Peelingi do ciała

AA Super Fruits & Herbs, Peeling do mycia ciała `Dynia & jaśmin`

leksik1
    13 czerwca 2024 o 12:06
    Całkiem fajny
    Całkiem przyjemny produkt, choć dla mnie raczej jako żel, a nie peeling, ponieważ jak na prawdziwy peeling jest zbyt delikatny. Dla mnie peeling musi wyraźnie mocno pocierać skórę, a ten produkt delikatnie ją masuje i tylko trochę łaskocze tymi drobinkami. Jest jednak przyjemnie pachnący i skuteczny.
    Zalety:
    Wady:
    • to bardziej żel do mycia
  • 18 listopada 2023 o 18:41
    Ładny zapach
    Kupiłam ten peeling do mycia ciała ponieważ skusiła mnie mega przystępna cena. Zapach peelingu jest bardzo przyjemny, fajnie utrzymuje się zapach na ciele. Minusem dla mnie to to iż peeling jest bardzo bardzo delikatny, w zasadzie sadze ze jest to bardziej żel myjący i drobinkami. Jeśli ktoś szuka mocnego peelingu to na pewno ten kosmetyk nie będzie dla niego. Mimo wszystko jest on bardzo fajny i przyjemny, nie podrażnia skory. Skora jest miła i aksamitna w dotyku.
    Zalety:
    • Skora jest pachnąca, przyjemna w dotyku
    Wady:
    • Bardzo delikatny peeling
  • 24 sierpnia 2021 o 19:58
    Jak żel pod prysznic dobry, ale jako peeling - nieporozumienie
    Absolutnie nie peeling – jest to po prostu żel z delikatnymi drobinkami peelingującymi. Ładny zapach, wygodne opakowanie. Bardzo dobrze się pieni, ale mało masuje/peelinguje.
  • 30 lipca 2021 o 16:19
    Fajny produkt!
    ???? Konsystencja w sam raz, nie za rzadki, nie za gęsty, ???? Ładny, delikatny zapach jaśminu, ???? Super się pieni, (starcza na długo), ???? Skóra nawilżona i niepodrażniona. Polecam, lubię, chętnie kupię.
  • 3 maja 2021 o 17:19
    Bardziej jak żel
    Peeling posiada drobinki do masażu, ale jest ich mało. Ładnie pachnie i fajnie się pieni. Dobrze oczyszcza. Ale nie jest to peeling, który dobrze złuszczy martwy naskórek. Małe opakowanie na krótko wystarcza. Peeling ma ładny pomarańczowy kolor. Jest dosyć drogi. Za słaby jak dla mnie. Bardziej przydatny jako żel pod prysznic.
    Zalety:
    Wady:
    • Małe opakowanie, za mało drobinek masujących.

Zobacz także inne Peelingi do ciała