Tusze do rzęs

Bell HYPOAallergenic, Great Lashes Regenerist Mascara Regenerujący tusz do rzęs ` Efekt multi rzęs`

notino.pl
Bell Hypoallergenic Tusz do rzęs regenerujący-Efekt sztucznych rzęs 9g SO_112313
Bodyland.pl
Bell HYPOAllergenic Great Lashes Regenerist
Bell HypoAllergenic Tusz do Rzęs Great Lashes

Nasi użytkownicy zostawili 18 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 2 lutego 2024 o 16:12
    Jestem na nie!
    Tusz ma zdecydowanie więcej wad niż zalet... Zalety: Cena Nawet wygodna sylikonowa szczoteczka Wady: Konsystencja racznej wodnista przez co tusz odbija się na powiece(może to przez te olejki w składzie) ciazko rozdzielić ładnie rzęsy bo się zlepiaja Po pewnym czasie od aplikacji oczy zaczęły mnie lekko szczypać. Po paru kolejnych użyciach niestety ten sam efekt, dlatego produkt wylądował w koszu.
  • 14 czerwca 2023 o 15:46
    Zużyłam 6 opakowań!
    Mój najukochańszy tusz do rzęs. Zawsze pięknie wydłuża i sprawia że rzęsy są bardzo widoczne. Jest to pierwszy tusz z silikonową szczoteczką, który sprawdził się na moich prostych rzęsach. Wcześniej korzystałam z tradycyjnych szczoteczek. Formuła zastyga na rzęsach w odpowiednim czasie a przy nałożeniu 2 warstw robi efekt wow. Czasem zdarza się że delikatnie sklei rzęsy, jednak wtedy je przeczesuje czystą szczoteczką. Nie osypuje się pod oczami.
    Zalety:
    • Idealna formuła dopasowana do aplikatora
    Wady:
    • Słaba dostępność stacjonarna
  • 5 sierpnia 2022 o 22:02
    Konopie skusiły - tusz z powodu jednej wady jest trudny w codziennym użyciu
    Skusiły konopie w składzie, oj skusiły... W dodatku ta konopna szata graficzna. No, grzechem po prostu byłoby nie kupić. Było mi zielono, było mi konopnie - dopóki nie zaczęłam używać tego specyfiku. Tusz ma kilka zalet, nie zaprzeczam. Przede wszystkim jest CZARNY, a nie czarnopodobny, grafitowo - nie - wiadomo - jaki. Tutaj mamy elegancką głęboką czerń. Kosmetyk nie posiada też typowego dla maskar chemicznego zapachu, zresztą dla mnie osobiście on nie pachnie w ogóle. Kosmetyk faktycznie wydłuża rzęsy, ale na pewno ich nie podkręca. Jest za mokry, schnie niemiłosiernie długo i niestety ma skłonność do mazania się. Nie jest fajnie po przyjściu do pracy usłyszeć na dzień dobry od koleżanki "rozmazałaś się" , a ja taki test słyszałam za każdym razem, kiedy umalowałam ślipka tym tuszem. W dodatku maskara brudzi soczewki kontaktowe, choć niby jest polecana dla "kontaktowców". Nie wiem zatem, dla kogo się nadaje do stosowania. Może dla modelek z Instagrama, bo w codziennych sytuacjach, u kobiet pracujących, u kobiet studiujących nie do końca się sprawdzi. Szkoda, bo konopna maskara mogła być naprawdę hitem KWC>
    Zalety:
    • intensywny czarny kolor
    • bez chemicznego zapachu
    • skład
    • szata graficzna
    Wady:
    • rozmazuje się,
    • długo schnie
    • brudzi soczewki
  • 19 czerwca 2022 o 1:17
    NIE!
    Skusiłam się na niego, bo jest z kolekcji hypoallergenic i był na promocji ;) Przede wszystkim jego konsystencja jest rzadka, przez co na szczoteczce jest za dużo tuszu i zamiast ładnie rozczesywać rzęsy, to on je skleja. Do tego rozmazuje się. Jedena z najgorszych maskar jakie używałam. Zero efektu.
    Zalety:
    • silikonowa szczoteczka
  • 20 stycznia 2022 o 16:21
    Gdzie ten efekt multi rzęs
    Tusz wydłużająco podkrecajaco jest produktem vegan ma dodatkowo regenerować rzęsy przez zawarte w nim olej z nasion konopi pantenol olej rycynowy oliwa z oliwek ma ładną szatę graficzną zapakowany dodatkowo w kartonik i ma silikonową szczoteczkę przyznam się że bardzo ciężko mi się z nim pracuję jest jakiś gęsty i skleja rzęsy musiałam rozczesywac rzęsy inna szczoteczką i długo schnie przez zawarte olejki i odbija się na powiekach kolor czerni też nie jest zadowalająca słabo również z wydłużeniem i podkrecaniem rzęs żeby wpłynął na kondycję rzęs tez nie zauważyłam nie lubię go
    Zalety:
    • Dobry skład ładna szata graficzna
    Wady:
    • Skleja rzęsy długo schnie odbija się na powiekach i się rozmazuje nie wpływa na kondycję rzęs słabo wydłuża i podkreca
    Drogeria Natura