić. Dla mnie dośc słabo kryje i dość szybko się ściera - fakt nie wysusza skóry i nie powoduje alergii ani uczulenia ale jednak za taka cenę (40 zł) wole zdecydowanie coś bardziej trwalszego.
    Zalety:
    • ładne opakowanie, nawilża, nie uczula, nie podrażnia
    Wady:
    • słabo kryje, kolor żólty, szybko się ściera
  • 16 października 2024 o 12:07
    Zawiodłam się
    O mojej cerze: mieszana, z tendencją zarówno do przesuszenia i jak i zaskórników. Jasna, z nielicznymi przebarwieniami i naczynkami. Niestety podkład nie spełnił moich oczekiwań. Krycie jest naprawdę delikatne, w dodatku nierównomiernie się rozprowadza. Najjaśniejszy odcień był dla mnie zbyt żółty, przez co wyglądał nienaturalnie. Mimo dobrej bazy, produkt się ciastkował. Na plus opakowanie z pompką.
  • 2 lutego 2024 o 10:47
    Bardzo dobry podkład na co dzień
    Podkład ten czekał u mnie na swoją kolej do testów i w końcu mogłam go dokładnie przetestować. Produkt zamknięty w poręcznej, plastikowej buteleczce, mimo że na początku myślałam, że to butelka szklana. Łatwo się go wydobywa z opakowania, ponieważ mamy dołączoną pompkę, z którą nic się do samego końca nie działo. Jeśli chodzi o kolor, wpadał on w żółte tony, jednak dla mojej skóry to wręcz idealnie. Stapia się z naturalnym kolorem skóry. Rozprowadzałam go na twarzy zarówno gąbeczką jak i palcami, w każdym przypadku bardzo dobrze się spisywał. Nie wygląda sucho na twarzy, dobrze współgra z różnymi pudrami sypkimi. Jedynym minusem jaki znalazłam to wydajność, mam wrażenie, że bardzo szybko się skończył. Niemniej jednak na pewno do niego jeszcze wrócę.
    • odcień
    Wady:
    Ann9555
    18 stycznia 2024 o 19:20
    Bardzo przyjemny produkt
    Kupiłam podkład ponieważ słyszałam o nim bardzo dużo dobrych opinii. Zamknięty w klasycznym opakowaniu z pompką,która troszkę ciężko chodzi. Sam produkt dla mnie jest bezzapachowy i ma dość zbita konsystencję. Nie oksyduje za co już ogromny plus. Co do krycia to określiłabym je jako średnie. Bardzo ładnie wygląda na buzi. Daje taki świeży efekt. Nie wysusza,nie wchodzi w zmarszczki, nie tworzy maski. Wyciera się równomiernie,nie tworzy plam. Co do trwałości to bez problemu wytrzymuje na mieszanej cerze 8h. Wyswieca się ale też nie jakoś nadzwyczajnie mocno. Lubię go stosować na codzien.
  • 16 listopada 2023 o 22:52
    Dla mnie jeden z najlepszych
    Przyznam szczerze, że nie spodziewałam się tego po firmie Bell. Podkład w niskiej cenie, jest świetny. Przynajmniej dla mnie..mam suchą skórę, a ten podkład świetnie z nią współpracuje. Do tego zapewnia mi całkiem fajne krycie, a na pewno wystarczające dla mojej cery. Znalazłam idealny kolor i dla mnie jest mega. Wygląda cudnie po nałożeniu i dodatkowo dość długo się trzyma. Przynajmniej na te warunki pogodowe. Aktualnie jest jednym z lepszych, jakie miałam.
    Zalety:
    • Wykończenie , trwałość