Zachowanie promiennej i gładkiej cery staje się łatwe z lekkim wygładzająco-nawilżającym podkładem-serum od Christian Laurent. Ten wielozadaniowy kosmetyk, perfekcyjnie dopasowany do oczekiwań wymagających użytkowniczek, łączy właściwości pielęgnacyjne oraz upiększające.
Formuła bogata w składniki aktywne intensywnie nawilża skórę, równocześnie ją wygładzając i ujędrniając. Biomimetyczne peptydy wraz z kwasem hialuronowym pomagają zredukować widoczność zmarszczek, poprawiając jednocześnie elastyczność skóry. Obecność ceramidów, fitosfingozyny i witaminy E wzmacnia barierę ochronną naskórka i wspomaga regenerację, co sprawia, że skóra codziennie wygląda świeżo i pełna jest energii. Innowacyjne molekuły złota przyspieszają procesy odnowy komórkowej, dając efekt liftingu, który podkreśla naturalne kontury twarzy. Produkt zapewnia także skuteczną ochronę przed szkodliwym działaniem promieni słonecznych dzięki filtrowi SPF 25.
Ten delikatnie kryjący, a zarazem lekki podkład-serum nie tylko pielęgnuje skórę, ale także wzmacnia pewność siebie, zapewniając zdrowy i promienny wygląd każdego dnia. Produkt dostępny jest w czterech naturalnych odcieniach, co czyni go uniwersalnym wyborem dla wielu odcieni skóry. Jego lekka konsystencja i przyjemna aplikacja zamieniają codzienną pielęgnację w chwile luksusu i przyjemności.
Dzięki swojej pielęgnacyjnej formule, produkt nawilża, odżywia oraz ujędrnia skórę, jednocześnie minimalizując widoczność porów i zmarszczek. Wzmacnia barierę naskórkową i jest idealny dla tych, którzy troszczą się o zdrowie swojej skóry, dodatkowo jest to kosmetyk przyjazny dla wegan.
Nasi użytkownicy zostawili 108 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:
7 czerwca 2026 o 16:11
Dobry, ale…
Kupi ponownieNie wiem
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
Wygląda naturalnie na moje cerze, nie oksyduje. Zapewnia w moim przypadku lekkie lub średnie krycie, w zależności od ilością aplikowanego podkładu.
Jak na razie nie zapchał cery. Jego zapach jest subtelny.
Z minusów to , że może za mocno się wyświęcać i mniej więcej po 6 godzinach wygląda średnio.
7 maja 2026 o 17:13
Hmmm sama niewiem
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
Bardzo delikatny podkład, delikatnie kryje ale dosyć ciężko się go rozprowadza.
Konsystencja jest dosyć treściwa, nie potrafię wyczuć ile tego produktu potrzebuje, przez konsystencje ciągle dobieram produkt😅
Twarz jest rozswietlona, po niedługim czasie zaczyna sie świecić.
Zapach jest praktycznie nie wyczuwalny.
Opakowanie jest bardzo ładne takie eleganckie i przyznam ze to właśnie dlatego kupilam ten podkład.
Mi niestety nie podszedł ten podkład. Plus za SPF
23 października 2025 o 12:04
Lekki średnio kryjący podkład o jasnym odcieniu.
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
Mam cerę jasną, normalną w kierunku suchej bez skłonności do niedoskonałości. Piegi oraz czerwone drobne przebarwienia to coś co jest nieodłącznym elementem mojej skóry twarzy. Użytkuję podkład tej marki w odcieniu 05 porceline - jest on na prawdę jasny, idealny dla bladej skóry choć latem mieszałam go z odrobiną ciemniejszego produktu (łączył się świetnie z popularnym kremem bb od bourjois). Bardzo podoba mi się w nim to że posiada już w sobie ochronę SPF25, jest delikatny dla skóry a zarazem przyzwoicie kryje. Świetnie komponuje się z kremami do twarzy z isany, nie zbiera się w zmarszkach których mam sporo z racji przekroczenia 30stki oraz nie „ciastkuje” się. Przy nakładaniu wydaje się jaśniejszy niż po jakimś czasie noszenia, oksyduje w bardzo niewielkim stopniu. Na pewno wrócę po kolejne opakowanie. Z góry przepraszam za stan opakowania na zdjęciu, wykorzystany produkt do granic możliwości :)
2 października 2025 o 9:50
Doceniam właściwości pielęgnacyjne, ale nie dla mnie
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w prezencie
Podkład dostałam w prezencie i ucieszyłam się bardzo, bo jakiś czas temu miałam przyjemność również dostać inny wariant kosmetyku od Christiana Laurent i sprawdził się on u mnie super. Tutaj niestety miłości między nami nie będzie, a szkoda, bo doceniam właściwości pielęgnacyjne tego produktu.
Opakowanie: klasyczna, wyciskana tubka, z zakręcanym korkiem. Lekka, wygodna, opakowanie można rozciąć i zużyć podkład do 0, co jest niemożliwe w bajeranckich, szklanych butelkach z pompką. Szata graficzna daje trochę vibe kosmetyków z wczesnych lat 2000, przez co raczej trafi do trochę starszych konsumentek ;)
Zapach: lubię, gdy kosmetyki ładnie pachną, tutaj na szczęście nie ma pudrowego zapachu babcinej kolorówki. Pachnie delikatnie, subtelnie, umila makijaż.
Działanie: oceniam odcień 20 Vanilla Beige. Teoretycznie jest on idealny dla mnie w czasie letnim, ale nigdy nie mogłam trafić w idealny moment, gdy będzie w 100% stapiać z moją skórą. To ten typ podkładu, który jednak odcina się od skóry i zbiera w okolicach brwi i włosów.
Najpierw zacznę od plusów - ten podkład na prawdę pielęgnuje. Kosmetyk na miarę naszych czasów, faktycznie czuć nawilżenie, komfort skóry, nawet gdy nie przygotujemy jej na makijaż. Pod tym względem, używanie tego produktu to przyjemność.
Podkład nakladałam zarówno palcami, jak i beauty blenderem. W obu przypadkach produkt podkreśla niedoskonałości i fakturę skóry. Podkreśla przede wszystkim pory i zagłębienia w okolicy nosa.
W moim przypadku bardzo się wyświeca, długo pozostaje na skórze lepki i mokry, przez co kompletnie nie współpracuje z resztą moich kosmetyków. Odbija się na telefonie, na ubrankach córki, gdy ja przytulam.
Owszem, krycie jest zadowalające, ładnie wyrównuje koloryt, ale całość szybko daje efekt "znoszonego" makijażu po całym dniu. Nie wyobrażam sobie na nim poprawek i dokładania kolejnych warstw.
Z pewnością nie jest to podkład dla kobiet, które potrzebują trwałego makijażu, sprawdzi się za to tam, gdzie skóra jest sucha i potrzebuje dodatkowej pielęgnacji.
Gdzie został kupiony produktW marketplace Allegro, Amazon
22 maja 2025 o 23:30
Naturalny blask i pielęgnacja w jednym dla suchej skóry
Gdzie został kupiony produktW marketplace Allegro, Amazon
Podkład-serum Christian Laurent Beauty Creator w odcieniu Natural Beige zamknięty jest w plastikowej tubce o eleganckim, złoto-beżowym wykończeniu. Opakowanie ma klasyczną formę z nakrętką. Brak pompki jest małą niedogodnością, trzeba uważać by nie wycisnąć zbyt dużej ilości produktu.
To kosmetyk, który łączy funkcje makijażu i pielęgnacji.
Konsystencja podkładu-serum Christian Laurent Beauty Creator jest lekka, kremowo-płynna, z wyczuwalnym efektem nawilżenia.
Podkład łatwo się rozprowadza palcami, gąbką lub pędzlem – nie smuży się i szybko stapia się ze skórą, tworząc naturalny efekt bez widocznych granic. Dzięki swojej elastycznej formule dobrze dopasowuje się do struktury cery, nie podkreślając suchych skórek (o ile skóra jest wcześniej dobrze nawilżona).
Nie jest ani zbyt rzadki, ani gęsty – utrzymuje balans między serum a lekkim podkładem, co czyni go komfortowym do codziennego noszenia. Krycie jest średnie, sprawdzi się na skórze o niewielkich niedoskonałościach. Wykończenie jest satynowo-naturalne, z delikatnym efektem „zdrowej skóry”.
Formuła podkładu została wzbogacona o składniki aktywne, takie jak kwas hialuronowy, kompleks peptydowy, ceramidy, fitosfingozyna, witamina E oraz molekuły złota. Dzięki temu produkt nie tylko wyrównuje koloryt skóry, ale także nawilża, regeneruje i ujędrnia cerę, zapewniając efekt anti-aging.
Odcień Natural Beige to ciepły beż, który dobrze komponuje się z jasną, ale nie bardzo bladą karnacją.
Dodatkowym atutem jest filtr SPF 25, który chroni skórę przed szkodliwym działaniem promieni UV.
Jeśli zależy Ci na lekkim, naturalnym makijażu to świetnie się sprawdzi. Będzie odpowiedni dla skóry suchej.
Zalety:
Lekka formuła – dobrze się rozprowadza, nie tworzy efektu maski
Naturalne wykończenie – zapewnia subtelny blask i jednolity koloryt skóry
Właściwości pielęgnacyjne – zawiera kwas hialuronowy, ceramidy, peptydy i witaminę E.
Efekt nawilżenia i wygładzenia – idealny dla skóry suchej i normalnej
Działanie anti-aging – wspomaga regenerację i ujędrnienie skóry
Filtr SPF 25 – chroni przed promieniowaniem UV
Wady:
Średnie krycie – może być niewystarczające dla osób z większymi niedoskonałościami
1 stycznia 2025 o 18:08
Nie jest to produkt zły absolutnie nie,ale potrafi kaprysić
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
Makijaż wykonuję każdego poranka, zarówno do pracy jak i w czasie dnia wolnego, wtedy lubię wyjść z swojej strefy komfortu:) i przetestować inaczej zrobiony makijaż jak i inny podkład.
Na ten podkład-serum czaiłam się od dłuższego czasu a jak zobaczyłam testy na Wizażu tym bardziej zależało mi na testowaniu, koniec końców gdy nie było mnie na liście laureatek pomaszerowałam do Rossmanna .
Mam typ urody ciepły, cera dojrzała, pasują do mnie odcienie z żółtym pigmentem, mój polski faworyt to Eveline Better Than Perfect, a z wysokiej półki bardzo lubię YSL All Hours Luminous Matte, lubię też podkład Skin Adapt od marki Christian Laurent i on bardziej mi się sprawdza niż recenzowany.
Używane przeze mnie odcienie podkładów to:
*Bell Aqua Jelly w odcieniu Creamy Natural
*L`Oreal Paris, Infaillible, 24H Matte Cover Foundation w odcieniu 115
*Bell, Hypoallergenic Mat&Cover Make-Up w odcieniu Nude nr 1
*Eveline Selfie Time Vanilla nr 3
*Eveline Better Than Perfect Light Vanilla nr 2
*Eveline Liquid Control Mattifying Drops Baby w odcieniu Light Beige nr 010 i Light Vanilla nr 015
*Christian Laurent Skin Adapt w odcieniu nr 02 Vanilla
Opakowanie to miękka tubka w odcieniach beżu z złotymi wstawkami, pojemność 30 ml, w sztucznym świetle najbardziej pasował mi kolor nr 200 Vanilla Beige ,jak się okazało jest dla mnie zbyt żółty ale mimo wszystko ładnie wygląda na skórze, także będę go oceniać jak zachowuje się na dojrzałej facjacie :D. Ma przyjemną konsystencję, nie smuży się ani nie roluje, nie pozostawia żadnych grudek, dobrze współpracuje z każdą pielęgnacja którą stosowałam i faktycznie jest lekki, wygładzający i nawilżający. W ciągu dnia nie zmienia koloru, nie włazi w linie mimiczne, jest bardzo komfortowy, nie ma uczucia ściągnięcia i przesuszenia. Jest lekko i świeżo, świetnym rozwiązaniem jest spf 25 bo nie bardzo lubię się z topornymi kremami które skracają trwałość makijażu i tu niestety jest to u mnie widoczne, bo mejkap szybciej u mnie znika, wyświeca się i wyciera w niektórych miejscach( noszę makijaż przeważnie 12-14 h).
Wiem że nie jest to podkład zastygający, matujący itd bo producent bardzo trafnie go opisał cera jest promienna, gładka i pełna blasku, efekt jest naturalny kryjący i całkowicie się z tym zgadzam. Używam go teraz w sezonie jesienno-zimowym i wiem że na sezon letni na niego się nie skuszę właśnie z tego powodu.
Zalety:
spełnione obietnice producenta, cera jest świeża, promienna taka glow bez efektu tłustego oleju, nie tworzy plam i smug
kolor w ciągu dnia nie oksyduje, nie ciastkuje się, nie wchodzi w linie uśmiechu, ładnie wygląda na cerze dobiegającej do 50 tki, nie postarza i nie dodaje lat, cera nie wygląda na taką płaską i zmęczoną, nie tworzy efektu maski, nie podkreśla zmarszczek, nie zastyga na skorupę
lekka konsystencja, łatwa w używaniu, można nakładać za pomocą pędzla, gąbki czy palców
spf +25
wydajność
opakowanie, miękkie, elastyczne, wygodne w transporcie
design
pojemność
przy codziennym stosowaniu nie przesusza ani nie przetłuszcza cery, nie zapycha, pozwala skórze oddychać, nie dusi jej, nie powoduje powstawania niedoskonałości
dobrze współpracuje z każdą pielęgnacją którą stosowałam
29 grudnia 2024 o 15:53
Niestety nie dla mojej cery
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w prezencie
Bardzo lubię matującą bazę tej marki i uważam ją za świetnej jakości produkt drogeryjny dlatego też bardzo się ucieszyłam gdy dostałam ten podkład. Jako posiadaczka cery mieszanej nie sięgam zbyt często po podkłady o działaniu nawilżającym ale też gdy mam akurat na stanie puder który świetnie zmatowi moją cerę to wtedy też sięgam i po takie. Tutaj niestety nie do końca się dogadujemy nad czym ubolewam ponieważ produkt naprawdę ma potencjał ale myślę, że jednak cery suche czy normalne były by z niego bardziej zadowolone.
Do opakowania nie mam żadnych zastrzeżeń. To miła dla oka tubka o ładnej szacie graficznej. Podkład jest też zabezpieczony kawałkiem folii co daję nam pewność, że sięgamy po produkt świeży. Tubka jest też miękka i pod koniec używania możemy ją bez problemu rozciąć by wydobyć całość.
Posiadam odcień nr 15-Natural Beige. Faktycznie jest to odcień beżu leciutko ciepły i to mi ratuje sytuację ponieważ mam karnację jasną ale nie bladą i takie klasyczne jasne chłodne beże niestety nie są dla mnie bo źle w nich wyglądam. Tutaj jest ok teraz na zimę- na lato jednak potrzebowałabym ciemniejszego odcienia.
Podkład ma kremową konsystencję i nie wyczuwam w nim żadnego zapachu. Aplikuje się go bez żadnych problemów czy to pędzlem czy opuszkami palców- gąbek nie używam bo ich po prostu nie lubię.
Nie ma problemu z tym by rozprowadzić go po twarzy. Rozkłada się równą warstwą bez żadnego rolowania ani grudkowania. Krycie można zbudować ale takie delikatne- w sumie mi się ten produkt bardziej kojarzy z jakimś tintem do twarzy niż z klasycznym podkładem.
Wykończenie ma bardzo ładne- takie świeże i delikatnie świetliste. Bardzo ładnie wyrównuje koloryt skóry i sprawia, że cera wygląda na taką świeżą i leciutko rozpromienioną. Po zapudrowaniu to jest w ogóle szał bo wtedy dopiero wygląda idealnie gładko i cudnie zmiękcza rysy. Co więc poszło nie tak ? Ano to, że to jego nawilżenie to jednak nie do końca się u mnie sprawdza. Po około 5h moja cera zaczyna się dość mocno wyświecać w strefie T i chciał nie chciał muszę ratować się pudrem. A takie poprawki nie wpływają na niego dobrze- zaczyna się wtedy lekko rolować, grudkować i osadzać w porach co sprawia, że ten makijaż mi wygląda na taki ''znoszony'' a ja nie czuje się z tym ani pewnie ani komfortowo i mam ochotę ten podkład jak najszybciej zmyć. Plus mogę dać za to, że dogaduje się z korektorami pod oczy i produktami do konturowania, bo nie robi się nam wyblakłe ani rozmyte, oraz za to, że łatwo go zmyć a on sam nie zapycha porów.
Niestety nie dołączę do grona zadowolonych z niego użytkowniczek- bo jest super ale tylko do pierwszych poprawek pudrem. Także gdybym miała go komuś polecić to tylko- do cer suchych i normalnych.
Zalety:
kremowa konsystencja
bardzo ładny odcień 15
daje lekko promienne wykończenie
wygładza
zmiękcza rysy
fajnie wyrównuje koloryt
nie zapycha
Wady:
dość szybko wyświeca mi strefę T
dużo traci z trwałości po poprawkach pudrem sypkim
Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
25 listopada 2024 o 15:36
Świetny
Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
Podkład mega mnie zachwycił swoim pigmentem i trwałością w ciągu dnia . Po użyciu podkładu moja twarz jest nieskazitelnie gładka i nawilżona. Podkład Idealnie wtapia się w moją skórę ,jego wykończenie jest rozświetlające uwielbiam ten efekt ???? , fajnie wyrównuje koloryt skóry ,dobrze współgra z bronzerem i innymi kosmetykami nie podkreśla suchych skórek ani ,też nie robi efektu maski na twarzy jego konsystencja jest dość gęsta fajnie się z nim pracuje ,nie robi smug .
7 września 2024 o 2:38
Miłe zaskoczenie
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Lekki, wygładzająco-nawilżający podkład-serum spf25, firmy Christian Laurent z serii Beauty Creator, bardzo mnie zaskoczył. Głóną tego przyczyną były nie do końca spełnione obietnice producenta.
Produkt miał być nawilżający i zapewniać blask. Jeśli chodzi o nawilżenie, to owszem, czułam je po nałożeniu produktu. Ale na moje szczęście, nie było tego blasku, o którym była mowa. Mam skórę mieszaną, w kierunku tłustej i nie lubię tych świetlistych podkładów i kremów bb, cc itd. Dlatego gdy po nałożeniu pierwszej warstwy, tego serum-podkładu, okazało się, że jest on w wykończeniu lekko satynowy, bardzo mnie to ucieszyło. Ma on krycie średnie, z możliwością dobudowania. Ten fakt też mi bardzo podpasował, gdyż nie lubię pełnego krycia. Bardzo ładnie układa się na twarzy. Ogólnie cały makijaż, na tym podkładzie wygląda naprawdę pięknie.
Podkład ten podany jest w standardowej tubce. Wygodnie się go dozuje.
Tubka ma ładny, nudziakowy kolor. Czarna czcionka i złotą grafika dodają atrakcyjności, w ogólnym odbiorze.
Zapach tego kosmetyku jest raczej delikatny i chyba kwiatowy.
Jaśniejszy kolor oddałam swojej córce i Ona również jest z niego zadowolona. Myślę, że obie kupimy ponownie ten produkt, gdy się skończy.
3 września 2024 o 22:05
Lekki podkład, który przy widocznych bliznach nie zakryje ich
Kupi ponownieNie wiem
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Od kilku tygodni testuję lekki wygładzająco-nawilżający podkład-serum z SPF 25 i mam mieszane uczucia przy mojej tłustej skórze z nieidealną strukturą. Zacznijmy od tego, że podkład rzeczywiście ma bardzo delikatne krycie. Jeśli masz nieskazitelną skórę i chcesz jedynie wyrównać jej koloryt, to będzie to produkt idealny, wręcz 10/10. Na mojej skórze ładnie wyrównuje koloryt i zmniejsza widoczność porów, co zdecydowanie jest na plus - ale przy trądziku nie obejdzie się bez korektora, bo nie jesteśmy w stanie tym podkładem uzyskać dużego krycia (producent nigdzie go nie obiecuje, więc to moja subiektywna opinia).
Jednak, jeśli chodzi o nawilżenie, nie odczułam jakichś spektakularnych efektów. Produkt na pewno nie wysuszył mi skóry, co jest dla mnie ważne, a także nie zapycha porów ani nie powoduje żadnych uczuleń, więc jest bezpieczny dla cery.
Podkład występuje w czterech kolorach – od jasnego, porcelanowego odcienia, aż po ciepły odcień opalenizny z oliwkowym tonem. Ja wybrałam odcień najbliższy mojej skórze i jestem zadowolona z efektu :)
Co do SPF 25, mam pewne wątpliwości. Wiadomo, że dermatolodzy zalecają stosowanie ochrony przeciwsłonecznej metodą "dwóch palców" z SPF 50, więc zastanawiam się, czy taka ochrona w tym produkcie jest wystarczająca. Jednak jeśli ktoś nie ma czasu na oddzielne nakładanie SPF i podkładu, to może być to wygodne rozwiązanie, które ułatwia poranną rutynę.
Podoba mi się lekka konsystencja podkładu i to, że łatwo się aplikuje prosto z tubki. Formuła jest pielęgnacyjna, co zawsze cenię, bo nigdy nie można mieć za dużo pielęgnacji w codziennej rutynie. Opakowanie jest bardzo eleganckie i stonowane – beżowa tubka z czarnymi napisami i złotymi akcentami. Na pierwszy rzut oka można ją pomylić z primerem.
Podsumowując, po kilku tygodniach stosowania uważam, że jest to produkt idealny dla osób z nieskazitelną cerą, które cenią sobie delikatne krycie i wygodę aplikacji, choć w kwestii SPF wciąż pozostaję sceptyczna, choć nie skreślam go z mojej listy.
2 września 2024 o 22:58
Zaskoczył mnie swym pięknym zapachem
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Po przetestowaniu lekkiego wygładzająco-nawilżającego podkładu-serum SPF 25 od CHRISTIAN LAURENT BEAUTY CREATOR, jestem zadowolona z efektu. Produkt ma przepiękny zapach, który uprzyjemnia jego aplikację. Co szczególnie doceniam, to fakt, że otrzymałam kilka odcieni podkładu, co pozwoliło mi idealnie dopasować kolor do mojej karnacji.
Podkład jest lekki i świetnie wygładza skórę, zapewniając jej naturalne, zdrowe wykończenie. Dodatkowo, jego nawilżające właściwości sprawiają, że skóra wygląda na świeżą i promienną przez cały dzień. Opakowanie jest estetyczne i praktyczne, a jego niewielki rozmiar sprawia, że podkład można łatwo zabrać w podróż lub nosić w torebce na szybkie poprawki makijażu.
Podsumowując, lekki wygładzająco-nawilżający podkład-serum SPF 25 od CHRISTIAN LAURENT BEAUTY CREATOR to produkt, który spełnił moje oczekiwania – idealnie dopasowuje się do skóry, pięknie pachnie, a jego praktyczne opakowanie jest dodatkowym atutem. Chciałabym, żeby udoskonalono go w SPF 50.
2 września 2024 o 16:01
Polecam wypróbować.
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Lekki wygładzająco-nawilżający podkład-serum SPF 25marki Christian Laurent Beauty Creator jest warty wypróbowania.
Bardzo dobrze rozprowadza się na skórze, świetnie się wchłania, jest niewidoczny a jednocześnie zapewnia całkiem dobre krycie. Nie wysusza cery a wręcz dba o jej nawilżenie, nie zapycha jej, nie tworzy efektu maski.
Posiada filtr SPF 25, niby na upalne lato to nie jest jakość specjalnie dużo, ale... Czasami zdarza mi się "zapomnieć" o użyciu filtrów, więc taki filtr umieszczony w podkładzie to dla mnie prawdziwy skarb i wybawienie :)
Same plusy.
Poza tym jest bardzo wydajny, już niewielka ilość wystarcza by ładnie pokryć całą twarz.
Polecam wypróbować na sobie ;)
1 września 2024 o 23:12
Mój nowy ulubieniec
Od kiedy używasz produktupróbka
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Wow! Ten produkt naprawdę mnie zachwycił - mój makijaż dawno nie wyglądał tak dobrze. Podkład ma przyjemną lekką konsystencje i dobrze się rozprowadza. Kolor nie ciemnieje i ładnie dopasowuje się do skóry. Jest lekki i trwały, ładnie wyrównuje koloryt i nie zapycha. Opakowanie piękne - to znak rozpoznawczy tej marki :)
1 września 2024 o 13:19
Świetny na co dzień i do zadań specjalnych!
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Podkład ładnie się rozprowadza, nie robi maski i plam, nie roluje się. Świetnie współpracuje z serum z tej samej serii. Pięknie pachnie, nie uczula. Nie zauważyłam żeby ciemniał z czasem. Dzięki właściwościom pielęgnacyjnym sprawia, że skóra wygląda bardzo zdrowo ❤️ Ładnie trzyma się cały dzień. Polecam!
31 sierpnia 2024 o 17:22
Cudny podkład-serum
Od kiedy używasz produktupróbka
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Ten podkład-serum przeszedł moje oczekiwania. Idealne krycie, a przez to makijaż na najwyższym poziomie. Nie dość, że moja skóra stała się nawilżona, to jeszcze moje niedoskonałości zostały odpowiednio zakryte. Jestem bardzo zadowolona z tego kosmetyku. Polecę go na pewno swoim bliskim koleżankom i kobietom z mojej rodziny.
31 sierpnia 2024 o 16:16
Warty uwagi
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Christian Laurent Beauty Creator, Lekki wygładzająco-nawilżający podkład-serum SPF 25 to produkt, który łączy w sobie właściwości pielęgnacyjne i makijażowe. Jego konsystencja jest wyjątkowo lekka, niemal jak serum, co sprawia, że łatwo się rozprowadza i szybko wchłania, nie pozostawiając uczucia ciężkości na skórze. Zapach jest subtelny, prawie niewyczuwalny, co może być zaletą dla osób wrażliwych na intensywne aromaty. Produkt zamknięty jest w eleganckiej, smukłej buteleczce z pompką, co ułatwia dozowanie odpowiedniej ilości podkładu.
Podkład zapewnia średnie krycie, które można budować, a jego wygładzające właściwości sprawiają, że skóra wygląda na bardziej jednolitą i zdrową. Efekt nawilżenia jest zauważalny, jednak dla osób z suchą skórą może wymagać wcześniejszego użycia dodatkowego kremu nawilżającego. Dzięki SPF 25 podkład zapewnia podstawową ochronę przeciwsłoneczną, co jest dodatkowym atutem.
Moja cera jest mieszana, z tendencją do przetłuszczania się w strefie T, i produkt sprawdził się na niej całkiem dobrze, choć po kilku godzinach wymagał przypudrowania w tej strefie. Podkład nie podkreślał suchych skórek ani porów, co jest dużym plusem. Polecam go szczególnie osobom z cerą normalną, mieszaną i lekko suchą, które szukają lekkiego podkładu o właściwościach pielęgnacyjnych i delikatnym efekcie rozświetlenia.
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Podkład -serum CHRISTIAN LAURENT Beauty Creator. To produkt, który doskonale łączy makijaż z właściwościami pielęgnacyjnymi, co od razu przyciągnęło moją uwagę.
Podkład ma lekką, płynną konsystencję, która bez problemu się rozprowadza – czy to palcami, gąbeczką, czy pędzlem. Wyrównuje koloryt cery, nie pozostawiając smug ani uczucia ciężkości. Dzięki formule wzbogaconej o serum, podkład nie tylko zapewnia nawilżenie przez cały dzień, ale także wygładza skórę, nadając jej zdrowy i promienny wygląd. To duża zaleta, zwłaszcza przy mojej suchej skórze, która często ma tendencję do przesuszania.
Krycie podkładu można określić jako lekkie, choć przy dwóch warstwach można osiągnąć średnie krycie. Efekt jest bardzo naturalny, a wykończenie – satynowe. Podkład świetnie współpracuje z innymi produktami – zarówno kremowymi, jak i pudrowymi – nie waży ani nie roluje. Dodatkowym atutem jest obecność filtra SPF 25, co sprawia, że produkt zapewnia ochronę przeciwsłoneczną na co dzień.
Opakowanie podkładu jest złote co czyni je eleganckim, z wygodną pompką, która ułatwia dozowanie. Zapach jest delikatny i szybko się ulatnia, co jest dużym plusem, jeśli nie przepadasz za intensywnie pachnącymi kosmetykami.
Podkład jest naprawdę trwały, u mnie wytrzymuje cały dzień bez poprawek, niezależnie od tego, czy jestem w pracy, czy spędzam czas na tych upałach. Nie podkreśla suchych skórek i nie zapycha porów, co jest dla mnie kluczowe. To świetny wybór dla osób, które szukają lekkiego, nawilżającego podkładu o naturalnym wykończeniu, z dodatkiem ochrony przeciwsłonecznej. Zdecydowanie trafi na moją listę ulubionych produktów do codziennego użytku!
31 sierpnia 2024 o 2:05
Lekki podkład z efektem nawilżenia i ochroną SPF
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Podkład-serum CHRISTIAN LAURENT Beauty Creator to idealne połączenie makijażu z pielęgnacją. Produkt ma lekką, płynną konsystencję, która świetnie się rozprowadza, nie pozostawiając smug ani uczucia ciężkości na skórze. Dzięki formule wzbogaconej o serum, podkład nie tylko wyrównuje koloryt, ale także zapewnia nawilżenie przez cały dzień, co jest szczególnie ważne przy mojej skórze mieszanej, która ma tendencję do przesuszania. Efekt wygładzenia jest delikatny i naturalny – cera wygląda zdrowo i promiennie. Dodatkowym atutem jest obecność filtra SPF 25, co stanowi dobrą ochronę na co dzień. Opakowanie jest eleganckie i poręczne, a pompka pozwala na precyzyjne dozowanie. Podkład ma subtelny zapach, który szybko się ulatnia. To doskonały wybór dla osób szukających lekkiego, nawilżającego produktu z naturalnym wykończeniem i ochroną przeciwsłoneczną.