Balsamy do ciała

Bielenda Professional Body Program, 2 in 1 Watermelon Body Concentrate Arbuzowy koncentrat do ciała

HOBB
Bielenda Professional 2w1 Arbuzowy koncentrat do ciała

• 13 lutego 2023 o 16:31
    Ulubiony od Bielendy Professional
    To jest mój ulubiony balsam od Bielendy Professional. Świetne opakowanie z dozownikiem, duże opakowanie, które starcza na długo i to rekompensuje jego cenę. Zapach arbuza cudowny, nie jest sztuczny ani chemiczny tylko bardzo przyjemny i subtelny. Konsystencja jest dosyć lekka, dzięki temu łatwo się rozsmarowuje i szybko wchłania. Jeżeli chodzi o działanie to skóra po pewnym czasie staje się napięta i ładniejsza. Bardzo dobrze pielęgnuje skórę. I to co jest dla mnie bardzo ważne - nawilża. Pomimo tego, że jest lekki to naprawdę nawilża skórę i po jego zastosowaniu nie mam nieprzyjemnego odczucia ściągnięcia skóry, które jest bardzo niekomfortowe. Zużyłam już dwa opakowania tego balsamu i na tym nie koniec. Napewno do niego wrócę. Jego minusem jest jedynie stacjonarna dostępność. W internecie nie mam z tym problemu. Mam nadzieję, że w najbliższym czasie pojawi się na półkach sklepowych bo kto raz po niego sięgnie będzie do niego wracać. Dla mnie nie ma znaczenia czy używam go latem czy zimą ponieważ zimą świetnie pielęgnuje skórę a latem jest tak lekki, że nawet upały mu nie są straszne. Polecam.
    Kopanda
    19 lutego 2020 o 21:52
    Skuteczny pogromca cellulitu.
    Balsam w wygodnym opakowaniu z pompką o obłędnym zapachu arbuza. Podchodzę z reguły sceptycznie do tego typu produktów i muszę ze zdziwieniem stwierdzić, że koncentrat od Bielendy daje radę! Po kilku tygodniach regularnego stosowania widać poprawę stanu skóry. Cellulit jest zmniejszony, skóra sprężysta i gładka.
    Zalety:
    • duże, wydajne opakowanie z pompką
    • piękny zapach
    • widocznie poprawia stan skóry
    • redukuje cellulit
    • dobra cena
    • wygładza skórę
    Wady:
    • Brak wad
  • 17 stycznia 2020 o 11:44
    Arbuzowa swiezosc
    Chwale sobie produkty z Bielendy i z checia siegam po nie. Nigdy mnie nie zawiodly. Na ten arbuzowy koncentrat do ciala skusilam sie od razu i polecam go kazdej z Was, ktora ma sucha skore i chce zredukowac cellulit. Ten koncentrat ma bardzo dobre dzialanie. Intensywnie nawilza skore i odzywia ja, przy czym pozostawia na skorze przez dlugi czas, piekny, arbuzowy zapach. Ma fajna konsystencje, dzieki czemu latwo sie go aplikuje i szybko sie wchlania. Ma w skladzie skladniki aktywne, ktore poprawiaja krazenie krwi. Po zaaplikowaniu go, skora staje sie gladka i delikatna, a my poczujemy sie zrelaksowane. Produkt ten bardzo dobrze radzi sobie z redukcja cellulitu. Swietnie nawilza skore, wzmacnia ja i odzywia. Serdecznie polecam. Warto sie skusic na ten produkt z Bielendy.
    Zalety:
    • piekny, arbuzowy zapach
    • zapach dlugo utrzymuje sie na skorze
    • redukuje cellulit
    • nawilza skore
    • wygladza
    • skora po nim jest odzywiona
    • szybko sie wchlania
    • wygodny w aplikowaniu
    • po nalozeniu czujemy sie zrelaksowane