Kremy uniwersalne

Bielenda Blueberry C-Tox, Krem pianka do twarzy nawilżająco-rozświetlający

Bielenda Blueberry C-Tox - krem-pianka nawilżająco-rozświetlający 50ml

• 14 października 2024 o 21:00
    Cudny zapach - i to by w sumie było na tyle...
    Zapach, formuła kremu - cudne. Produkt jest wydajny, przy tym w dobrej cenie. Niestety, pomimo regularnego stosowania, "efektów specjalnych" brak. Z tego powodu nie sięgnę po niego ponownie.
    Zalety:
    • Piękny zapach
    • Bardzo ciekawa i przyjemna konsystencja
    • Niska cena
    Wady:
    • Za wielkie opakowanie w stosunku do ilości produktu
    • Brak poprawy kondycji skóry
  • 23 września 2024 o 1:41
    Pachnąca i nawilżająca boróweczka
    Konsystencja tego jako jogurt mega ciekawa. Wystarczy dosłownie malutka ilość produktu by rozprowadzić ją na twarz szyje i dekolt. Produkt rozprowadza się dosłownie jak masełko. Mega fajne bo można stosować na noc i na dzień.
    Inne
  • 14 kwietnia 2024 o 15:52
    Krem-pianka
    Ten produkt niestety nie robił niczego specjalnego na mojej przesuszonej skórze na policzkach. Fakt, krem-pianka to dość ciekawa formuła, ale wydaje mi się, że bardzo szybko znikała i nie pozostawiała po sobie nic, a szkoda. Na plus zapach, który nie był przesadzony, moim zdaniem dość naturalny i motywujący do pielęgnacji.
    Zalety:
    • formuła (godna przetestowania)
    Wady:
    • nie nawilżył, nie zrobił nic specjalneg
    • bardzo szybko wsiąkał
    • nie rozświeltił
    • nie sprawdził się pod makijażem, czułam się jakbym nic nie miała
    Nazori
    2 kwietnia 2024 o 18:32
    Na prawdę lekki krem
    Krem pianka Bielenda Blueberry C-Tox to produkt, który miałam okazję przetestować przez ostatnie kilka tygodni, i chciałabym podzielić się moimi spostrzeżeniami na jego temat. Śliczne niebieskie pastelowe opakowanie. Pierwsze wrażenie, jakie odniosłam po jego otwarciu, to świeży, owocowy zapach borówki, który od razu mnie zachwycił. Konsystencja pianki jest lekka, lecz bardziej przypomina galaretkę z pianką, która pod wpływem ciepła dłoni rozciera się w bardzo leciutki krem, co sprawia, że aplikacja jest bardzo przyjemna. Po kilku tygodniach regularnego stosowania zauważyłam znaczną poprawę nawilżenia mojej skóry. Krem intensywnie nawilża skórę, pozostawiając ją miękką, gładką i elastyczną. Dodatkowo, zauważyłam również lekkie rozświetlenie, a nawet lekką poprawę kolorytu mojej cery. Co więcej, krem pianka nie pozostawia tłustej warstwy na skórze i szybko się wchłania, co jest dla mnie bardzo ważne, zwłaszcza przed nałożeniem makijażu.q Podsumowując, krem pianka nawilżająco-rozświetlający Bielenda Blueberry C-Tox to produkt, który spełnił moje oczekiwania. Działa skutecznie, ma przyjemny zapach i niespotykaną konsystencję, a jego efekty widoczne są już po krótkim czasie stosowania. Polecam ten produkt szczególnie osobom poszukującym lekkiego kremu na co dzień, szczególnie w lato.
    Zalety:
    • Zapach, opakowanie, konsystencja, lekkość produktu
  • 1 marca 2024 o 23:09
    Rozjaśniający budyń do twarzy
    Okej, raczej ten krem w swojej konsystencji przypomina bardziej budyń aniżeli "piankę", ale to mega drobnostka. Tak czy inaczej, przechodząc do działania samego kremu to był on zwyczajnie "w porządku". Wiecie, to nie było coś nadzwyczajnego i myślę, że jest to raczej taka drobna ciekawostka pielęgnacyjna, głównie przez swoją konsystencje. Krem odczuwalnie zostawiał skórę nawilżoną taką bardziej wygładzoną. Ale czy on "rozjaśnia"? Hm, raczej nie. Używałam wiele kosmetyków tego typu, ba, ja jestem fanką rozświetlających kosmetyków i raczej śmiało mogę powiedzieć, że w tej kwestii spisał się dosyć mizernie. Raczej ten krem traktuje jako fajna kosmetyczna ciekawostka ::)
    Zalety:
    • Zabawna konsystencja
    • Przyjemny zapach
    • Jest bardzo leciutki w swojej konsystencji
    • Całkiem nieźle nawilża on skórę oraz również ją wygładza
    Wady:
    • Nie jest to krem rozświetlający (według mojej opinii albo przynajmniej słabo się w tej kwestii spisuje)