Balsamy do ciała

Oriflame Loving Care, Body Lotion Odżywczy balsam do ciała

• 6 sierpnia 2021 o 11:45
    Bardzo przyjemny balsam do ciała
    Uwielbiam ten balsam. Gdy tylko widzę, że jest w większej promocji zawsze kupuję 1-2 butelki. Ma kremową, przyjemną, lekką konsystencję. Dobrze się rozprowadza i dość szybko wchłania. Ładnie nawilża i zmiękcza skórę. Sprawia, że jest gładka i wygląda zdrowo. Sprawdza się świetnie w codziennej pielęgnacji ciała. Uwielbiam go stosować po kąpieli. Duża pojemność sprawia, ze nie muszę smarować się nim oszczędnie :) Cudny, słodki, zapach migdałów jest dosyć długo wyczuwalny na skórze. Zapach jak dla mnie jest bardzo przyjemny. Duży plus, że można stosować go całą rodziną. Nadaje się też dla dzieci od 3. roku życia co sprawdziłam :) Faktycznie jest łagodny, nie podrażnia , nie uczula. Butelkę o pojemności 750 ml kupiłam za jakieś 15 zł , więc cena super. W takiej promocji bez zastanowienia sięgnęłabym po niego ponownie. Szkoda tylko, że ta duża butelka nie jest wyposażona w dozownik z pompką - to by znacznie ułatwiło korzystanie z balsamu :)
    Zalety:
    • działanie : nawilża, odżywia, wygładza i zmiękcza skórę
    • jest łągodny, nie podrażnia
    • nadaje się etż dla dzieci
    • cena w promocji
    Wady:
    • cena regularna
    • brak pompki
    U konsultantki
    Deckowa
    13 kwietnia 2020 o 20:31
    Średniak
    Kupiłam w pojemności 750 ml, gdyż u mnie balsamy, masełka, mleczka itp. do pielęgnacji ciała kończą się w zastraszająco szybkim tempie :D No i po kilku zastosowaniach trochę pożałowałam tej pojemności.. :/ Fakt faktem nawilża, ale dość długo się wchłania, trzeba się trochę napracować, aby dobrze wmasować w skórę, a wmasowując tak jakby 'marze się'. Miał być taki cudowny zapach.. Dla mnie okropny, zbyt mocny intensywny, wcale nie jest przyjemny dla nosa, dla mnie pachnie trochę mydłem i do tego długo się utrzymuje na skórze :/ Jest na rynku dużo lepszych produktów, niż ten. Na pewno nie kupię ponownie, nawet nie wiem czy zużyje to mega opakowanie..
    Zalety:
    • nawilża,
    • duża pojemność
    Wady:
    • okropny, mydlany zapach,
    • dość długo trzeba wmasowywać w skórę
    • marze się' na skórze
    • powoli się wchłania