Serum i maski do ciała

Lirene Dermoprogram Serum ujędrniające slim!, Kuracja ujędrniająco-wygładzająca brzuch i ramiona

• 14 kwietnia 2021 o 18:05
    ta nadzieja to zawsze pozostaje
    Nie wierzę jakoby produkty tego typu miałyby nadać nowego kształtu ciału. Są dodatkiem, do regularnych ćwiczeń i zdrowego odżywiania się, a że lubię kosmetyki to i na to serum się skusiłam. Na wstępie zaznaczę, iż serum kupiłam na wyprzedaży w drogerii, 70% taniej. Aplikacja jest bardzo wygodna, pięć plastikowych ampułek, które można jedną ręką otworzyć. Ampułka wystarczy na dwa razy. Miłym zaskoczeniem jest to, że serum wchłania się od razu, nie jest oleiste. Dzięki czemu możemy spokojnie przejść poranną rutynę nie martwiąc się o zabrudzenie ubrania. Efektów wypatrywałam niecierpliwie juz trzeciego dnia, a te nie przychodziły. Nie zauważyłam jakiegokolwiek wygładzenia lub ujędrnienia. Możliwe, że kuracja była zbyt krótkotrwała, ale producent nie napisał na opakowaniu o dłuższej. podsumowanie: moje zdanie o tego typu kosmetykach nie zmieniło się, miła wizja ujędrnionego ciała po jego zastosowaniu napędza kupno i tworzy wizję efektów, ale niestety nic po za tym
    Zalety:
    • wygodna aplikacja kosmetyku
    • serum szybko się wchłania
    • skład nie jest naturalny, ma phenoxy, edta czy limonene ale nie powinno to zaszkodzić skórze normalnej
    Wady:
    • serum nic nie robi
  • 19 grudnia 2020 o 22:22
    Jestem zaskoczona,bo działają !
    Ampułki kupiłam na promocji w rossmannie za 12.99 raczej specyficznie podchodzę do tego typu produktów . Codziennie używam balsamu do ciała ale po to żeby nawilżyć i odżywić skórę. Ujędrnienia oczekuje po ćwiczeniach,dobrym odżywianiu i nawodnieniu organizmu . Ale tym razem bardzo miło się zaskoczyłam . Ampułki wmasowywałam w brzuch,ramiona i uda . 1 ampułka wystarczyła mi na 2 zastosowania wiec jedno opakowanie na 10 dni . Muszę przyznać ,że po tych 10 dniach i jednym zużytym opakowaniu widzę napięcie,ujędrnienie i nawilżenie skóry. Skóra nie jest lepka,szybko się wchłania i lekko grzeje. Cały czas jednak wierzę w moc ćwiczeń i te ampułki to nie jest mój must have ale jeśli kiedyś zauważę je na promocji to chętnie kupię.
  • 4 grudnia 2020 o 1:35
    Działa!
    Jeżeli chodzi o ampułki ujędrniające do ciała od Lirene, to jestem nimi zachwycona. Najlepszym dowodem na to, jest fakt, że zużyłam kilkanaście opakowań tego produktu. W opakowaniu znajdziemy 5 wygodnych w użyciu ampułek, każda o pojemności 10 ml. Choć jest ich tylko 5, to spokojnie wystarczy ich na ok.10-14 dni codziennego stosowania. Serum, jak na produkt tego typu przystało ma rzadką konsystencję oraz przyjemny świeży zapach. Szybko się wchłania, nie pozostawiając po sobie lepkiego filmu, a jedynie delikatne uczucie rozgrzewania skóry. Teraz skupimy się na najważniejszym - czyli działaniu. Może zacznę od tego, że zafundowałam sobie półtora miesięczną kurację ampułkami od Lirene. Serum wmasowywałam codziennie w strategiczne miejsca - aplikowałam je nie tylko na brzuch i ramiona, ale także i uda. Specjalistyczna pielęgnacja ciała w połączeniu z odpowiednią dietą oraz ćwiczeniami już po tygodniu przyniosła widoczną poprawę w wyglądzie skóry - ta stała się wyraźnie napięta i elastyczna. Po 14 dniach widoczność cellulitu znacznie się zmniejszyła, co chyba najbardziej mnie ucieszyło. Co ważne, produkt nie podrażnia, ani nie przesusza skóry. Polecam, produkt godny uwagi!