Kremy uniwersalne

AA Yogo Shake, Peelingujący żel do mycia twarzy `Awokado & prebiotyki`

• 10 sierpnia 2023 o 13:51
    Na tak!
    Przez kompletny przypadek wpadłam na też żel i z ciekawości wpakowałam do koszyka. Ale to był strzał w dziesiątkę. Opakowanie tubka dla mnie klasyka, przynajmniej się pompka nie zatnie. Miły zapach, konsystencja lekkiego żelu z mikrogranulkami. Nie podrażnia skóry podczas peelingu, nie wysusza i dodatkowo oczyszcza, przyjemnie wygladzajac skórę. Ten drobnoziarnisty peeling naprawdę mnie zachwycił delikatnością.
    Zalety:
    • delikatne drobinki peelingujące
    • przyjemna szata graficzna opakowania
    • oczyszcanie
    • wygładzenie skóry
  • 16 października 2021 o 19:24
    Delikatny peelinujący żel
    Kupiłam z przeznaczeniem na lato, bo wtedy moja skóra ma skłonności do przesuszania się, więc ten żel byłby idealny, ale jakoś tak się złożyło, że miałam pozaczynane inne, mocniejsze kosmetyki i odłożyłam go na wczesną jesień. I też się sprawdził. Peelingujący żel jest słabo peelingujący, choć drobinki są wyczuwalne. Żel dobrze oczyszcza, nie przesuszając jej, a przy tym dodatkowo nawilża skórę. Opakowanie ładne, ale kosmetyk jest dość lejący się, więc często wyciekał mi z tuby, a przede wszystkim wylewało mi się go zawsze za dużo jak na jedno użycie, dlatego zadziwiająco szybko się skończył.
  • 14 marca 2020 o 22:41
    Delikatny peeling na co dzień
    Peeling znajduję się w opakowaniu zwanym tubka,otwieranym na klik,klik.Posiada ładną grafikę,taka " apetyczną " Peeling jest bardzo delikatny,ma kolor jasny taki biały. Dobrze się nakłada na twarz.Ciesze się że peeling jest delikatny bo nie " rysuję " twarzy.Bardzo miło się ją myje tym produktem.Po około tygodnia zauważyłam że moja twarz jest delikatniejsza,przestałam mieć widoczne pory,dodatkowo twarz była czysta,zadbana i lekko wygładzona a nawet bym mogła powiedzieć że nawilżona. Peeling bardzo dobrze radzi sobie z oczyszczaniem skóry .Dla mnie ten peeling jest jak żel do mycia twarzy dlatego używam go codziennie .Bo jest bardzo delikatny. Jestem zadowolona z produktu.Do tego warto wspomnieć że jest to kosmetyk idealny dla Vegan. Polecam !
    Zalety:
    • Działanie
    • małe drobinki
    • można używać codziennie
    Otrzymałam do testów od marki/producenta