Wszystkie składniki:
aqua (water), dimethicone, ethylhexyl methoxycinnamate, cetyl peg/ppg-10/1 dimethicone, isododecane, trimethylsiloxysilicate, isodecyl neopentanoate, propanediol, glycerin, peg-10 dimethicone, coco-caprylate, sodium hyaluronate, ceramide np, ceramide ap, ceramide eop, ceramide ng, palmitoyl hexapeptide-12, palmitoyl tripeptide-1, palmitoyl tetrapeptide-7, hyaluronic acid, phytosphingosine, tocopherol, gold, mica, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, magnesium sulfate, sodium chloride, bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine, acrylates/c12-22 alkyl methacrylate copolymer, disteardimonium hectorite, triethoxycaprylylsilane, aluminum hydroxide, propylene carbonate, polysilicone-11, arginine, c12-15 alkyl benzoate, coco-glucoside, tribehenin, disodium lauryl sulfosuccinate, pentaerythrityl tetra-di-t-butyl hydroxyhydrocinnamate, sodium lauroyl lactylate, lactic acid, sodium lactate, xanthan gum, cholesterol, carbomer, lauroyl lysine, bht, parfum (fragrance), benzyl salicylate, citronellol, hydroxycitronellal, hexyl cinnamal, linalool, (+/-), ci 77891 (titanium dioxide), ci 77492 (iron oxide), ci 77491 (iron oxide), ci 77499 (iron oxide).