Maseczki w płachcie

Garnier Nutri Bomb Milky Sheet Mask Almond Milk and Hyaluronic Acid Maska nawilżająca w płachcie z mlekiem migdałowym i kwasem hialuronowym

• 21 stycznia 2025 o 5:40
    Super maska
    Maska na tkaninie chciałam coś dobrze nawilżającego. Maska jest w saszetce - zazwyczaj tak maski są pakowane, po otwarciu wydziela się bardzo przyjemny słodkawy zapach. Sama tkanina jest raczej z tych grubszych oraz dobrze nasiąkniętych - ewidencja jest biała przypomina mleczko . Maska po nałożeniu przynosi ulgę. Dobrze się trzyma twarzy nie przesuwa się. Dobrze nawilża, regeneruje. Nie podrażnia. Cera po zastosowaniu wyraźnie jest miękka, nawilżona i świeższa.
  • 26 lutego 2024 o 9:30
    Wygładza i nawilża
    Maseczka posiada dobrze wykrojoną płachtę z dużymi otworami na oczy i usta. Dobrze przylega do twarzy, nie odstaje. Maseczka dlugotrwale nawilża skórę i wygładza. Użyłam już drugą i z pewnością kupię ponownie. Podoba mi się wygoda stosowania. Maseczkę trzymam na twarzy około 15 do 20 minut. Po tym czasie ściągam płachtę, a nadmiar kosmetyku wklepuję w skórę.
    Manta21
    26 lutego 2024 o 7:50
    Super maska, ale jej cena mnie przeraża
    Bardzo lubię maski w płachcie. Cenie sobie w nich wygodę i szybkość aplikacji bez robienia bałaganu. Maski Garnier są jednymi z moich ulubionych. Mam do nich ogromny sentyment. Jedynym minusem jak dla mnie jest ich cena. Niby adekwatna do jakości, ale wydaje mi się trochę za wysoka. Tym razem postanowiłam wypróbować wersję z mlekiem migdałów i kwasem hialuronowym. To połączenie dało sobie świetnie sprawę przy moich zaburzeniach bariery hydrolipidowej. Maska dobrze nawilżyła moja buzię, dała fajny efekt glow. Moja zmęczona skóra ewidentnie odżyła. Maseczka jest bardzo dobrze nawilżona. A nadmiar produktu rozprowadzam po skórze
    mm2991
    26 lutego 2024 o 6:09
    Świetna
    Maseczka znajduje się w standardowym opakowaniu dla tego typu produktów jest to saszetka z ładną szatą graficzną. Po otwarciu czuć bardzo delikatny i przyjemny zapach. Sama tkanina jest miękka i średniej grubości bardzo bardzo mocno nasiąknięte esencją. Maseczka dobrze przylega do cery. Zdecydowanie po nałożeniu koi i przynosi ulgę przesuszonej cerze. Cera po zastosowaniu jest miękka i nawilżona. Cena regularna chyba troszkę za wysoka ja kupiłam w kalendarzu adwentowym.w promocji więc sztuka ok 5 zł.
  • 10 grudnia 2023 o 12:46
    Maseczka w płachcie z mlekiem migdałowym
    Maseczka daje poczucie odżywionej i delikatnie nawilżonej skóry, miała też bardzo przyjemny zapach – mleka migdałowego. Ja kupiłam tę maseczkę w kalendarzu adwentowym Garniera, więc cenowo wyszła ona bardzo korzystnie, jednak w cenie regularnej ok. 12 zł, średnio się opłaca. Mam nadzieję, że będzie można ją upolować na sporej promocji, bo fajnie się sprawdziła podczas wieczornego domowego spa.
    Zalety:
    • Dobrze nasączona płachta
    • Dobrze wycięta i wygodna płachta
    • Delikatne nawilżenie skóry
    Wady:
    • Cena regularna

Zobacz także inne Maseczki w płachcie