Kremy z filtrem do twarzy

Isdin Isdinceutics Fotoultra, Age Repair Triple Action Anti-Photoaging Cream SPF 50 Krem przeciwsłoneczny o potrójnym działaniu SPF50

• 6 stycznia 2024 o 20:09
    Najlepszy pod każdym kątem
    Krem o eleganckim i satynowym wykończeniu, którego mogłyby pozazdrościć najlepsze koreańskie kremy z SPF. Faktycznie w Polsce mało znana, w Hiszpanii to marka apteczna i też produkuje leki, więc bardzo godna zaufania. Jestem fanatykiem spf'ów i to autentyczne cudo. Pięknie współpracuje z makijażem, ale trzeba parę minut odczekać. Filtry bardzo nowoczesne i składniki anti-aging. Nawilża tak dobrze, że nie potrzeba kremu dodatkowego. Szkoda, że mi nie płacą za polecanie tego cudeńka haha ale ze mnie (nie)stety żadna influencerka. Zapewniam wam, że warto go przetestować, ze mną zostanie na dłużej!
    Zalety:
    • Skład nowoczesny, wchłania się błyskawicznie, satynowe wykończenie, nie roluje się, luksusowy 'feel', wysoka i godna zaufania ochrona, apteczna marka
    Wady:
    • Niedostępny za bardzo w Polsce i cena bez promocji wysoka
    cola201
    14 lipca 2023 o 12:08
    Dobry, ale drogi
    Sama marka jest u Nas w Polsce mało znana, jednak warto przyjrzeć się jej bliżej. To mój drugi krem z SPF 50 tej marki i bardzo sobie go chwale. Opakowanie z pompką, dość spore bo aż 50 ml. , posiada elegancją srebrną nakrętkę co dodaje temu kremu wrażenia drogiego. Sam krem ma lekką, taką półpłynną białą formułę praktycznie bez wyczuwalnego zapachu. 2 pompki wystarczą na twarz i szyję. Szybko się wchłania, przy rozprowadzaniu sprawia wrażenie jakby zamieniał się trochę w wodę. Bardzo przyjemne uczucie gdy go nakładam. Nie bieli, nie lepie się a po kilku minutach można nakładać podkład. Zawiera w składzie peptyd i kwas hialuronowy, dzięki czemu skóra jest jeszcze bardziej nawilżona, co czuć po jego wchłonięciu się. Generalnie sam krem jest super, nie mam do niego żadnych uwag poza ceną. Jest dość drogi, więc warto polować na niego kiedy jest w proporcji.
    Zalety:
    • formuła
    • wysoka ochrona
    Wady:
    • dostępność stacjonarnie
  • 14 czerwca 2023 o 11:04
    Bardzo dobry
    Bardzo dobry krem z filtrem. Zamknięty w estetycznej butelce z dobrze działającą pompką. Ma konsystencję rzadkiego mleczka. Delikatnie pachnie. Nie uczula, nie podrażnia, nie pozostawia na skórze tłustej warstwy, Nie zauważyłam, żeby się rolował. Używałam go przy ostrym hiszpańskim słońcu i filtr sprawdził się bardzo dobrze. Pozostawia skórę w bardzo dobrej kondycji, więc obietnice producenta są spełnione.
    • działanie
    Erkeka
    6 czerwca 2023 o 14:03
    Superaśny
    Prześwietny. Kupiłam go z polecenia dr Niny. Idealnie sprawdził się w Turcji. Skóra twarzy zabezpieczona, krem nie ważył się na twarzy, nie powodował "świecenia". Łatwa aplikacja, trzeba nakładać go w odpowiedniej ilości, żeby spełnił swoją rolę.
  • 4 września 2022 o 19:17
    Bardzo fajny
    Filtr przeciwsłoneczny spełnia swoje zadanie. Szybko i łatwo się go rozprowadza, nie bieli skóry, nie roluje się na twarzy a makijaż utrzymuje się bez zarzutu. Jedyny minus tego produktu to dostęność.
    Zalety:
    • nie roluje się
    • nie bieli
    • nie zapycha