Kremy BB, CC i DD

Paese DD Cream Daily Defense Antioxidant Anti-pollution SPF 30 Pielęgnacyjny krem koloryzujący

PAESE Pielęgnacyjny Krem Koloryzujący DD Cream 5N Honey
Paese DD Cream Pielęgnacyjny krem koloryzujący 5N Honey N Honey 30 ml
Paese DD Cream

Nasi użytkownicy zostawili 34 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Dagison
    14 marca 2025 o 5:25
    Super
    Po nałożeniu kremu, skóra zyskuje jednolity i naturalny wygląd. Lekka koloryzacja skutecznie wyrównuje koloryt skóry, maskując drobne niedoskonałości.
  • 27 stycznia 2025 o 21:03
    Po wielu próbach, to nie dla mnie a z założenia wydawał sie boski
    Z opisu i założenia, miał być świetny, idealny letni leciutki podkład i poza tym że jest lekki w formule, nic wiecej nie daje od siebie :( Opakowanie jest super, wyciskane wiec bardzo higieniczne. Formulacja lekka, fajnie sie wtapia ale przy dłuższej pracy z nim zaczyna sie rolować. Szybko się wyświeca, co czyni go mało praktycznym dla osób z cerą mieszaną czy tłustą. Produkt nie jest trwały, a dodatkowo ma tendencję do rolowania się na skórze, co utrudnia jego współpracę z innymi kosmetykami. Testy z różnymi bazami i aplikacja na „czystą” skórę niestety nie przyniosły znaczącej poprawy – efekt rolowania pozostaje problematyczny. Musze sie nagimnastykować żeby finalnie wyglądał ok Nie jestem w stanie skończyć tubki która kupiłam, wiec finalnie chyba sie go pozbędę bo niedługo i tak sie przeterminuje. Jak dla mnie, totalne nie, są lepsze tańsze podkłady na rynku, co prawda nie z tak wysokim SPFem ale to mozna suplementować kremem.
    Zalety:
    • Wysoki SPF
    • Higieniczne opakowanie
    • Lekka formuła
    Wady:
    • Roluje się
    • Szybko się wyświeca
    nakate_
    13 stycznia 2025 o 21:42
    Najlepszy podkład, jaki miałam
    Jako że nie jestem fanką mocno kryjących podkładów, zdecydowałam się na formułę kremu DD od Paese, zachęciła mnie także dodatkowa ochrona SPF. Nie zawiodłam się, a krem stał się moim ulubieńcem na codzień. Świetnie wyrównuje koloryt, nie czuć go ani trochę na twarzy, dodatkowo sam kolor kremu (najjaśniejszy dostępny odcień) bardzo ładnie się prezentuje, nie jest pomarańczowy, jak to często bywa przy kremach tego typu, dodatkowo nie zauważyłam, by utleniał się na ciemniejszy kolor. W połączeniu z delikatnym przypudrowaniem trzyma się naprawdę świetnie przez cały dzień. Dla mnie ten kosmetyk to absolutny hicior, próbowałam wielu lekkich formuł typu BB, CC itp., ale to tu jest idealne połączenie – dobry poziom krycia przy jednoczesnej lekkości i nawilżeniu twarzy.
    Zalety:
    • Lekki, nie czuć go na twarzy
    • Wygodny aplikator
    • Ochrona SPF
    • Dobry na codzień
    • Delikatnie nawilża
    Wady:
    azileiz
    1 listopada 2024 o 6:26
    Niezawodny Towarzysz Moich Wielkich Wyjść – Pielęgnacja, Koloryzacja i Ochrona w Jednym!
    Od dawna szukałam produktu, który sprosta wszystkim moim wymaganiom na wyjątkowe okazje, kiedy potrzebuję niezawodnego wyglądu i długotrwałej ochrony. I tak trafiłam na Paese DD Cream Daily Defense – krem koloryzujący, który zapewnia perfekcyjną równowagę między pielęgnacją a makijażem. Zawsze sięgam po niego, kiedy czeka mnie ważne wyjście, bo połączenie delikatnej koloryzacji z wysokim poziomem ochrony i pielęgnacji to dla mnie absolutna podstawa. Paese DD Cream to kosmetyk, który spełnia swoje zadanie na kilku poziomach: przede wszystkim wyrównuje koloryt cery, nadając jej promienny wygląd i zdrowy glow, który wygląda niesamowicie naturalnie. Co więcej, krem zawiera pigmenty, które pięknie podkreślają naturalne piękno skóry, bez efektu ciężkiego makijażu. Efekt jest subtelny, ale wystarczająco zauważalny, by cera wyglądała świeżo, zdrowo i nieskazitelnie przez długie godziny – dokładnie to, czego potrzebuję na wielkie wyjścia! To jednak nie tylko koloryzacja – Paese zadbało o pielęgnacyjną stronę kremu, wzbogacając formułę o antyoksydanty i składniki ochronne przed zanieczyszczeniami. Dzięki SPF 30 i działaniu antysmogowemu, wiem, że moja cera jest nie tylko piękna, ale też odpowiednio zabezpieczona przed miejskim stresem i promieniowaniem UV, co w mojej codziennej pielęgnacji jest niezwykle ważne. Nawet po kilku godzinach od nałożenia skóra nadal wygląda świeżo i nawilżona, a makijaż trzyma się bez zarzutu. Ten produkt to dla mnie idealne rozwiązanie, kiedy chcę czuć się wyjątkowo! Daje mi pewność, że moja skóra wygląda promiennie i zdrowo, a jednocześnie jest chroniona i pielęgnowana na najwyższym poziomie. Jestem zakochana w nim - Polecam!
    Zalety:
    • wyrównuje koloryt
    • dodaje blasku
    • skóra wygląda zdrowo i promiennie
    • utrzymuje się przez wiele godzin
    • nie daje efektu maski
    • skóra jest nawilżona
  • 28 sierpnia 2024 o 21:30
    Krem BB sztos!
    Bardzo rzadko zaopatrywałam się w kremy BB - zawsze miałam z tyłu głowy, że nie zaspokoją moich potrzeb - i tu się myliłam! Jest delikatny, nie robi sztucznej maski, skóra po nim jest mega delikatna. POLECAM!!!
    • delikatna skóra