Kremy uniwersalne

FaceBoom Basic , Matująco- detoksykujący krem ` Lojalny wybawca `

HOBB
FaceBoom Matujaco - detoksykujący krem Lojalny Wybawca
hairstore.pl
Bielenda FaceBoom Matująco-Detoksykujący Krem Na Dzień/Noc Cera Mieszana I Tłusta 50ml
Faceboom
FaceBoom Krem Matująco-Detoksykujący na Dzień i Noc Cera Mieszana i Tłusta 50ml

anko91
    16 kwietnia 2025 o 12:30
    Fajny, lekki krem matujący
    Bardzo fajny produkt, pięknie pachnie, nie zapycha porów, matuje, lekko się rozprowadza, nie bieli, bardzo wydajny. Nie czuję jakiegoś super nawilżenia, po całym dniu widać sebum z porów, więc nie robi jakiegoś mocnego wow w nawilżeniu, ale nie takie chyba jego zadanie. Lubię go stosować na jakieś silnie nawilżające serum. Przy użytkowaniu raz dziennie opakowanie wystarcza na kilka miesięcy (!)
    • nie zapycha
    • matowi
    Wady:
    • nie ma wielkiego boom w nawilżeniu
  • 7 czerwca 2024 o 13:48
    Fajnie oczyszcza
    Już po pierwszym użyciu zauważyłam, jak krem delikatnie nawilża moją skórę, jednocześnie redukując nadmiar sebum i zapobiegając błyszczeniu się. Moja cera jest matowa i promienna, a jednocześnie wydaje się być oczyszczona z zanieczyszczeń. Jedną z rzeczy, które sprawiają, że ten krem jest dla mnie niezastąpiony, jest jego lekka, nietłusta konsystencja. Łatwo się wchłania i nie pozostawia tłustej warstwy na skórze, co sprawia, że jest idealny jako baza pod makijaż. Podsumowując, "Lojalny wybawca" od FaceBoom to produkt, który zawsze mogę zaufać w pielęgnacji mojej skóry. Jego matująca formuła i zdolność do detoksykacji sprawiają, że polecam go wszystkim poszukującym kremu, który jednocześnie nawilża i oczyszcza skórę.
    Zalety:
    • Matuje skórę, redukuje nadmiar sebum.
    • Lekka, nietłusta konsystencja.
    • Pomaga w detoksykacji i oczyszczaniu skóry.
  • 14 kwietnia 2024 o 15:49
    Najbardziej męczący zapach
    Ten produkt na mojej skórze nie robił niczego specjalnego. Nie czułam wygładzenia, rolował się na mojej skórze - nie nadawał się u mnie pod kamień do masażu twarzy. Nie sprawdził się pod makijaż - nie zmatowił ładnie mojej cery mieszanej i nie radził sobie przy okazji z porami. Makijaż był zdecydowanie mniej trwały. Dodatkowo zapach był dla mnie stanowczo zbyt słodki i przesadzony. To po prostu nie dla mnie. Na plus to, że nie podrażnił wrażliwej skóry.
    Zalety:
    • cała seria - można skomponować pełną i spójną pielęgnację
    • nie podrażnił
    • skład
    • łatwo zużyć produkt do końca
    Wady:
    • zapach, bardzo dla mnie męczący
    • nie nadawał się pod pielęgnację kamieniem do masażu
    • rolował się
    • nie nadaje się pod makijaż
  • 27 marca 2024 o 12:06
    Nie kupię ponownie
    Krem matująco- detoksykujący jest dedykowany do osób z cerą mieszaną i tłustą, powstał na bazie wegańskiej, naturalnej formule, nadaje się do stosowania rano i wieczorem. Co nam zapewnia producent? Krem ma za zadanie odświeżyć, matowić, zregenerować skórę dając poczucie miękkości i wygładzenia. Ma zmniejszyć widoczność porów i wesprzeć walkę z niedoskonałościami. Posiada w swoim składzie poniższe składniki aktywne: olej z konopii, olej ryżowy oraz ekstrakt z limonki więc brzmi bardzo obiecująco. Krem dostałam na prezent urodzinowy, raczej sama bym po niego nie sięgnęła. Kiedy dostałam go jakiś czas temu i użyłam pierwszy raz, wydał mi się bardzo wydajny ale po dłuższym stosowaniu miałam wrażenie, że z moja skórą robi totalnie nic a nawet ją pogarsza. Mam problem z zaskórnikami i wiecznie widocznymi porami ale po tym kremie miałam wrażenie, że są bardziej widoczne. Według mnie szybko się wchłania ale nie całkiem, ponieważ zostawia taką tłustą poświatę. Nie mam w zwyczaju wyrzucania kosmetyków więc krem zużyję sobie na stopy, one przyjmą wszystko. Nie kupię ponownie.
  • 17 marca 2024 o 12:38
    Przeciętny
    Według producenta jest to krem na dzień i na noc, jednak jak dla mnie to on na noc się nie nadaje. Moim zdaniem na noc nadają się kremy bardziej treściwe, nawilżające. Ten krem jest lekki, idealny na dzień, pod makijaż. Matuje skórę, natomiast co do detoksykacji nie jestem aż tak przekonana. Krem ma delikatny, przyjemny zapach. Dobrze się rozprowadza po twarzy i szybko się wchłania, nie pozostawia tłustej warstwy na skórze. Nie zapycha i nie podrażnia, ale nie jest moim ulubieńcem. Według mnie jest to fajny krem na dzień, natomiast nie jest wielkim hitem, z którym nie mogę się rozstać. Jest neutralny i raczej po niego nie sięgnę ponownie.